Ben kendim kabız olduğumdan canım transferden sonra kesin kabız olurum diyodumBağırsak hareketlerinin değişmesi normal diye biliyorum canım. Bazısında kabızlık yaparken bazılarında da senin gibi ishal yapabiliyormuş. İshale iyi gelen şeyler tüket leblebi patates muz falan. Şekerli tuzlu su iç bir de karıştırıp vücudun elektrolit dengesi bozulmasın
Aman kuzum kabız olmaktansa ishal daha iyi. Beslenmene dikkat et bu aralar geçer mutlaka. Bi de suyunu çok bol içmeyi unutmaBen kendim kabız olduğumdan canım transferden sonra kesin kabız olurum diyodumbugün daha iyiyim en azından karın ağrım yok ama hareketlilik gur gur ses devam sağ ol canım benim
Ayy Allahım inşallah kuzum devam etsin ben razıyımAman kuzum kabız olmaktansa ishal daha iyi. Beslenmene dikkat et bu aralar geçer mutlaka. Bi de suyunu çok bol içmeyi unutma
O gurgurlar sesler gebelik boyu da devam ediyo kaçış yok
Canim merhaba prednol gebelikte zararli yaziyor prospektuste icime suphe dustu sen devam ettin dimi gebeykendeBen dün öğrendim gebeliğimi progestan fitil progestan dex iğne estrofem prednol coraspin gebyfoll içiyodum hala da içiyorum doktorum ilaçlarına özenle devam dedi. Lütfen ilaçlarınızı aksatmayın doktor bıraktıracağı zamanı biliyor zaten sevgiler
Canım benimki de heterezigot ama bana hamilelik sonuna kadar kullan demedi hatta bı ara kanamam olmuştu bıraktım geçen hafta 10. Haftaya kadar kullan bırak dedigünaydın kızlar biraz bugün moralim bozuldu genetik test yaptırmıştım
Genetik testimde protrombin : HETEROZİGOT paı(4g/5g) : HETEROZİGOT çıktı
Kan iğnelerine devam ediyorum cuma günü tekrar göğüs hastalıklarına kontrolüm var
Ben tüp bebek yaparken genetik test yaptırmamıştım
Sonrasında hamilelik başlangıcında pıhtılaşma sorunu oldu.Hastanede yatmak zorunda kaldım.
bende şimdi doktora tekrar kontrole gideceğim bu yüzden sürekli kullanma durumu olacak mı ? diye soracağımCanım benimki de heterezigot ama bana hamilelik sonuna kadar kullan demedi hatta bı ara kanamam olmuştu bıraktım geçen hafta 10. Haftaya kadar kullan bırak dedi
sende ikiside mi heterzigot ?Canım benimki de heterezigot ama bana hamilelik sonuna kadar kullan demedi hatta bı ara kanamam olmuştu bıraktım geçen hafta 10. Haftaya kadar kullan bırak dedi
Hayır canım 1 tanesi heterezigot diğeri normalsende ikiside mi heterzigot ?
Gözün aydın kuzum sağlıkla duymuşsun pıtpıtlarıSelam kızlar iyi akşamlar
Bugün kalp atışı randevumuz vardı. Doktorumuz çok kısa dinletti (neden bilmem) ama şükür ki duyduk atıyorbaş-popo ölçüldü 9 mm çıktı 7. Haftayla uyumlu dedi sizce nasıl?
Bir de dün akşam rahmimden başlayıp aşağı özel bölgenin tamamında yayılan çoook keskin ani bıçak saplanması gibi sancı girdi. Nefessiz kaldım sanki napacağımı bilemedimdevam etseydi doktora gidecektim ama 10-15 dakikaya hafifleyerek geçince gitmedim. Bugün ultrasonda kanama gördü doktor nitekim ama küçük ve risksiz görünüyor dedi. 1 hafta istirahat verdi evdeyim başkaca tavsiyeniz var mıdır bana
Gözünaydin canımSelam kızlar iyi akşamlar
Bugün kalp atışı randevumuz vardı. Doktorumuz çok kısa dinletti (neden bilmem) ama şükür ki duyduk atıyorbaş-popo ölçüldü 9 mm çıktı 7. Haftayla uyumlu dedi sizce nasıl?
