- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Amin Allah razi olsun siz de saglikla kucaginiza alirsnz ins bebisinziHayirlisi olsun canım. İnsallahh pozitif sonucu alirisn
Canım çok cok teşekkür ederimCanım bu durumlarda ara vermek zor olsada insana çok iyi geliyor. İnsallahh en kısa zman da kendini toparlar en iyi şekilde tedavine başlar ve güzel sonuca ulaşırsın
Bu sürecin çok güzel geçsin inşallah, kafan dağılsın, mutluluk, huzur seninle olsun canımCanım kızlarhepiniz her zaman destek oldunuz ve süreçte yanımda oldunuz, size, her birinize tek tek teşekkür ederim hayatımda biraz dinlenmem gereken bir sürece girdim . En son doktorla yaşadıklarım, seçtiğim merkezin sadece sizi para olarak görmesi ve daha bir çok durumdan dolayı tedaviye ara vermeye karar verdim. Ancak beni de merak edersiniz diyerek size de durumu haber vermek istedim. Hepinizi canı gönülden seviyor ve bebeklerinizle sağlıklı ve en kısa surede kucaklamanizi diliyorum
Amin canım sağol darısı da sana olsun inşallah güzel haberler vermek nasip olsunMerhaba arkadaslarbenim de pztsi kontrolum var transfer gunum belli olacak dualarinizi eksik etmeyin. Tum hamileler saglikla kucagina alir insalllah evlatlarini Allah tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin insallah
Stres yapma canım bir sorun olmazGünaydın herkese. Dün transferim oldu, transferden 6 saat sonra, çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken çok az ıkınmak zorunda kaldım, tam kabız da değil aslında hafif ıkınma ihtiyacı oldu, bir sorun olur mu sizce içime kurt düştüçünkü hemşire ıkınma dikkat et demişti
Günaydın canım. Şükür iyiyiz bebişte iyiGüünayydınnnnn güzellernasılsınız tombak mercimekler nasıl :) arkadaşlar ben bir ishal bir ishal ölecem transferden sonra hep karın ağrısıı ne bu ya soğuk soğuk terler önce yediklerimden dedim kabak çekirdeği filan yiyodum ama bugün 3. Gece hele öldüm dedim halsizlik ishal karnımda şantiye var sanki gur gur çalışıyolar ben kabızlık duydum da ishal nedir yahu
Söyleyeyim dimi dr’aGünaydın canım. Şükür iyiyiz bebişte iyi
Evet genelde kabızlık olur fakat kullandığın ilaçtan dolayı miden etkilenmiş olabilir. Haşlanmış patates muz falan yemeye çalış. Bi doktoruna ulaşma imkanın varsa durumu bildr istersen. Devamı vücudunu susuz bırakabilir.
Evet canım bence söyle. Çünkü uzun sürmüş. Biraz daha uzun sürmesi sıkıntı olabilir. Belki kullandığın bir ilacı değiştirir belki başka ilaç ekler. Gebelikten dolayı da bagirsaklr çalışıyordur belki sende ters etki yapmıştırSöyleyeyim dimi dr’atamam kuzum
Ayy ters olmuştur inşallah banaEvet canım bence söyle. Çünkü uzun sürmüş. Biraz daha uzun sürmesi sıkıntı olabilir. Belki kullandığın bir ilacı değiştirir belki başka ilaç ekler. Gebelikten dolayı da bagirsaklr çalışıyordur belki sende ters etki yapmıştır
Ya bende kronik kabizim dır canimAyy ters olmuştur inşallah banakullandığım ilaçlar aynı aslında hiç değiştirmedi önceden böle değildim rahime koydu adam benim bağırsaklar şaha kalktı bir deee ben kronik kabızım normalde kırk tembih vurdu bak kabız olmayacaksın diye ben oldum ishal karnımın sesini yanımda dur sen duyarsın ben dediin gibi arayım şu adamı
Bağırsak hareketlerinin değişmesi normal diye biliyorum canım. Bazısında kabızlık yaparken bazılarında da senin gibi ishal yapabiliyormuş. İshale iyi gelen şeyler tüket leblebi patates muz falan. Şekerli tuzlu su iç bir de karıştırıp vücudun elektrolit dengesi bozulmasınGüünayydınnnnn güzellernasılsınız tombak mercimekler nasıl :) arkadaşlar ben bir ishal bir ishal ölecem transferden sonra hep karın ağrısıı ne bu ya soğuk soğuk terler önce yediklerimden dedim kabak çekirdeği filan yiyodum ama bugün 3. Gece hele öldüm dedim halsizlik ishal karnımda şantiye var sanki gur gur çalışıyolar ben kabızlık duydum da ishal nedir yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?