Gebelik kaydımi yaptirdigim gün bana soylemistiKızlar gücsüz ya erkeklere göre ondan birde kıyamıyorlar annelerine maşallah
onu bilmiyordum canım geçten 2 doz birden diye. aslına bakarsan bende araştırmadım ebe aramasa haberimde olmazdı belkidehem sağlıcakla olsunlarda her an vuruluruz
aynen valla daha dün gibi umutsuz hallerimizGebelik kaydımi yaptirdigim gün bana soylemistiAynen canım sıkıntı degil sağlıklı olsunlarda bunlr gelip geçici şeyler. Hayırlısı ile kucağımıza alalım insallahh. Öyle böyle derken yarıya geldik
Transferimi oldum kuzum köye geldim vakit geçsin diye
Hadi hayirlsii olsun canım. Güzel haber almak nasip olsun. Belirti arama herkeste aynı olmuyor bazen ilaçlardan belirtiler olabiliyor. Sen dinlenmene keyfine bak. transferden 1 hafta sonra test yaparsan belli olurTransferimi oldum kuzum köye geldim vakit geçsin diyeyatıyırum dinleniyorum hiç bir farklılık yok sanki hiç olmadım 29 marta kadar böle mi geçer acep hiç bir ağrı sızı yok çok şükür mü desem yoksa olsa mı iyii kuzum anlamadım
Amin kuzum inşallah hayırlısı ileHadi hayirlsii olsun canım. Güzel haber almak nasip olsun. Belirti arama herkeste aynı olmuyor bazen ilaçlardan belirtiler olabiliyor. Sen dinlenmene keyfine bak. transferden 1 hafta sonra test yaparsan belli olur
Ne güzel kuzum hafif atlatıyosunSabah uyandim ağrı dunki gibi. Sadece iğne yerinde kolumu kaldırınca hafif oluyor sol kolumu rahat kullanabiliyorum. Bunu da atlattık şükür
Evet canım başlarda anlamak zor, gaz mı hareket mi karışıyo. Sonradan netleşiyo bebek hareketleriayy yesinler.. ilk gebelik olanlar anlamakta çok sıkıntı yaşıyorlarmış tecrube anneler hemen anlıyormuş. bizde acemi
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif haberini vermek nasip olsunTransferimi oldum kuzum köye geldim vakit geçsin diyeyatıyırum dinleniyorum hiç bir farklılık yok sanki hiç olmadım 29 marta kadar böle mi geçer acep hiç bir ağrı sızı yok çok şükür mü desem yoksa olsa mı iyii kuzum anlamadım
Hadi hayırlısı kuzumEvet canim bugün doktor günü öğlende randevum
Kontrolüm haftaya salıya CanımBakarım bısen ne yaptın canım kontrolün vardı senin de
Yaa ben cuma diye biliyordum senjn kalp atışı randevunu o yüzden sordum canımKontrolüm haftaya salıya Canım
Hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsun sana inşallahTransferimi oldum kuzum köye geldim vakit geçsin diyeyatıyırum dinleniyorum hiç bir farklılık yok sanki hiç olmadım 29 marta kadar böle mi geçer acep hiç bir ağrı sızı yok çok şükür mü desem yoksa olsa mı iyii kuzum anlamadım
Kontrol guzel geçti cnm simdilik hersey yolunda çarşamba tekrar kontrolHadi hayırlısı kuzumdoktor sonrası haber ver bize de
Gözünaydin canım. Allah denk getirsin insallah. Her şey yolunda giidp pozitifi gormek nasip olsunKontrol guzel geçti cnm simdilik hersey yolunda çarşamba tekrar kontrol
Tahmini 1 nisan gibi transfer planlanıyor inşallah ❤
Amin canim Allah razı olsun ❤❤Gözünaydin canım. Allah denk getirsin insallah. Her şey yolunda giidp pozitifi gormek nasip olsun
Sevindim canım böyle güzel devam etsin inşallahKontrol guzel geçti cnm simdilik hersey yolunda çarşamba tekrar kontrol
Tahmini 1 nisan gibi transfer planlanıyor inşallah ❤
Insallah cnm cok sagolun destekleriniz için ❤❤Sevindim canım böyle güzel devam etsin inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz
Canım bu durumlarda ara vermek zor olsada insana çok iyi geliyor. İnsallahh en kısa zman da kendini toparlar en iyi şekilde tedavine başlar ve güzel sonuca ulaşırsınCanım kızlarhepiniz her zaman destek oldunuz ve süreçte yanımda oldunuz, size, her birinize tek tek teşekkür ederim hayatımda biraz dinlenmem gereken bir sürece girdim . En son doktorla yaşadıklarım, seçtiğim merkezin sadece sizi para olarak görmesi ve daha bir çok durumdan dolayı tedaviye ara vermeye karar verdim. Ancak beni de merak edersiniz diyerek size de durumu haber vermek istedim. Hepinizi canı gönülden seviyor ve bebeklerinizle sağlıklı ve en kısa surede kucaklamanizi diliyorum
Hayirlisi olsun canım. İnsallahh pozitif sonucu alirisnMerhaba arkadaslarbenim de pztsi kontrolum var transfer gunum belli olacak dualarinizi eksik etmeyin. Tum hamileler saglikla kucagina alir insalllah evlatlarini Allah tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?