Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlarr bugün transfer 7. Günüm araba yolculuğu yaptım o da sarstı mı ne belim ağrıyo yani rahatsız oldum keşke gitmeseydim siz bu günlerde normal yaşama döndünüz dimi
Hemen hemen dönmüştüm normale canım ,yolculuk yapmasam da . Bir sakıncası olmaz bence içini ferah tut

inşallah cnm evet çok guven verici çok dr gittim rahmimin şeklini bi türlü bulamamislardi çok şükür bülent hoca netlestirdi Rabbım hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsin inşallah cnm benim

Amin canım inşallah güzel haberlerini verdigin günleri görelim Tüm bekleyenler sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

merhaba kızlar, bende bugün gene doktordaydım daha yeni geldim..
Bu kan sulandırıcı iğnelere devam ediyorum
Sabah aksam bir ay sonra tekrar takip dediler..
Ben düşürürler diye bekledim açıkçası ama kan değerlerime ve kiloma bakınca bu şekilde normal dedi ..
Sizler nasılsınız ?

Saol canım iyiyim benim kontrolume 10 gün var daha zman geçmiyor
Kan sulandırıcı önemli canım zor oluyordr ama bebis iicn değer. Yeter ki sağlıklı olsun

Kizlar tüp bebek iğnelerini kendim vuramıyorum. Acitmamasina rağmen psikolojime yenik düştüm. Bugün neredeyse saatini kaçırıyordum vuramamaktan.tüm iğneleri klinikte vurduran var mı? Onlar yapabilir mi?özel bilgi gerektiriyor ya .
Tüp bebek iğnesini kullanmayı becerirler mi?
Elim titredi zor vurdum bugün.

Ben bütün iğnelerimi kendim yapmıştım canım. Aslında zor da olsa denesen aşarsin korkunu ya da esın yapamaz mı? Tüp bebek iğnelerini biz yapabiliyorsak kliniktekilerde yapar. Ama gidip gelmek zor olur yakınından birileri yaparsa daha rahat edersin.

Eşim benden korkak çıktı. Gonal f kalem onu daha kolay vuruyorum ama merional zorluyor

Benim eşim vurmuştu, çok özel bilgi gerektirmiyor canım aslında tarif edince yapılır. Kendi kendine vurabilmek kolay değil haklısın ama eşin yapamıyosa sen kendini zorlayıp dene.. kliniğe gitmek de corona dönemi ayrı dert.

Eşim benden korkak çıktı. Gonal f kalem onu daha kolay vuruyorum ama merional zorluyor
Benımde eşim korkuyordu ben yaparken bakmazdi yaparsın canım. Gonal f i yapmışsın oda iğne sonuçta sen kendini zorla biraz gidip gelmek zor olur. Sonra cetrodite eklenecek birde. Hepsinin mantığı aynı nasıl olsa özel bilgide istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…