Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Gümbür gümbür mü ses kaydı falan vermiyorlar demi yaa. Kaç kaçta duymuş oldun bir de canım? Bir daha ne zaman çağırdı
O kadar aman aman ses çıkmadı ya ben sordum niye böyle diye hatta espri yaptı doktor elinden gelse okula gondereceksin diye herşey yolunda normal dedi yerleşme yerini filan da sordum evin en güneşli odasında dedi 2 hafta sonra başka bı doktora gidicem

Kızlar dün sağlık ocağına kan vermiştim doktorun istediği testlere binaen. Çoğu yapılmamış ama burda diğerlerine bakamıyoruz dediler. Baktıkları hemogram ve tshlar sadece. İdrarı falan siz nerde yaptırdınız? benden almadılar.
Kalan testler için kadın doğumdan sıra Almam lazım sanırım değil mi ancak hiç sıra yok ne uzak ne yakın tarihli. Dahiliyeden bulabildim onlar yaparlar mı?

Canım ben gebelikte ki ilk tahlillerimi kadın doğumda yaptırmıştım. Bizim sağlık ocağında idrar yapılmıyor. Kanlrda sonuç iicn başka yere giidyor cok güvenmiyorum sonuçlarına. Tsh yüksek çıktıktan sonraki tahlilimi dahiliyeye giidp yaptırdm doktor Bna kadın doğuma nie gitmedin falan dedi sonuçta baktı ama bizim devlette bazı bölümler randevusuz hasta bakıyor eğer tanıdık varsa sorabilirisn

Ben her seferinde kadın doğumda yaptırıyorum canım, sağlık ocağında da yaptıdıgım oldu ama hastane daha güvenilir geliyo. Dahiliyeden hiç yaptırmadım onla ilgili bi fikrim yok.

Ya koskoca Bursa’da onca hastanede tek bir randevu yok biliyor musun?? Hayretler içindeyim. İleri tarihli falan hiç yok yakın da bakmadım hani sırf. Neyse dahiliyeden aldım o da 2 hafta sonraya yaparlar herhalde anlatırım derdimi Pandemiden dolayı artık hastaneden de randevu vermiyorlar canım ya malesef..
Bu arada t4 1,28 tsh 2,80 çıkmış nasıl sizce? @ kriel Fly3646

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…