Tsh 2.5 ve altı olması isteniyor canım. 2 hafta sonra yine böyle çıkarsa büyük ihtimal tiroid ilacı başlanır. Benimde senin gibi çıkmisti.Ya koskoca Bursa’da onca hastanede tek bir randevu yok biliyor musun?? Hayretler içindeyim. İleri tarihli falan hiç yok yakın da bakmadım hani sırf. Neyse dahiliyeden aldım o da 2 hafta sonraya yaparlar herhalde anlatırım derdimiPandemiden dolayı artık hastaneden de randevu vermiyorlar canım ya malesef..
Bu arada t4 1,28 tsh 2,80 çıkmış nasıl sizce? @ krielFly3646
Benden tahlil istemedi hiç ne istedi canım sendenKızlar dün sağlık ocağına kan vermiştim doktorun istediği testlere binaen. Çoğu yapılmamış ama burda diğerlerine bakamıyoruz dediler. Baktıkları hemogram ve tshlar sadece. İdrarı falan siz nerde yaptırdınız? benden almadılar.
Kalan testler için kadın doğumdan sıra Almam lazım sanırım değil mi ancak hiç sıra yok ne uzak ne yakın tarihli. Dahiliyeden bulabildim onlar yaparlar mı?
Normalde yüksek değil ama gebelikte bazı doktorlar 3 altı bazıları 2,5 altı istiyo. Doktorun ne dicek bakalım.Ya koskoca Bursa’da onca hastanede tek bir randevu yok biliyor musun?? Hayretler içindeyim. İleri tarihli falan hiç yok yakın da bakmadım hani sırf. Neyse dahiliyeden aldım o da 2 hafta sonraya yaparlar herhalde anlatırım derdimiPandemiden dolayı artık hastaneden de randevu vermiyorlar canım ya malesef..
Bu arada t4 1,28 tsh 2,80 çıkmış nasıl sizce? @ krielFly3646
Anladım canım çok değişken aslında her baktırdığımda farklı çıkıyor amaTsh 2.5 ve altı olması isteniyor canım. 2 hafta sonra yine böyle çıkarsa büyük ihtimal tiroid ilacı başlanır. Benimde senin gibi çıkmisti.
Normalde kalp atışından sonra istiyorlarmış canım bir Sürü şey var da hepsini tam bilemiyorum istersen eve gidince atarım sanaBenden tahlil istemedi hiç ne istedi canım senden
Yaa öyle mii, bakalım öyleyse ne diyecekNormalde yüksek değil ama gebelikte bazı doktorlar 3 altı bazıları 2,5 altı istiyo. Doktorun ne dicek bakalım.
Geçmiş olsun canımTetanoz aşımı oldum usulca kenarda ağrı yaşayacak miyim diye bekliyorum
Bana da kolonyalı pamuk koy dedi hemşire çok ağrın olursa parol icebilriisn dedi bakalım. 10 yil önce olmuştum o zman sorun yaşamamıştım. Ağrı mutlaka olur hafif olup geçer insallahhGeçmiş olsun canımErtesi gün olmuştu benim kol ağrısı bigün sonra da azalarak geçmeye başlıyor. Buz koyanları okudum ağrı olmuyomuş öyle.
geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz rahat rahat dinlenirsinTetanoz aşımı oldum usulca kenarda ağrı yaşayacak miyim diye bekliyorum
Geçmiş olsun canım ilerleyen günlerde olabilir sızlama falan yapabilir geçer ama çok ciddi etkileri yok onunTetanoz aşımı oldum usulca kenarda ağrı yaşayacak miyim diye bekliyorum
Yapılıyoken 5e tamamlayıp ömür boyu koruma sağlaması iyi olur ama ben 2. Dozu da yaptırır başka yaptırmam heralde.Bana da kolonyalı pamuk koy dedi hemşire çok ağrın olursa parol icebilriisn dedi bakalım. 10 yil önce olmuştum o zman sorun yaşamamıştım. Ağrı mutlaka olur hafif olup geçer insallahhbu arada ben 5 dozu tamamliyacam canım aşı kartı aldım. Doğurganlık cagindasin daha iyi koruma sağlar dedi hemşire bana.
Bakalım 10 gün sonra tekrar gidicem zaten onda söylerler heraldeAnladım canım çok değişken aslında her baktırdığımda farklı çıkıyor ama
Normalde kalp atışından sonra istiyorlarmış canım bir Sürü şey var da hepsini tam bilemiyorum istersen eve gidince atarım sana
Yaa öyle mii, bakalım öyleyse ne diyecek
Aynen canım söylerler. Ya da aklına takıldıysa sen soruverBakalım 10 gün sonra tekrar gidicem zaten onda söylerler heralde
Bakarım bıAynen canım söylerler. Ya da aklına takıldıysa sen soruver
Tetanoz aşımı oldum usulca kenarda ağrı yaşayacak miyim diye bekliyorum
Geçmiş olsun canımErtesi gün olmuştu benim kol ağrısı bigün sonra da azalarak geçmeye başlıyor. Buz koyanları okudum ağrı olmuyomuş öyle.
İyiyiz canım sen nasılsın bebiş iyi mi?Selam kızlar nasılsınız.
Tetanoz ağrı mı yapıyor
Dün sağlık ocağı ebe aradı 21.haftwda vuracak.
Ağrı olur tüm gün izin alırsın dedi.
Çok şükür oğluşum iyi.İyiyiz canım sen nasılsın bebiş iyi mi?
Benim tetanoz sonrası ertesi gün kolum ağrıdı, sonra azalarak geçti. Nisan başı 2. dozu olcam ben de.
Fly3646 canım nasıl kolun oldu mu ağrı sende?
Erkek mi cinsiyet sizin de, sağlıkla gelsin oğluşÇok şükür oğluşum iyi.
Demek ki her şekilde azda olsa ağrı çekeceğiz desene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?