Amin canım rabbim hepimizin kucagini doldursunhayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin ..
Amin amiiin canım inşallah canımCanim çok sevindim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim, darısı bana olsunGünaydın kızlar biz kalp atışını gördük çok şükür Rabbime
Çok şükür canım gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallahGünaydın kızlar biz kalp atışını gördük çok şükür Rabbime
İnşallah canım çok güzel bı histiHayırlı olsun canım çok sevindim, darısı bana olsun
İnşallah canım çok çok aminÇok şükür canım gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah
Gümbür gümbür müİnşallah canım çok güzel bı histi
O kadar aman aman ses çıkmadı ya ben sordum niye böyle diye hatta espri yaptı doktor elinden gelse okula gondereceksin diye herşey yolunda normal dedi yerleşme yerini filan da sordum evin en güneşli odasında dediGümbür gümbür müses kaydı falan vermiyorlar demi yaa. Kaç kaçta duymuş oldun bir de canım? Bir daha ne zaman çağırdı
Ben kendim video çektim ama sadece kırmızı kalbinin olduğu yer görünüyor ses yokGümbür gümbür müses kaydı falan vermiyorlar demi yaa. Kaç kaçta duymuş oldun bir de canım? Bir daha ne zaman çağırdı
Ayyy hadi Gözünaydin canım. Hayırli maratonlarGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Beklenen regl geldi nasipse c.tesi maraton tekrar başlıyor
Sağol canım inşallah bu ay hersey yolunda giderAyyy hadi Gözünaydin canım. Hayırli maratonlar
Hadi hayırlısı canım inşallah gönlüne göre olsun herşey bu seferSağol canım inşallah bu ay hersey yolunda gider
Amin canim inşallahHadi hayırlısı canım inşallah gönlüne göre olsun herşey bu sefer
Canım ben gebelikte ki ilk tahlillerimi kadın doğumda yaptırmıştım. Bizim sağlık ocağında idrar yapılmıyor. Kanlrda sonuç iicn başka yere giidyor cok güvenmiyorum sonuçlarına. Tsh yüksek çıktıktan sonraki tahlilimi dahiliyeye giidp yaptırdm doktor Bna kadın doğuma nie gitmedin falan dedi sonuçta baktı amaKızlar dün sağlık ocağına kan vermiştim doktorun istediği testlere binaen. Çoğu yapılmamış ama burda diğerlerine bakamıyoruz dediler. Baktıkları hemogram ve tshlar sadece. İdrarı falan siz nerde yaptırdınız? benden almadılar.
Kalan testler için kadın doğumdan sıra Almam lazım sanırım değil mi ancak hiç sıra yok ne uzak ne yakın tarihli. Dahiliyeden bulabildim onlar yaparlar mı?
Ben her seferinde kadın doğumda yaptırıyorum canım, sağlık ocağında da yaptıdıgım oldu ama hastane daha güvenilir geliyo. Dahiliyeden hiç yaptırmadım onla ilgili bi fikrim yok.Kızlar dün sağlık ocağına kan vermiştim doktorun istediği testlere binaen. Çoğu yapılmamış ama burda diğerlerine bakamıyoruz dediler. Baktıkları hemogram ve tshlar sadece. İdrarı falan siz nerde yaptırdınız? benden almadılar.
Kalan testler için kadın doğumdan sıra Almam lazım sanırım değil mi ancak hiç sıra yok ne uzak ne yakın tarihli. Dahiliyeden bulabildim onlar yaparlar mı?
Ya koskoca Bursa’da onca hastanede tek bir randevu yok biliyor musun?? Hayretler içindeyim. İleri tarihli falan hiç yok yakın da bakmadım hani sırf. Neyse dahiliyeden aldım o da 2 hafta sonraya yaparlar herhalde anlatırım derdimiCanım ben gebelikte ki ilk tahlillerimi kadın doğumda yaptırmıştım. Bizim sağlık ocağında idrar yapılmıyor. Kanlrda sonuç iicn başka yere giidyor cok güvenmiyorum sonuçlarına. Tsh yüksek çıktıktan sonraki tahlilimi dahiliyeye giidp yaptırdm doktor Bna kadın doğuma nie gitmedin falan dedi sonuçta baktı amabizim devlette bazı bölümler randevusuz hasta bakıyor eğer tanıdık varsa sorabilirisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?