- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Bende cuma günü gidecegim bakalim doktor ne diycek cok yüksek kullaniyorum suandaHayır canım 1 tanesi heterezigot diğeri normal
4000 lik benimkiBende cuma günü gidecegim bakalim doktor ne diycek cok yüksek kullaniyorum suanda
ben iki tane sabah aksam toplamda 12000 mg lık kullanıyorum4000 lik benimki
Normalde haftaya gitmem gerekti ama pazartesi gittim ben bilmiyorum yine de gitsem miSağol canım benim Gözüm aydı gerçekten artık şükürnormalde 3 haftada bir çağırıyormuş ama beni 2 hafta sonraya çağırdı tekrar kanamayı kontrol etmek için sanırım. 1 haftaya geçer dedi inş öyle olur,ben fırsattan istifade yemek işini de kocişe yıkayım bu hafta sonra bu haftalar geri gelmez diiimi ama
Teşekkürler Fulim bugün içim biraz daha hafifledi şükürler olsunÖyle pek duygulanamadım ben gerçi modum da düşüktü bugün ama olsun yine de yolunda gitmesi iyi. Küçücük birşey ya daha zor görünüyor, ne bileyim ben mi ruhsuzum öyle duygulanamıyorum
Senin kanama alanına ne kadar demişlerdi ne kadar zamanda geçmişti canım? Hatırlıyorum geçirdiğini. Bu haftalarda olabiliyor demek
Amin canım hepimizin inşallahSenin sonraki randevun ne zaman haftaya mı? Senle genelde peş peşe haftalarda gidiyoruz bir de bulantın oluyor mu? Benim baya baya gün boyu oluyor çok tadsız bir durummuş yaşayanlara hak verdim vallahi insan başa gelmeden bilemiyor
Seninki baya yüksek hatta bana kullan dedi ben 2 günde bir yapiyirum desem doğru olur o kadar düzenli de yapmıyorum pazartesi gittim doktora sıkıntı yok dedi doktorben iki tane sabah aksam toplamda 12000 mg lık kullanıyorum
bende 4,5 haftalıkken akciğerime pıhtı attı hastanede yatmak zorunda kaldım.Seninki baya yüksek hatta bana kullan dedi ben 2 günde bir yapiyirum desem doğru olur o kadar düzenli de yapmıyorum pazartesi gittim doktora sıkıntı yok dedi doktor
Sürekli yatamam zaten çok belimi ağrıtıyor yatmak canım. Biraz hareketsiz geçen günüm olsun hemen bele vuruyorBenımde senin haftanda olmuştu canım. Kalp atışını duyduğumuz gün söylemişti doktor kesenin altında kucuk bir kanama alanı var dikkat et demişti. 2 hafta sonraki kontrolde geçmişti. Sen yine de ekstra dikkat et tabi ama sürekli de yatma rahime kan akışı gitsin.ben dışarı çıktım yürüdüm sadece ağır tasimadim uzun süre ayakta kalmadım ev işi yapmadm.
Ya da ne yeteneksizlikleri var onu görüp sinir sahibi olacağımBence de kuzukocanın ne marifetleri varmış görmen için bi fırsat bu o dönem benimki de yapmıştı sağolsun.
Canım bana da kesenin altında demişti. Aktif bir kanamam olmamisti şükür geçti sonra. Malesef bu tüp bebekte bu kanama alanı olan kanama yaşayan çok var. Sağlıkla büyüsün minnoşSürekli yatamam zaten çok belimi ağrıtıyor yatmak canım. Biraz hareketsiz geçen günüm olsun hemen bele vuruyorkesenin dışında oluyor değil mi içinde de olabiliyor mu? Benimki de dışındaymış
Ya da ne yeteneksizlikleri var onu görüp sinir sahibi olacağım( ki yetenek yoktur benimkinde) şu nisan ayını bi atlatayım da hayırlısıyla bugünler biraz zormuş ilerisi belki daha iyi geçer
Ben günes kremi kullanmiyorum canım ama gebelikte kullanacağın için iyi arastir bildiğin bir eczaneye danış bence içeriğinin ne olduğu önemliKızlar bu arada bahar geldiHer ne kadar kendini henüz tam hissettirmese de Güneş kremi almak istiyorum ama karar veremedim. Sizler ne kullanıyorsunuz? Biraz baktım mineral içerikli olanlar tavsiye ediliyormuş..
