Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kalinlaşma yavaş gidiyor ilaç dozunu yükseltti Salı günü tekrar kontrol var bakalım inşallah salı son kontrol olur inşallah bu ayda iptal olmaz dua edin kizlar
Canım insallahh her şey yolunda gider hayırlısı ile transferini olursun. Dozda artmış ya mutlaka kalinlasir dualarim seninle

Hayirli kandiller kizlar❤
Bu gece bu yil dogacak cocuklarin isimleri yaziliyo.
Rabbim hamilelere saglikla kucagina almayi, isteyene de o deftere hayirlisiyla bizlerinde bebislerinin isimlerinin yazılmasını nasip etsin Allahim
Bu arada dun transfer hazirliklarina basladim, 5 nisanda kontrol var sonrasi transfer gunu insallah

Amin canım Allah razı olsun
Transfer hazırlığın hayırlı olsun. Hayirlisi ile transfer olup pozitif sonuç almak nasip olsun

Kalinlaşma yavaş gidiyor ilaç dozunu yükseltti Salı günü tekrar kontrol var bakalım inşallah salı son kontrol olur inşallah bu ayda iptal olmaz dua edin kizlar
İnşallah güzelce kalınlaşsın inşallah kuzum Hayırlısı ile transferini zamanında ol

Hayırlı kandiller canım
Hayırlısı ile güzelce devam etsin tedavin, transfer sonrası güzel haberlerini vermek nasip olsun

Kızlar sabahtan beri ağzımın içi zehir gibi bununla nasıl baş edicem ya keyfimi kaçırıyor bu durum
Canım gebelikte ağızda tat değişikliği oluyor bende hiç olmadı öyle bir sorun o yüzden sana bir çözüm veremiyecegm malesef kendince bir şeyler deneyerek bulabilirsin. İnsallahh kısa zmanda geçer seni fazla rahatsz etmeden

Yaa ne güzel masallah ya ben şükrediyorum bulantım filan olmuyor diye ama bu sefer de bu çıktı tatlı yesem aynı tuzlu yesem aynı nasıl etsem bilemedim su içiyorum çok yine de düzelmedi bı turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…