Bende Osmaniye liyimBen de adanalıyımNerde tedavi görüyosun doktorun kim kuzum?
Bende Osmaniye liyimyakından birileri olmasına sevindim
Canım hareketsiz kaldığın için ağrımıs olabilir. Uzun bir yolculuk mu yaptın. Ayrıca gebelikte de bel ağrısı olabilir. Korkma sakıncalı bir şey değil. Sadece uzun yolculuksa arada inip hareket etmek iyi gelirKızlarr bugün transfer 7. Günüm araba yolculuğu yaptım o da sarstı mı ne belim ağrıyo yani rahatsız oldum keşke gitmeseydimsiz bu günlerde normal yaşama döndünüz dimi
Bende 9.gun 3.5 saatlik yolculuk yapmıştım herhangi bi sıkıntı yaşamadım canım zaten bel ağrılarım vardı hastanemi aradım bı sakınca olmaz deyince çıkmıştım yolaKızlarr bugün transfer 7. Günüm araba yolculuğu yaptım o da sarstı mı ne belim ağrıyo yani rahatsız oldum keşke gitmeseydimsiz bu günlerde normal yaşama döndünüz dimi
Perde yok dediyse yoktur canım çok güveniyorum ben de Bülent hocaya. Sonuçların çıksın, sorun pıhtılaşma ise çözümü var şükür. Önlemini alır sağlıkla geçirirsin hamileliğini inşallahaminnn inşallah evet çok iyi dr bana en son perde var demişti dr onun için bülent hocaya gittim perde olmadığını söyledi kanda pıhtılaşmayi gösteriyor bebek kayıpların dedi genetik sonucta sonra başlicaz tedaviye inşallah
Ben de sevindim canımBende Osmaniye liyimyakından birileri olmasına sevindim
Yok kuzu almadım ben rapor çalışmayı seviyorum 1 senedir evde durmaktan çok sıkılmıştım zaten. Bir sorun olmayınca da çalıştım. Şimdi rapor verdiler işte 3 gündür evdeyim haftaya pazartesi yine gideceğim. Ama çok yakında yine tatil olacak gibiBen okula devam ediyo muydun, rapor almış mıydın emin olamadım bi an kuzu, iyi yapıyosun canım okulda kullanmak mantıklı olur, alışmışsın da zaten. Her fırsatında otur dinlen ama çok ayakta kalıp yorma kendini.
Ben de alışmışım çalışmaya, uzun zamandır evde olmak zor geliyor ama sağlığımız yerinde ya şükür diyorumYok kuzu almadım ben rapor çalışmayı seviyorum 1 senedir evde durmaktan çok sıkılmıştım zaten. Bir sorun olmayınca da çalıştım. Şimdi rapor verdiler işte 3 gündür evdeyim haftaya pazartesi yine gideceğim. Ama çok yakında yine tatil olacak gibimüdürle konustum ders saatlerimi ayarladı aralıklı aralıklı iyi oldu
Senin 24 yakında doluyor benim o da yaza gelecek çok iyi dönemde hamile kaldın diyorum keşke şu işi aralıkta filan yaptırsaydım,hayırlısı tabi
Tatil olmasada bir süre rapor mu alsan. Vakalar da ciddi artış var. Belki evde olmak sıkıcı ama şu an senin ve bebeğin sağlığı daha onemliYok kuzu almadım ben rapor çalışmayı seviyorum 1 senedir evde durmaktan çok sıkılmıştım zaten. Bir sorun olmayınca da çalıştım. Şimdi rapor verdiler işte 3 gündür evdeyim haftaya pazartesi yine gideceğim. Ama çok yakında yine tatil olacak gibimüdürle konustum ders saatlerimi ayarladı aralıklı aralıklı iyi oldu
Senin 24 yakında doluyor benim o da yaza gelecek çok iyi dönemde hamile kaldın diyorum keşke şu işi aralıkta filan yaptırsaydım,hayırlısı tabi
Boşver evde kendini koruyorsun korona şuan baş belası. Çok canın sıkılırsa çıkarsın dışarı maskeni takarsın açık havada oh Miss :))Ben de alışmışım çalışmaya, uzun zamandır evde olmak zor geliyor ama sağlığımız yerinde ya şükür diyorum7nisanda 24+0 olcam idari izin başlicak inşallah az kaldı.
