Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Normalde haftaya gitmem gerekti ama pazartesi gittim ben bilmiyorum yine de gitsem mi benim pek bulantım olmuyor çok şükür ama başım dönüyor arada tansiyonum düşüyor aşırı olmamakla beraber

Seninki baya yüksek hatta bana kullan dedi ben 2 günde bir yapiyirum desem doğru olur o kadar düzenli de yapmıyorum pazartesi gittim doktora sıkıntı yok dedi doktor
bende 4,5 haftalıkken akciğerime pıhtı attı hastanede yatmak zorunda kaldım.
ondan bu kadar yüksek başladılar

Sürekli yatamam zaten çok belimi ağrıtıyor yatmak canım. Biraz hareketsiz geçen günüm olsun hemen bele vuruyor kesenin dışında oluyor değil mi içinde de olabiliyor mu? Benimki de dışındaymış
Bence de kuzu kocanın ne marifetleri varmış görmen için bi fırsat bu o dönem benimki de yapmıştı sağolsun.
Ya da ne yeteneksizlikleri var onu görüp sinir sahibi olacağım ( ki yetenek yoktur benimkinde) şu nisan ayını bi atlatayım da hayırlısıyla bugünler biraz zormuş ilerisi belki daha iyi geçer

Kızlar bu arada bahar geldi Her ne kadar kendini henüz tam hissettirmese de Güneş kremi almak istiyorum ama karar veremedim. Sizler ne kullanıyorsunuz? Biraz baktım mineral içerikli olanlar tavsiye ediliyormuş..

Canım bana da kesenin altında demişti. Aktif bir kanamam olmamisti şükür geçti sonra. Malesef bu tüp bebekte bu kanama alanı olan kanama yaşayan çok var. Sağlıkla büyüsün minnoş

Kızlar bu arada bahar geldi Her ne kadar kendini henüz tam hissettirmese de Güneş kremi almak istiyorum ama karar veremedim. Sizler ne kullanıyorsunuz? Biraz baktım mineral içerikli olanlar tavsiye ediliyormuş..
Ben günes kremi kullanmiyorum canım ama gebelikte kullanacağın için iyi arastir bildiğin bir eczaneye danış bence içeriğinin ne olduğu önemli

Ben de yemeğin yapılışını ona tarif edene kadar kalkıp yapmayı tercih ederdimm
Geçiyor kuzum 10. 12. Haftalardan sonra baya rahatlıcaksın sen de inşallah

La roche kullanıyorum kuzum eczacıya danışarak aldım. Resmini de atarım sana.

Ben günes kremi kullanmiyorum canım ama gebelikte kullanacağın için iyi arastir bildiğin bir eczaneye danış bence içeriğinin ne olduğu önemli
Kuzum niye kullanmıyorsun mutlaka kullanmalısın gebelikte cilt lekeye daha meyilli oluyor. Sonra lekelerde uğraşmak zorunda olursun ki öyle kolayla çıkmıyor
La roche kullanıyorum kuzum eczacıya danışarak aldım. Resmini de atarım sana.
Ben de normalde avene kullanıyordum canım. Akneli ciltler olan için çok memnunum hiç değiştirmezdim ama kimyasal içerikli olduğundan dolayı gebelikte sakıncalıymış kocama vercem o kullansın la roche da çok iyi bir marka ikisi de aynı sayılır zaten içerikleri çok benzer,güvenilirler Sadece yağlı bir cildim olduğundan dolayı akne yapar mı bilemedim çünkü gördüğüm kadarıyla mineralli olanların tek tipi var

Ya yüzumde hiç bir şey yok şu an. Normalde de kullanmam sen diyene kadar hiç aklıma gelmemişti. Bi de ben bir şey sürme özürlüyüm ergenlikte ağır ilaç kullandım sivilcelerim için sivilceler geçti sonra izleri için krem verdi kullanmadim izleri kaldı

Bebişim güneş kremi öyle bir şey değil herkesin sürekli kullanması gereken bir şey yüzünde birşey olsun ya da olmasın. Ki gebelikte daha çok önemli lekeye çok yatkın oluyor. Sen beni dinle bak pişman olmayacaksın mutlaka al bi tane ben varis çorabı da kullanıyorum mesela şuan gebelikte varise de çok yatkınız ki benim bir iki senedir çok hafif başlangıç düzeyinde var doktor hamile kalır kalmaz kullan dedi. Siz de sorun yoksa bile mutlaka bu haftalardan itibaren kullanın ihmal etmeyin Kendimize iyi bakalım

Yaa işte ben kullanamıyorum güneş kremi var evde kocam sürüyor yüzüne çok takıntılı kendisi
Varis çorabini duydum ama gebelikte kullanılıyor diye duymadım. Ben de yok şimdilik. Anneme güveniyorum ben hiç bi şey olmamış varıs catlak falan yok genetigime güvenerek yoluma devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…