İyiyiz canım sen nasılsın bebiş iyi mi?
Benim tetanoz sonrası ertesi gün kolum ağrıdı, sonra azalarak geçti. Nisan başı 2. dozu olcam ben de.
Fly3646 canım nasıl kolun oldu mu ağrı sende?
Şimdilik ağrım yok kızlar. Yarın sabaha nasıl uyanırım bilmiyorumSelam kızlar nasılsınız.
Tetanoz ağrı mı yapıyor
Dün sağlık ocağı ebe aradı 21.haftwda vuracak.
Ağrı olur tüm gün izin alırsın dedi.
İyi canım olmaz hiç inşallah, olcaksa da hafif ağrılarla geçer gider inşallahŞimdilik ağrım yok kızlar. Yarın sabaha nasıl uyanırım bilmiyorum
Evet c.tesi öğrendik erkek mişErkek mi cinsiyet sizin de, sağlıkla gelsin oğluş
Çekiliyo canım geliyo geçiyo hiç korkulcak bişe değil
Ufak ufak hareketlerini hissetmeye başladın mı sende?
Çok güzel. İnşallah olmazŞimdilik ağrım yok kızlar. Yarın sabaha nasıl uyanırım bilmiyorum
İlk hissedişlerim benim de öyleydi canım emin olamıyodum, artık belirginleştiEvet c.tesi öğrendik erkek miş
Oksapar kadar ağrı çektim sanırım onuda çekerim
Bişiler oluyor ama anlayamıyorum henüzbazen evet diyorum hissettim sonra diyorum yok yok gaz hareketidir
Oğlusun hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinEvet c.tesi öğrendik erkek miş
Oksapar kadar ağrı çektim sanırım onuda çekerim
Bişiler oluyor ama anlayamıyorum henüzbazen evet diyorum hissettim sonra diyorum yok yok gaz hareketidir
Sabah uyandim ağrı dunki gibi. Sadece iğne yerinde kolumu kaldırınca hafif oluyor sol kolumu rahat kullanabiliyorum. Bunu da atlattık şükürİyi canım olmaz hiç inşallah, olcaksa da hafif ağrılarla geçer gider inşallah
Evet canim bugün doktor günü öğlende randevumBugün doktor günü mü
Hadi bakalım hayırlı haberle gelEvet canim bugün doktor günü öğlende randevum
ayy yesinler.. ilk gebelik olanlar anlamakta çok sıkıntı yaşıyorlarmış tecrube anneler hemen anlıyormuş. bizde acemiİlk hissedişlerim benim de öyleydi canım emin olamıyodum, artık belirginleştiYakında net hissetmeye başlarsın sen de
Insallah canım sağol Allah razı olsunHadi bakalım hayırlı haberle gel
sağol canım senin belli oldu mu ?Oğlusun hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinben henüz hissetmiyorum gaz oluyor bende ama baya gaz yani acaba demiyorum
çok şükür bana ebem 20.haftadan önce vurmayı ön görmüyorum deyip 21. haftaya attı. sen 19 da vuruldun.Sabah uyandim ağrı dunki gibi. Sadece iğne yerinde kolumu kaldırınca hafif oluyor sol kolumu rahat kullanabiliyorum. Bunu da atlattık şükür
Canım benim bebis kızsağol canım senin belli oldu mu ?
demek benimki babası gibi fırfır
Bana 1 hafta önce için randevu vermişti.ben biraz geç yaptrdim. Doktoruma da sormuştum oda zamanı için yaptirabilriisn dedi. Aslında sağlık ocağı aramayıp aşıdan haberi olmayanlar var doğumdan iki hafta önceye kadar 2 dozu aynı anda oluyorlar öyle durumda. O yüzden zmanlama çok sıkıntı degildr diye düşünüyorum. 2. dozu da 1 ay sonra yapılıyorçok şükür bana ebem 20.haftadan önce vurmayı ön görmüyorum deyip 21. haftaya attı. sen 19 da vuruldun.
Kızlar gücsüz ya erkeklere göre ondan birde kıyamıyorlar annelerine maşallahCanım benim bebis kızicerde çok kipirdak aslında doktor ultrasonda bakınca hep hareket halinde kız bebekler biraz geç hissediliyor diye okudum. Bakalım bende bekliyorum artik hissetmeyi
Bana 1 hafta önce için randevu vermişti.ben biraz geç yaptrdim. Doktoruma da sormuştum oda zamanı için yaptirabilriisn dedi. Aslında sağlık ocağı aramayıp aşıdan haberi olmayanlar var doğumdan iki hafta önceye kadar 2 dozu aynı anda oluyorlar öyle durumda. O yüzden zmanlama çok sıkıntı degildr diye düşünüyorum. 2. dozu da 1 ay sonra yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?