Ama zaten yakın zamanda tatil edilir yine bu gidişle.
Canım raporlarımı da kullanmak istemiyorum ileride de lazım olur diye. Hem 8 lerim var sınav seneleri matematik dersi çok temel bırakamam gerçekten. Tam şuanda öğretmen değişikliği onlar için çok kötü olur. Çift maske takıyorum derste camları hep açık tutuyoruz mesafeye olabildiğince dikkat ediyoruz başka yapacak birşeyimiz yokTatil olmasada bir süre rapor mu alsan. Vakalar da ciddi artış var. Belki evde olmak sıkıcı ama şu an senin ve bebeğin sağlığı daha onemli
Evet insallahh kapanır yakın zman da mutasyonlu virüs cocuklarida hasta etmeye başlamış. Okullarda da çok duyuluyor artık pozitif vaka. Allah korusun. İnsallahh sağ salim yakalanmadan gebeligimizi atlatırızCanım raporlarımı da kullanmak istemiyorum ileride de lazım olur diye. Hem 8 lerim var sınav seneleri matematik dersi çok temel bırakamam gerçekten. Tam şuanda öğretmen değişikliği onlar için çok kötü olur. Çift maske takıyorum derste camları hep açık tutuyoruz mesafeye olabildiğince dikkat ediyoruz başka yapacak birşeyimiz yokZaten haftaya kapanacak gibi de duruyor..
İnşallah canım ya. Şu kritik dönemde yakalanmasak yeter diyorum ben 9 ay çok uzun geliyor gözüme illa gelir bulur gibi geliyorEvet insallahh kapanır yakın zman da mutasyonlu virüs cocuklarida hasta etmeye başlamış. Okullarda da çok duyuluyor artık pozitif vaka. Allah korusun. İnsallahh sağ salim yakalanmadan gebeligimizi atlatırız
Sen de dikkat et canım hem de şu ara kapan izole ol. Çünkü transfer öncesi test yapıyorlar pozitifsen transfer yapmıyorlar. Bir de ona stres olmuştum ya pozitif çıkarsam diye o araGerçekten kızlar vakalar çok arttı dikkat edin
Canım malesef çok fazla artti. Havalar ısınınca insanlr içeri hiç girmeyecek. Daha sert önlemler gerekli.Gerçekten kızlar vakalar çok arttı dikkat edin
Canım bugüne kadar yakalanmadik insallahh yakalanmadan Allahın izni ile doğumu yaparız. Gebelik zaten stresli bir süreçken bir de virüs stresi var.İnşallah canım ya. Şu kritik dönemde yakalanmasak yeter diyorum ben 9 ay çok uzun geliyor gözüme illa gelir bulur gibi geliyor
Siz atlattınız şükür organ gelişim dönemini bundan sonra sorun olmaz inşallah ama tabiki kimse yakalanmasın
Bizim okulda pozitif cıkan öğrenciler varmış zaten malesef.. Sınavları öne çektiklerinde ben de kesin kapatcaklar diyodum ama yarın ne olcak belli değil.. Dikkatli ol canım elinden geldigince koru kendini.Boşver evde kendini koruyorsun korona şuan baş belası. Çok canın sıkılırsa çıkarsın dışarı maskeni takarsın açık havada oh Miss :)).
Haftaya sınav dendi apar topar,pat diye yazı geldi. Dedim ki tamam bunlar haftaya sınavı yapıp kapatacaklar. Ardına akşam iptal edildiVakalar aldı başını gidiyor zaten nisan ayında kapatıp mayısta turizm sezonu artık tamamen açarlar gibi geliyor bana,bakalım. Birşeyleri öngörebilmek şu salgında ve bir de bizim memlekette çok zor açmazlar diyorum açıyorlar artık kapatmazlar diyorum kapıyorlar
Yarım saatlik kuzum merdiven de çıktım ama dikkatliydim kendimceCanım hareketsiz kaldığın için ağrımıs olabilir. Uzun bir yolculuk mu yaptın. Ayrıca gebelikte de bel ağrısı olabilir. Korkma sakıncalı bir şey değil. Sadece uzun yolculuksa arada inip hareket etmek iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?