Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Tsh 2.5 ve altı olması isteniyor canım. 2 hafta sonra yine böyle çıkarsa büyük ihtimal tiroid ilacı başlanır. Benimde senin gibi çıkmisti.

Benden tahlil istemedi hiç ne istedi canım senden

Normalde yüksek değil ama gebelikte bazı doktorlar 3 altı bazıları 2,5 altı istiyo. Doktorun ne dicek bakalım.

Tsh 2.5 ve altı olması isteniyor canım. 2 hafta sonra yine böyle çıkarsa büyük ihtimal tiroid ilacı başlanır. Benimde senin gibi çıkmisti.
Anladım canım çok değişken aslında her baktırdığımda farklı çıkıyor ama
Benden tahlil istemedi hiç ne istedi canım senden
Normalde kalp atışından sonra istiyorlarmış canım bir Sürü şey var da hepsini tam bilemiyorum istersen eve gidince atarım sana
Normalde yüksek değil ama gebelikte bazı doktorlar 3 altı bazıları 2,5 altı istiyo. Doktorun ne dicek bakalım.
Yaa öyle mii, bakalım öyleyse ne diyecek

Geçmiş olsun canım Ertesi gün olmuştu benim kol ağrısı bigün sonra da azalarak geçmeye başlıyor. Buz koyanları okudum ağrı olmuyomuş öyle.
Bana da kolonyalı pamuk koy dedi hemşire çok ağrın olursa parol icebilriisn dedi bakalım. 10 yil önce olmuştum o zman sorun yaşamamıştım. Ağrı mutlaka olur hafif olup geçer insallahh bu arada ben 5 dozu tamamliyacam canım aşı kartı aldım. Doğurganlık cagindasin daha iyi koruma sağlar dedi hemşire bana.

Yapılıyoken 5e tamamlayıp ömür boyu koruma sağlaması iyi olur ama ben 2. Dozu da yaptırır başka yaptırmam heralde.
ağrı kesici içecek kadar ağrımıyor ama bakarsın duruma göre yine.

Bakalım 10 gün sonra tekrar gidicem zaten onda söylerler heralde

Tetanoz aşımı oldum usulca kenarda ağrı yaşayacak miyim diye bekliyorum

Geçmiş olsun canım Ertesi gün olmuştu benim kol ağrısı bigün sonra da azalarak geçmeye başlıyor. Buz koyanları okudum ağrı olmuyomuş öyle.

Selam kızlar nasılsınız.
Tetanoz ağrı mı yapıyor
Dün sağlık ocağı ebe aradı 21.haftwda vuracak.
Ağrı olur tüm gün izin alırsın dedi.

Selam kızlar nasılsınız.
Tetanoz ağrı mı yapıyor
Dün sağlık ocağı ebe aradı 21.haftwda vuracak.
Ağrı olur tüm gün izin alırsın dedi.
İyiyiz canım sen nasılsın bebiş iyi mi?
Benim tetanoz sonrası ertesi gün kolum ağrıdı, sonra azalarak geçti. Nisan başı 2. dozu olcam ben de.
Fly3646 canım nasıl kolun oldu mu ağrı sende?

İyiyiz canım sen nasılsın bebiş iyi mi?
Benim tetanoz sonrası ertesi gün kolum ağrıdı, sonra azalarak geçti. Nisan başı 2. dozu olcam ben de.
Fly3646 canım nasıl kolun oldu mu ağrı sende?
Çok şükür oğluşum iyi.
Demek ki her şekilde azda olsa ağrı çekeceğiz desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…