Anladım canım Allah şifanı versin iyi olursun inşallah canımbende 4,5 haftalıkken akciğerime pıhtı attı hastanede yatmak zorunda kaldım.
ondan bu kadar yüksek başladılar
Ben de yemeğin yapılışını ona tarif edene kadar kalkıp yapmayı tercih ederdimmSürekli yatamam zaten çok belimi ağrıtıyor yatmak canım. Biraz hareketsiz geçen günüm olsun hemen bele vuruyorkesenin dışında oluyor değil mi içinde de olabiliyor mu? Benimki de dışındaymış
Ya da ne yeteneksizlikleri var onu görüp sinir sahibi olacağım( ki yetenek yoktur benimkinde) şu nisan ayını bi atlatayım da hayırlısıyla bugünler biraz zormuş ilerisi belki daha iyi geçer
La roche kullanıyorum kuzum eczacıya danışarak aldım. Resmini de atarım sana.Kızlar bu arada bahar geldiHer ne kadar kendini henüz tam hissettirmese de Güneş kremi almak istiyorum ama karar veremedim. Sizler ne kullanıyorsunuz? Biraz baktım mineral içerikli olanlar tavsiye ediliyormuş..
Sagolasin canımAnladım canım Allah şifanı versin iyi olursun inşallah canım
Kuzum niye kullanmıyorsun mutlaka kullanmalısın gebelikte cilt lekeye daha meyilli oluyor. Sonra lekelerde uğraşmak zorunda olursun ki öyle kolayla çıkmıyorBen günes kremi kullanmiyorum canım ama gebelikte kullanacağın için iyi arastir bildiğin bir eczaneye danış bence içeriğinin ne olduğu önemli
Ben de normalde avene kullanıyordum canım. Akneli ciltler olan için çok memnunum hiç değiştirmezdim ama kimyasal içerikli olduğundan dolayı gebelikte sakıncalıymış kocama vercem o kullansınLa roche kullanıyorum kuzum eczacıya danışarak aldım. Resmini de atarım sana.
Ya yüzumde hiç bir şey yok şu an. Normalde de kullanmam sen diyene kadar hiç aklıma gelmemişti. Bi de ben bir şey sürme özürlüyümKuzum niye kullanmıyorsun mutlaka kullanmalısın gebelikte cilt lekeye daha meyilli oluyor. Sonra lekelerde uğraşmak zorunda olursun ki öyle kolayla çıkmıyor
Ben de normalde avene kullanıyordum canım. Akneli ciltler olan için çok memnunum hiç değiştirmezdim ama kimyasal içerikli olduğundan dolayı gebelikte sakıncalıymış kocama vercem o kullansınla roche da çok iyi bir marka ikisi de aynı sayılır zaten içerikleri çok benzer,güvenilirler Sadece yağlı bir cildim olduğundan dolayı akne yapar mı bilemedim çünkü gördüğüm kadarıyla mineralli olanların tek tipi var
Bebişim güneş kremi öyle bir şey değilYa yüzumde hiç bir şey yok şu an. Normalde de kullanmam sen diyene kadar hiç aklıma gelmemişti. Bi de ben bir şey sürme özürlüyümergenlikte ağır ilaç kullandım sivilcelerim için sivilceler geçti sonra izleri için krem verdi kullanmadim izleri kaldı
Yaa işte ben kullanamıyorumBebişim güneş kremi öyle bir şey değilherkesin sürekli kullanması gereken bir şey yüzünde birşey olsun ya da olmasın . Ki gebelikte daha çok önemli lekeye çok yatkın oluyor. Sen beni dinle bak pişman olmayacaksın mutlaka al bi tane ben varis çorabı da kullanıyorum mesela şuan gebelikte varise de çok yatkınız ki benim bir iki senedir çok hafif başlangıç düzeyinde var doktor hamile kalır kalmaz kullan dedi. Siz de sorun yoksa bile mutlaka bu haftalardan itibaren kullanın ihmal etmeyin Kendimize iyi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?