Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kizlar bu ara kalp çarpıntm var. Geçen gece uyuyamadım. Tansiyon norml kalp atış hızı normal günüm kötü geçti şükür bugün daha iyiyim ama baya korktum ne oturabildim ne yatabildim. Şimdide sabahlri gözümü açamıyorum zorla uyaniyorum

Ben alıştım zorlamıyor beni artık canım son zamanlarda zor olur ama tabi bilmiyorum o evreye bi gelelim bakarız duruma
Kalıyorum tabi canım varis zaten öğretmen hastalığı olarak geçiyor evdeyken giymiyorum ama dışarı çıkarken giyiyorum yarım da olunca zor olmuyor alışınca gayet rahat

Geçmiş olsun Fulimm, devam ederse bu konu doktoruna söyle mutlaka

Canim gecmis olsun umarım bidaha tekrarlamaz eger olursa doktoruna danış muhakkak

Canım olabiliyor gebelikte ama sen dikkat et hafif beslen bu ara, doktoruna da bilgi ver bence.
Ben de akşamları gözümü açamıyorum ya 9da başlıyorum esnemeye 10 10bucuk yataktayım dayanamıyorum

Ben okula devam ediyo muydun, rapor almış mıydın emin olamadım bi an kuzu, iyi yapıyosun canım okulda kullanmak mantıklı olur, alışmışsın da zaten. Her fırsatında otur dinlen ama çok ayakta kalıp yorma kendini.

Ben de mide yanması yaşıyorum bu ara. Mideden çok boğazım yanıyo hatta. Hafif de beslensem oluyo mesela peynir ekmek sonrası da aynı devam. Yine buna çok şükür tabi idare ediyorum

Ben de mide yanması yaşıyorum bu ara. Mideden çok boğazım yanıyo hatta. Hafif de beslensem oluyo mesela peynir ekmek sonrası da aynı devam. Yine buna çok şükür tabi idare ediyorum
Canım o bende de oluyor bazen daha sık yaşıyorum. Yediğime dikkat etsmde oluyor. Midem olunca gaviscon iyi geliyordu ama buna ilaçta etki etmiyor. Kursagim yanıyor baya baya

Canım o bende de oluyor bazen daha sık yaşıyorum. Yediğime dikkat etsmde oluyor. Midem olunca gaviscon iyi geliyordu ama buna ilaçta etki etmiyor. Kursagim yanıyor baya baya
Benim de öyle işte canım sürekli hale geldi boğaz, kursak yanması. Gelip gidip soğuk sütler içiyorum kısa süreli rahatlatıyo. Bi de soda kısa süreli bi rahatlatıyor beni.

Ben de adanalıyım Nerde tedavi görüyosun doktorun kim kuzum?
ben bülent haydardedeoğluna baslicam genetik sonuçları bekliyoz sonuca göre tedaviye baslicaz cnm benım 2 bebek kaybım var 10 ve 13 haftalık kalp atışları durduğu için 3 cuyu riske atmamak için tüp bebek yaptircaz. senin dr kim

Benim doktorum da oydu. Çok memnundum İyi yapmışsın canım ilaçlarla desteklenince inşallah bebişin sağlıkla gelecek sana

Benim doktorum da oydu. Çok memnundum İyi yapmışsın canım ilaçlarla desteklenince inşallah bebişin sağlıkla gelecek sana
aminnn inşallah evet çok iyi dr bana en son perde var demişti dr onun için bülent hocaya gittim perde olmadığını söyledi kanda pıhtılaşmayi gösteriyor bebek kayıpların dedi genetik sonucta sonra başlicaz tedaviye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…