Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Sen dediklerimi dikkate al canım yoksa kocana söylerim senin yüzüne boca eder
Varis çorabı işi aslında herkesin kullanmasının faydalı olduğu birşeymiş Canım bana doktorum Avrupa’da bizden çok daha yaygın kullanılıyor dedi ama biz sıkıntılı milletiz galiba biraz varis oluşmadan kullanılması gerekiyor bu arada oluştuktan sonra geri getirmiyor ilerlemesini durdurabilir. Yarım olanlar var dize kadar onlardan ayakta kaldığım sürece kullanıyorum eve gelince çıkarıyorum bazen rahat oluyor gerçekten sporcular da kullanıyor zararlı değil bak al kullan onu da

canım varis çorabını bana sor bende yarım kullanıyorum orta derece ki gene de her gün giymek çıkartmak zor geliyor bana karnımız büyüdüğünde giyip çıkartamam hiç şimdi gene bir şekilde giyiyorum şükür

Bunun da akneli ciltler için olanı var. Cildine bakıp hangisi sana daha ugunsa ona göre verirler zaten canım. Mineralli olanları bilmiyorum ben.

Gün içinde çok ayakta kalıyo musun ki canım? Hamilelik başlı başına normale göre daha sıkıntılı bi süreç, hormonları vs. bi de varis çorabı sıkıştırmıyo mu
Dediğin gibi sıkıntılı milletiz bence de ben de öyleyim

Kızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum size ilişki pehrizi ne zamana kadar devam ediyor bizim doktorumuz şu zamana kadar filan birşey dememisti
Tüp doktorum kalp atışını duyduktan sonra izin vermişti sanırım. Ama bazen gebelik sonuna kadar yasak da olabiliyor. Doktoruna sor yine de.

Kızlar bugün kontrolüm vardi simdilik hersey yolunda cuma günü tekrar kontrol var transfere yaklaşıyoruz inşallah
Hadi insallahh canım Allah rast getirsin işini. İnsallahh son stresler olacak bebisi aldın mı rahatlayacksin. O günleri görmekte nasip olsun

Hadi insallahh canım Allah rast getirsin işini. İnsallahh son stresler olacak bebisi aldın mı rahatlayacksin. O günleri görmekte nasip olsun
Amin Allah razı olsun İnşallah canim ya gercekten cok stres gecen ay iptal olunca bu sefer heyecandan cok stresim var acaba ne olucak diye

Amin Allah razı olsun İnşallah canim ya gercekten cok stres gecen ay iptal olunca bu sefer heyecandan cok stresim var acaba ne olucak diye
Canım çok haklısın stressiz olmuyor. Ama ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi. Bu tedavilerde çoğunlukla aksilik çıktığı oluyor. Hepimizin yaşadığı bazı şeyler oldun. Sende aksilik kısmını atlattigina göre gelsin bebis

Ayy hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…