Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bende o insanların bu kadar rahat olmalarına şaşıyorum ya diyorum ki ben yıllarca bu kadar çabalarken cat diye birisi ay bitince hemen hamile kalıyor..Sonradan sunu dusunuyorum herkesin bir sınavı var bizim de sınavımız bu sabredecegiz yapacak hiç bisey yok Her şey Allah 'tan diyorum ..

aynen canım birde zaten trasfer döneminde yıllık iznimi kullanıyorum opuya kadar olan kısımdada hafta da 2 kez 1 en fazla 2 saat izin kullanıyorum sürekli işe gelmemezlik yapmak gibi bir durumum yok yani
Aynen.bende oyle yapmistim surekli izin almamıştım.ozel oldugu icin bazen cumartesileri bile gitmiştim

kesinlikle insan hayatta neyi çok isterse onunla sınanırmış derler ya ona çok inanıyorum ben evlenmeden önce bile anne olma hayalleri kuran bir insandım hatta çocuk yapmayacaksam neden evleniyim derdim bilmiyorum belkide büyük konuştum Rabbim affetsin sınavımızı kolay eylesin inşAllah

Evet bende hep küçükken ne olacaksın dediklerinde okuldaki öğretmenler anne olmak istiyorum demistim ..
Esimde bir tup bebek yapan akrabasiyla dalga geçmiş yani şakasına aslında bu çocuk simdi tup mu yoksa normal mi fln diye .. bak dedim buyuk konusmusun dalga geçmişsin Allah başımıza verdi dedim.. Isin esprisi ama gerçekten büyük konusunca benimde başıma cok şey geldi

Yaşamayan bilmiyor malesef canım. Boşa ugrasyor demek ne demek. Nerden biliyor ki olmucagini. Şimdi ona sen müdür olamazsın deseler oturup bekler miydi mücadele etmeden bir sonuca varamiyoruz . Bizimde sınavımız evlat bu yolda yürümeyen sadece uzaktan izler ve çok gereksiz gibi görür. Evet Allah verecekse verecek ama herkesin hmen olmuyor bazı şeylere çok cabalayarak mücadele ederek ulaşıyoruz Rabbım yardımcın olsun canım güzel sonuçlar almak nasip olsun

Valla hayatımda simdi dusunuyorum da hic rahatça bisey elde etmedim hep çabalarak biseylerim oldu ya da birsey sahibi oldum ..
Cabaladikca emin olun onun tadı herseyden farklı geliyor ..

malesef canım tok açın haliden anlamaz derler ya buda öyle birşey Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun, sende sağlıkla bebeğini kucağına al inşAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…