Bir de dün akşam rahmimden başlayıp aşağı özel bölgenin tamamında yayılan çoook keskin ani bıçak saplanması gibi sancı girdi. Nefessiz kaldım sanki napacağımı bilemedimdevam etseydi doktora gidecektim ama 10-15 dakikaya hafifleyerek geçince gitmedim. Bugün ultrasonda kanama gördü doktor nitekim ama küçük ve risksiz görünüyor dedi. 1 hafta istirahat verdi evdeyim başkaca tavsiyeniz var mıdır bana
Gözün aydın canım rabbim sana bağışlasın yavrunuSelam kızlar iyi akşamlar
Sağol canım benim Gözüm aydı gerçekten artık şükürGözün aydın kuzum sağlıkla duymuşsun pıtpıtlarıİlk başta bana da kısacık dinletmişti doktor belki bebişi çok rahatsız etmemek içindir
Arada olabiliyo öyle sancılar, genelde uzanıp dinlenince geçiyor, dinlenmeyle geçmezse doktora haber vermek gerekir bence de.
Kanama için doktorunun kendi önemsiz demiş zaten. İnşallah bi sonraki kontrolunde bitmiş gitmiş olur o da
Sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah bebiş
Teşekkürler Fulim bugün içim biraz daha hafifledi şükürler olsunGözünaydin canım
İlk kalp atışını bizde kısa dinlemiştik vajinal bakilmisti. Sanırım rahatsız etmek istemiyorlar bebisi
Kanama alanı için risksiz demiş zaten ama sen yinede dinlenmeye bak. Biliyosun benimde kanama alanım vardı sonraki kontrolde geçmişti.
Amin canım hepimizin inşallahGözün aydın canım rabbim sana bağışlasın yavrunu
Benımde senin haftanda olmuştu canım. Kalp atışını duyduğumuz gün söylemişti doktor kesenin altında kucuk bir kanama alanı var dikkat et demişti. 2 hafta sonraki kontrolde geçmişti. Sen yine de ekstra dikkat et tabi ama sürekli de yatma rahime kan akışı gitsin.ben dışarı çıktım yürüdüm sadece ağır tasimadim uzun süre ayakta kalmadım ev işi yapmadm.Sağol canım benim Gözüm aydı gerçekten artık şükürnormalde 3 haftada bir çağırıyormuş ama beni 2 hafta sonraya çağırdı tekrar kanamayı kontrol etmek için sanırım. 1 haftaya geçer dedi inş öyle olur,ben fırsattan istifade yemek işini de kocişe yıkayım bu hafta sonra bu haftalar geri gelmez diiimi ama
Teşekkürler Fulim bugün içim biraz daha hafifledi şükürler olsunÖyle pek duygulanamadım ben gerçi modum da düşüktü bugün ama olsun yine de yolunda gitmesi iyi. Küçücük birşey ya daha zor görünüyor, ne bileyim ben mi ruhsuzum öyle duygulanamıyorum
Senin kanama alanına ne kadar demişlerdi ne kadar zamanda geçmişti canım? Hatırlıyorum geçirdiğini. Bu haftalarda olabiliyor demek
Amin canım hepimizin inşallahSenin sonraki randevun ne zaman haftaya mı? Senle genelde peş peşe haftalarda gidiyoruz bir de bulantın oluyor mu? Benim baya baya gün boyu oluyor çok tadsız bir durummuş yaşayanlara hak verdim vallahi insan başa gelmeden bilemiyor
Gözün aydın canım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar iyi akşamlar
Bence de kuzuSağol canım benim Gözüm aydı gerçekten artık şükürnormalde 3 haftada bir çağırıyormuş ama beni 2 hafta sonraya çağırdı tekrar kanamayı kontrol etmek için sanırım. 1 haftaya geçer dedi inş öyle olur,ben fırsattan istifade yemek işini de kocişe yıkayım bu hafta sonra bu haftalar geri gelmez diiimi ama
Teşekkürler Fulim bugün içim biraz daha hafifledi şükürler olsunÖyle pek duygulanamadım ben gerçi modum da düşüktü bugün ama olsun yine de yolunda gitmesi iyi. Küçücük birşey ya daha zor görünüyor, ne bileyim ben mi ruhsuzum öyle duygulanamıyorum
Senin kanama alanına ne kadar demişlerdi ne kadar zamanda geçmişti canım? Hatırlıyorum geçirdiğini. Bu haftalarda olabiliyor demek
Amin canım hepimizin inşallahSenin sonraki randevun ne zaman haftaya mı? Senle genelde peş peşe haftalarda gidiyoruz bir de bulantın oluyor mu? Benim baya baya gün boyu oluyor çok tadsız bir durummuş yaşayanlara hak verdim vallahi insan başa gelmeden bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?