- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Hemen hemen dönmüştüm normale canım ,yolculuk yapmasam da . Bir sakıncası olmaz bence içini ferah tutKızlarr bugün transfer 7. Günüm araba yolculuğu yaptım o da sarstı mı ne belim ağrıyo yani rahatsız oldum keşke gitmeseydimsiz bu günlerde normal yaşama döndünüz dimi
Ayyy iiyiii bariBende 9.gun 3.5 saatlik yolculuk yapmıştım herhangi bi sıkıntı yaşamadım canım zaten bel ağrılarım vardı hastanemi aradım bı sakınca olmaz deyince çıkmıştım yola
Kesinlikle canım daha fazla önlemler gerekli yoksa uzun süre bitmeyecek bu hastalıkCanım malesef çok fazla artti. Havalar ısınınca insanlr içeri hiç girmeyecek. Daha sert önlemler gerekli.
inşallah cnm evet çok guven vericiPerde yok dediyse yoktur canım çok güveniyorum ben de Bülent hocaya. Sonuçların çıksın, sorun pıhtılaşma ise çözümü var şükür. Önlemini alır sağlıkla geçirirsin hamileliğini inşallah
Amin canım inşallah güzel haberlerini verdigin günleri göreliminşallah cnm evet çok guven vericiçok dr gittim rahmimin şeklini bi türlü bulamamislardi çok şükür bülent hoca netlestirdi Rabbım hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsin inşallah cnm benim
Korkma birşey olmaz inşallah bende çok telaslandjm ana yatmakta doğru değil sürekliAyyy iiyiii bariişte. Pişmanlık çöktü içime halbuki 6 gün baya yattım dinlendim
Saol canım iyiyim benim kontrolume 10 gün var daha zman geçmiyormerhaba kızlar, bende bugün gene doktordaydım daha yeni geldim..
Bu kan sulandırıcı iğnelere devam ediyorum
Sabah aksam bir ay sonra tekrar takip dediler..
Ben düşürürler diye bekledim açıkçası ama kan değerlerime ve kiloma bakınca bu şekilde normal dedi ..
Sizler nasılsınız ?
evet doğru diyorsunSaol canım iyiyim benim kontrolume 10 gün var daha zman geçmiyor
Kan sulandırıcı önemli canım zor oluyordr ama bebis iicn değer. Yeter ki sağlıklı olsun
inşallah cnm inşallahAmin canım inşallah güzel haberlerini verdigin günleri görelimTüm bekleyenler sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Ben bütün iğnelerimi kendim yapmıştım canım. Aslında zor da olsa denesen aşarsin korkunu ya da esın yapamaz mı? Tüp bebek iğnelerini biz yapabiliyorsak kliniktekilerde yapar. Ama gidip gelmek zor olur yakınından birileri yaparsa daha rahat edersin.Kizlar tüp bebek iğnelerini kendim vuramıyorum. Acitmamasina rağmen psikolojime yenik düştüm. Bugün neredeyse saatini kaçırıyordum vuramamaktan.tüm iğneleri klinikte vurduran var mı? Onlar yapabilir mi?özel bilgi gerektiriyor ya .
Tüp bebek iğnesini kullanmayı becerirler mi?
Elim titredi zor vurdum bugün.
Eşim benden korkak çıktı. Gonal f kalem onu daha kolay vuruyorum ama merional zorluyorBen bütün iğnelerimi kendim yapmıştım canım. Aslında zor da olsa denesen aşarsin korkunu ya da esın yapamaz mı? Tüp bebek iğnelerini biz yapabiliyorsak kliniktekilerde yapar. Ama gidip gelmek zor olur yakınından birileri yaparsa daha rahat edersin.
Benim eşim vurmuştu, çok özel bilgi gerektirmiyor canım aslında tarif edince yapılır. Kendi kendine vurabilmek kolay değil haklısın ama eşin yapamıyosa sen kendini zorlayıp dene.. kliniğe gitmek de corona dönemi ayrı dert.Kizlar tüp bebek iğnelerini kendim vuramıyorum. Acitmamasina rağmen psikolojime yenik düştüm. Bugün neredeyse saatini kaçırıyordum vuramamaktan.tüm iğneleri klinikte vurduran var mı? Onlar yapabilir mi?özel bilgi gerektiriyor ya .
Tüp bebek iğnesini kullanmayı becerirler mi?
Elim titredi zor vurdum bugün.
Benımde eşim korkuyordu ben yaparken bakmazdiEşim benden korkak çıktı. Gonal f kalem onu daha kolay vuruyorum ama merional zorluyor
İki tane at o zaman. Sabah öğle akşammıydı. Benim transferimde iki tane koymuştu doktorum. Sende iki tane koy telafi edersin.Kızlaaaar bugün yolculuk dolayısıyla progestan fitil hiç kullanamadim bı sıkıntı olur mu ya korktum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?