Amin canim hepimizin inşallahİnşallah tatlım yeni umutlar yeni heyecanlarherşey gönlünce olsun
İnşallah sen de bu sefer pozitifi gör herşey yolunda gitsin, zaman geçiveriyor anlamıyosunInsallah canım ya
Ben geri kaldım durumlardan herkes masallah level atladı cinsiyetler detayli testler falan yetişmem lazım size
Hadi hayırlısı ile inşallahmerhaba bende 1 ay sonra tüp bebek tedavisine baslicam rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Amin canim inşallah ❤İnşallah sen de bu sefer pozitifi gör herşey yolunda gitsin, zaman geçiveriyor anlamıyosun
evet cnm adanaliyimHadi hayırlısı ile inşallahAdanalı mısın canım sen?
Ben alıştım zorlamıyor beni artık canımcanım varis çorabını bana sor bende yarım kullanıyorum orta derece ki gene de her gün giymek çıkartmak zor geliyor bana karnımız büyüdüğünde giyip çıkartamam hiç şimdi gene bir şekilde giyiyorum şükür
Kalıyorum tabi canım varis zaten öğretmen hastalığı olarak geçiyorGün içinde çok ayakta kalıyo musun ki canım? Hamilelik başlı başına normale göre daha sıkıntılı bi süreç, hormonları vs. bi de varis çorabı sıkıştırmıyo mu
Dediğin gibi sıkıntılı milletiz bence de ben de öyleyim
Geçmiş olsun Fulimm, devam ederse bu konu doktoruna söyle mutlakaKizlar bu ara kalp çarpıntm var. Geçen gece uyuyamadım. Tansiyon norml kalp atış hızı normal günüm kötü geçti şükür bugün daha iyiyim ama baya korktum ne oturabildim ne yatabildim. Şimdide sabahlri gözümü açamıyorum zorla uyaniyorum
Canim gecmis olsun umarım bidaha tekrarlamaz eger olursa doktoruna danış muhakkakKizlar bu ara kalp çarpıntm var. Geçen gece uyuyamadım. Tansiyon norml kalp atış hızı normal günüm kötü geçti şükür bugün daha iyiyim ama baya korktum ne oturabildim ne yatabildim. Şimdide sabahlri gözümü açamıyorum zorla uyaniyorum
Canım olabiliyor gebelikte ama sen dikkat et hafif beslen bu ara, doktoruna da bilgi ver bence.Kizlar bu ara kalp çarpıntm var. Geçen gece uyuyamadım. Tansiyon norml kalp atış hızı normal günüm kötü geçti şükür bugün daha iyiyim ama baya korktum ne oturabildim ne yatabildim. Şimdide sabahlri gözümü açamıyorum zorla uyaniyorum
Ben de adanalıyımevet cnm adanaliyimsen
Ben okula devam ediyo muydun, rapor almış mıydın emin olamadım bi an kuzu, iyi yapıyosun canım okulda kullanmak mantıklı olur, alışmışsın da zaten. Her fırsatında otur dinlen ama çok ayakta kalıp yorma kendini.Ben alıştım zorlamıyor beni artık canımson zamanlarda zor olur ama tabi bilmiyorum o evreye bi gelelim bakarız duruma
Kalıyorum tabi canım varis zaten öğretmen hastalığı olarak geçiyorevdeyken giymiyorum ama dışarı çıkarken giyiyorum yarım da olunca zor olmuyor alışınca gayet rahat
Canım o bende de oluyor bazen daha sık yaşıyorum. Yediğime dikkat etsmde oluyor. Midem olunca gaviscon iyi geliyordu ama buna ilaçta etki etmiyor. Kursagim yanıyor baya bayaBen de mide yanması yaşıyorum bu ara. Mideden çok boğazım yanıyo hatta. Hafif de beslensem oluyo mesela peynir ekmek sonrası da aynı devam. Yine buna çok şükür tabi idare ediyorum
Benim de öyle işte canım sürekli hale geldi boğaz, kursak yanması. Gelip gidip soğuk sütler içiyorum kısa süreli rahatlatıyo. Bi de soda kısa süreli bi rahatlatıyor beni.Canım o bende de oluyor bazen daha sık yaşıyorum. Yediğime dikkat etsmde oluyor. Midem olunca gaviscon iyi geliyordu ama buna ilaçta etki etmiyor. Kursagim yanıyor baya baya
ben bülent haydardedeoğluna baslicam genetik sonuçları bekliyoz sonuca göre tedaviye baslicaz cnm benım 2 bebek kaybım var 10 ve 13 haftalık kalp atışları durduğu için 3 cuyu riske atmamak için tüp bebek yaptircaz. senin dr kimBen de adanalıyımNerde tedavi görüyosun doktorun kim kuzum?
Benim doktorum da oydu. Çok memnundumben bülent haydardedeoğluna baslicam genetik sonuçları bekliyoz sonuca göre tedaviye baslicaz cnm benım 2 bebek kaybım var 10 ve 13 haftalık kalp atışları durduğu için 3 cuyu riske atmamak için tüp bebek yaptircaz. senin dr kim
aminnn inşallah evet çok iyi dr bana en son perde var demişti dr onun için bülent hocaya gittim perde olmadığını söyledi kanda pıhtılaşmayi gösteriyor bebek kayıpların dedi genetik sonucta sonra başlicaz tedaviye inşallahBenim doktorum da oydu. Çok memnundumİyi yapmışsın canım ilaçlarla desteklenince inşallah bebişin sağlıkla gelecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?