- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Bende o insanların bu kadar rahat olmalarına şaşıyorum ya diyorum ki ben yıllarca bu kadar çabalarken cat diye birisi ay bitince hemen hamile kalıyor..Sonradan sunu dusunuyorum herkesin bir sınavı var bizim de sınavımız bu sabredecegiz yapacak hiç bisey yok Her şey Allah 'tan diyorum ..Aynen bende çok sinirlendim bende bu kadar para dökmeye acı çekmeye hevesli değilim ama ilerde pişman olmamak için, keşke dememek için elimden geleni yapacağım, Rabbim vermezse yapacak birşey yok zaten dedim. Eğer ilerde sizin çocuklarınız böyle birşey yaşarsa siz tedavi ettirmezsiniz akışına bırak dersiniz dedim, hatta eğer bu seferde olmazsa çok gözünüze batıyorsa bir dahaki denemede işi bırakırım dedim.
Aynen.bende oyle yapmistim surekli izin almamıştım.ozel oldugu icin bazen cumartesileri bile gitmiştimaynen canım birde zaten trasfer döneminde yıllık iznimi kullanıyorum opuya kadar olan kısımdada hafta da 2 kez 1 en fazla 2 saat izin kullanıyorum sürekli işe gelmemezlik yapmak gibi bir durumum yok yani
kesinlikle insan hayatta neyi çok isterse onunla sınanırmış derler ya ona çok inanıyorum ben evlenmeden önce bile anne olma hayalleri kuran bir insandım hatta çocuk yapmayacaksam neden evleniyim derdim bilmiyorum belkide büyük konuştum Rabbim affetsin sınavımızı kolay eylesin inşAllahBende o insanların bu kadar rahat olmalarına şaşıyorum ya diyorum ki ben yıllarca bu kadar çabalarken cat diye birisi ay bitince hemen hamile kalıyor..Sonradan sunu dusunuyorum herkesin bir sınavı var bizim de sınavımız bu sabredecegiz yapacak hiç bisey yok Her şey Allah 'tan diyorum ..
bende canım hatta bu sefer sadece opu günü hafta içi gittim diğer kontrollerimi falan hep hafta sonuna denk getirdimAynen.bende oyle yapmistim surekli izin almamıştım.ozel oldugu icin bazen cumartesileri bile gitmiştim
Evet bende hep küçükken ne olacaksın dediklerinde okuldaki öğretmenler anne olmak istiyorum demistim ..kesinlikle insan hayatta neyi çok isterse onunla sınanırmış derler ya ona çok inanıyorum ben evlenmeden önce bile anne olma hayalleri kuran bir insandım hatta çocuk yapmayacaksam neden evleniyim derdim bilmiyorum belkide büyük konuştum Rabbim affetsin sınavımızı kolay eylesin inşAllah
Sen nerde yaptirdin ya da transferin oldu mu ?bende canım hatta bu sefer sadece opu günü hafta içi gittim diğer kontrollerimi falan hep hafta sonuna denk getirdim
Yaşamayan bilmiyor malesef canım. Boşa ugrasyor demek ne demek. Nerden biliyor ki olmucagini. Şimdi ona sen müdür olamazsın deseler oturup bekler miydi mücadele etmeden bir sonuca varamiyoruz . Bizimde sınavımız evlat bu yolda yürümeyen sadece uzaktan izler ve çok gereksiz gibi görür. Evet Allah verecekse verecek ama herkesin hmen olmuyor bazı şeylere çok cabalayarak mücadele ederek ulaşıyoruz Rabbım yardımcın olsun canım güzel sonuçlar almak nasip olsunbenim patronum Allah var tolerans gösteriyor hatta benim için bu konuda sınırsız izin hakkı var demiş, ama ben şubede çalışıyorum patron başka şehirde başımızdaki müdür sorun yapıyor, hatta geçen hafta opu işlemim oldu arkamdan ofis arkadaşıma boşa uğraşıyor olmuyorsa olmuyordur niye bu kadar uğraşıyor tarzı şeyler söylemiş.
ankaradayım ben cuma günü opu işlemim oldu transferim önümüzdeki ay bugün embriyoların 5. günü hastaneden telefon bekliyorum canımSen nerde yaptirdin ya da transferin oldu mu ?
Valla hayatımda simdi dusunuyorum da hic rahatça bisey elde etmedim hep çabalarak biseylerim oldu ya da birsey sahibi oldum ..Yaşamayan bilmiyor malesef canım. Boşa ugrasyor demek ne demek. Nerden biliyor ki olmucagini. Şimdi ona sen müdür olamazsın deseler oturup bekler miydi mücadele etmeden bir sonuca varamiyoruz . Bizimde sınavımız evlat bu yolda yürümeyen sadece uzaktan izler ve çok gereksiz gibi görür. Evet Allah verecekse verecek ama herkesin hmen olmuyor bazı şeylere çok cabalayarak mücadele ederek ulaşıyoruz Rabbım yardımcın olsun canım güzel sonuçlar almak nasip olsun
malesef canım tok açın haliden anlamaz derler ya buda öyle birşey Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun, sende sağlıkla bebeğini kucağına al inşAllah :)Yaşamayan bilmiyor malesef canım. Boşa ugrasyor demek ne demek. Nerden biliyor ki olmucagini. Şimdi ona sen müdür olamazsın deseler oturup bekler miydi mücadele etmeden bir sonuca varamiyoruz . Bizimde sınavımız evlat bu yolda yürümeyen sadece uzaktan izler ve çok gereksiz gibi görür. Evet Allah verecekse verecek ama herkesin hmen olmuyor bazı şeylere çok cabalayarak mücadele ederek ulaşıyoruz Rabbım yardımcın olsun canım güzel sonuçlar almak nasip olsun
Cok sevindim canim Allah inşallah bir an önce saglikla sihhatle evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin..ankaradayım ben cuma günü opu işlemim oldu transferim önümüzdeki ay bugün embriyoların 5. günü hastaneden telefon bekliyorum canım
amin canım inşAllah kaç tane embriyomuz kaldı merak ediyorum heycanla telefon bekliyorumCok sevindim canim Allah inşallah bir an önce saglikla sihhatle evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin..
Canım bol bol dua et en önemli şey buamin canım inşAllah kaç tane embriyomuz kaldı merak ediyorum heycanla telefon bekliyorum
ediyorum canım hem kendim için hemde bu uğurda çaba harcayan herkes için hep ediyorumCanım bol bol dua et en önemli şey bu
sağolasın canım Allah razı olsun senden ..ediyorum canım hem kendim için hemde bu uğurda çaba harcayan herkes için hep ediyorum
Canım hadi Gözünaydin yaaa çok sevindim bebis büyüyor artıkGünaydın kızlar biz kalp atışını gördük çok şükür Rabbime
hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin ..Günaydın kızlar biz kalp atışını gördük çok şükür Rabbime
Canim çok sevindim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar biz kalp atışını gördük çok şükür Rabbime
Çok şükür canım 6+6 dedi bugündeCanım hadi Gözünaydin yaaa çok sevindim bebis büyüyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?