- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Sen dediklerimi dikkate al canım yoksa kocana söylerim senin yüzüne boca ederYaa işte ben kullanamıyorumgüneş kremi var evde kocam sürüyor yüzüne çok takıntılı kendisi
Varis çorabini duydum ama gebelikte kullanılıyor diye duymadım. Ben de yok şimdilik. Anneme güveniyorum ben hiç bi şey olmamış varıs catlak falan yok genetigime güvenerek yoluma devam ediyorum
canım varis çorabını bana sor bende yarım kullanıyorum orta derece ki gene de her gün giymek çıkartmak zor geliyor bana karnımız büyüdüğünde giyip çıkartamam hiç şimdi gene bir şekilde giyiyorum şükürSen dediklerimi dikkate al canım yoksa kocana söylerim senin yüzüne boca eder
Varis çorabı işi aslında herkesin kullanmasının faydalı olduğu birşeymiş Canım bana doktorum Avrupa’da bizden çok daha yaygın kullanılıyor dedi ama biz sıkıntılı milletiz galiba birazvaris oluşmadan kullanılması gerekiyor bu arada oluştuktan sonra geri getirmiyor ilerlemesini durdurabilir. Yarım olanlar var dize kadar onlardan ayakta kaldığım sürece kullanıyorum eve gelince çıkarıyorum bazen rahat oluyor gerçekten sporcular da kullanıyor zararlı değil bak al kullan onu da
Bunun da akneli ciltler için olanı var. Cildine bakıp hangisi sana daha ugunsa ona göre verirler zaten canım. Mineralli olanları bilmiyorum ben.Kuzum niye kullanmıyorsun mutlaka kullanmalısın gebelikte cilt lekeye daha meyilli oluyor. Sonra lekelerde uğraşmak zorunda olursun ki öyle kolayla çıkmıyor
Ben de normalde avene kullanıyordum canım. Akneli ciltler olan için çok memnunum hiç değiştirmezdim ama kimyasal içerikli olduğundan dolayı gebelikte sakıncalıymış kocama vercem o kullansınla roche da çok iyi bir marka ikisi de aynı sayılır zaten içerikleri çok benzer,güvenilirler Sadece yağlı bir cildim olduğundan dolayı akne yapar mı bilemedim çünkü gördüğüm kadarıyla mineralli olanların tek tipi var
Gün içinde çok ayakta kalıyo musun ki canım? Hamilelik başlı başına normale göre daha sıkıntılı bi süreç, hormonları vs. bi de varis çorabı sıkıştırmıyo muSen dediklerimi dikkate al canım yoksa kocana söylerim senin yüzüne boca eder
Varis çorabı işi aslında herkesin kullanmasının faydalı olduğu birşeymiş Canım bana doktorum Avrupa’da bizden çok daha yaygın kullanılıyor dedi ama biz sıkıntılı milletiz galiba birazvaris oluşmadan kullanılması gerekiyor bu arada oluştuktan sonra geri getirmiyor ilerlemesini durdurabilir. Yarım olanlar var dize kadar onlardan ayakta kaldığım sürece kullanıyorum eve gelince çıkarıyorum bazen rahat oluyor gerçekten sporcular da kullanıyor zararlı değil bak al kullan onu da
Tüp doktorum kalp atışını duyduktan sonra izin vermişti sanırım. Ama bazen gebelik sonuna kadar yasak da olabiliyor. Doktoruna sor yine de.Kızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum sizeilişki pehrizi ne zamana kadar devam ediyor bizim doktorumuz şu zamana kadar filan birşey dememisti
Tamam canim çok sağolTüp doktorum kalp atışını duyduktan sonra izin vermişti sanırım. Ama bazen gebelik sonuna kadar yasak da olabiliyor. Doktoruna sor yine de.
Hadi insallahh canım Allah rast getirsin işini. İnsallahh son stresler olacak bebisi aldın mı rahatlayacksin. O günleri görmekte nasip olsunKızlar bugün kontrolüm vardi simdilik hersey yolunda cuma günü tekrar kontrol var transfere yaklaşıyoruz inşallah
Maşallah böyle güzel devam etsin hepKızlar bugün kontrolüm vardi simdilik hersey yolunda cuma günü tekrar kontrol var transfere yaklaşıyoruz inşallah
Kızlar bugün kontrolüm vardi simdilik hersey yolunda cuma günü tekrar kontrol var transfere yaklaşıyoruz inşallah
Amin Allah razı olsun İnşallah canim ya gercekten cok stres gecen ay iptal olunca bu sefer heyecandan cok stresim var acaba ne olucak diyeHadi insallahh canım Allah rast getirsin işini. İnsallahh son stresler olacak bebisi aldın mı rahatlayacksin. O günleri görmekte nasip olsun
Insallah canım yaMaşallah böyle güzel devam etsin hepGüzel günler yakın
Aygülüm inşallah caniminşallah sorunsuz transferini olursun canım. Cuma günü kesinleşecek o zaman.
Canım çok haklısın stressiz olmuyor. Ama ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi. Bu tedavilerde çoğunlukla aksilik çıktığı oluyor. Hepimizin yaşadığı bazı şeyler oldun. Sende aksilik kısmını atlattigina göre gelsin bebisAmin Allah razı olsun İnşallah canim ya gercekten cok stres gecen ay iptal olunca bu sefer heyecandan cok stresim var acaba ne olucak diye
Merhaba canımmerhaba bende 1 ay sonra tüp bebek tedavisine baslicam rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ayy hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinCanım çok haklısın stressiz olmuyor. Ama ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi. Bu tedavilerde çoğunlukla aksilik çıktığı oluyor. Hepimizin yaşadığı bazı şeyler oldun. Sende aksilik kısmını atlattigina göre gelsin bebis
aminnn cnm inşallah Rabbım sağlıkla kucağınıza alnayida nasip etsin inşallah size ❣Merhaba canım
İnşallahh güzel bir süreç gecirip hayirlisi ile güzel haberi alirisn
İnşallah tatlım yeni umutlar yeni heyecanlarAygülüm inşallah canim
Cuma günü 11.günum oluyor sonra belki 1 kez daha çağırabilir kontrole belki transfer günü verir hayirlisi bakalim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?