Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım bu durumlarda ara vermek zor olsada insana çok iyi geliyor. İnsallahh en kısa zman da kendini toparlar en iyi şekilde tedavine başlar ve güzel sonuca ulaşırsın
Canım çok cok teşekkür ederim evet zor ama gerekli bir karar oldu. İnsallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Bu sürecin çok güzel geçsin inşallah, kafan dağılsın, mutluluk, huzur seninle olsun canım
Sonrasında eminim çok daha pozitif ve olumlu başlayacaksındır yeniden
Güzel dileklern için sağol canım

Merhaba arkadaslar benim de pztsi kontrolum var transfer gunum belli olacak dualarinizi eksik etmeyin. Tum hamileler saglikla kucagina alir insalllah evlatlarini Allah tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin insallah
Amin canım sağol darısı da sana olsun inşallah güzel haberler vermek nasip olsun

Günaydın herkese. Dün transferim oldu, transferden 6 saat sonra, çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken çok az ıkınmak zorunda kaldım, tam kabız da değil aslında hafif ıkınma ihtiyacı oldu, bir sorun olur mu sizce içime kurt düştü çünkü hemşire ıkınma dikkat et demişti

Stres yapma canım bir sorun olmaz

Güünayydınnnnn güzellernasılsınız tombak mercimekler nasıl :) arkadaşlar ben bir ishal bir ishal ölecem transferden sonra hep karın ağrısıı ne bu ya soğuk soğuk terlerönce yediklerimden dedim kabak çekirdeği filan yiyodum ama bugün 3. Gece hele öldüm dedim halsizlik ishal karnımda şantiye var sanki gur gur çalışıyolar ben kabızlık duydum da ishal nedir yahu

Günaydın canım. Şükür iyiyiz bebişte iyi
Evet genelde kabızlık olur fakat kullandığın ilaçtan dolayı miden etkilenmiş olabilir. Haşlanmış patates muz falan yemeye çalış. Bi doktoruna ulaşma imkanın varsa durumu bildr istersen. Devamı vücudunu susuz bırakabilir.

Söyleyeyim dimi dr’a tamam kuzum

Söyleyeyim dimi dr’a tamam kuzum
Evet canım bence söyle. Çünkü uzun sürmüş. Biraz daha uzun sürmesi sıkıntı olabilir. Belki kullandığın bir ilacı değiştirir belki başka ilaç ekler. Gebelikten dolayı da bagirsaklr çalışıyordur belki sende ters etki yapmıştır

Ayy ters olmuştur inşallah bana kullandığım ilaçlar aynı aslında hiç değiştirmedi önceden böle değildim rahime koydu adam benim bağırsaklar şaha kalktıbir deee ben kronik kabızım normalde kırk tembih vurdu bak kabız olmayacaksın diye ben oldum ishal karnımın sesini yanımda dur sen duyarsınben dediin gibi arayım şu adamı

Ya bende kronik kabizim dır canim transfer olduğumda ishal degildim senin gibi ama kabiz da olmadım. Sonradan oldu hemen duplahaca dayandım şu an bende vitamin başladım oda benim bağırsakları çalıştırıyor çok memnunum insallahh bebis yapıyordur

Bağırsak hareketlerinin değişmesi normal diye biliyorum canım. Bazısında kabızlık yaparken bazılarında da senin gibi ishal yapabiliyormuş. İshale iyi gelen şeyler tüket leblebi patates muz falan. Şekerli tuzlu su iç bir de karıştırıp vücudun elektrolit dengesi bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…