Canım gozunaydin çok sevindim. Sağlıkla gelsin bebişin. Kan da güzel bir değer görüp güzel artışlar nasip olsunAnnişler günaydınBugün 9. Gün idrarda çift çizgiyi gördüm çok net Allahıma çok şükür yarın da kan günüm.Sol kasığım baya baya rahatsızlık veriyor acaba o tarafta mı yapıştı diyorım İnşallah Sağ salim kucağımıza da alırız hepimiz
Amin kuzum inşallah inşallah baya baya kırmızı çıktı inşallah değeirm yüksek güzel bir şeydir.sağ salim sağlıklı devam etsinCanım gozunaydin çok sevindim. Sağlıkla gelsin bebişin. Kan da güzel bir değer görüp güzel artışlar nasip olsun
Oh çok şükür canım gözün aydınAnnişler günaydınBugün 9. Gün idrarda çift çizgiyi gördüm çok net Allahıma çok şükür yarın da kan günüm.Sol kasığım baya baya rahatsızlık veriyor acaba o tarafta mı yapıştı diyorım İnşallah Sağ salim kucağımıza da alırız hepimiz
İnşallah kuzum daha dün gibi yumurtalarım toplandı döllencek mi diyordum bak 1 tanecik kaldı elimde allahım can verdii onaOh çok şükür canım gözün aydınsağlıkla devam etsin inşallah. Yarın da kanda güzel bi değer çıkar umarım
Ben hep erkenden uyanıyorumGünaydın kizlar
Hafta içi sabhlri çok zor uyanıyorum. Bu sabah uyuduğum kadar uyuyacağım dedm erkenden gözünü açtım
Başlamak önemli olan başladıktan sonra bi şekilde geçiveriyo kuzum işte. Şükürler olsun Allah nasip etti bebişiniİnşallah kuzum daha dün gibi yumurtalarım toplandı döllencek mi diyordum bak 1 tanecik kaldı elimde allahım can verdii onaİnş sağlıkla devam eder hepimizin
Hamilemiyiz yeni mi doğum yaptık belli değilBen hep erkenden uyanıyorum♀
7de acıyorum gözümü, neyse bugün tekrar dalmışım 8e kadar buna şükür
Çok doğrusun kuzum şükürler olsunBaşlamak önemli olan başladıktan sonra bi şekilde geçiveriyo kuzum işte. Şükürler olsun Allah nasip etti bebişiniKan verince de yaz bize sonucunu.
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah bebişinAnnişler günaydınBugün 9. Gün idrarda çift çizgiyi gördüm çok net Allahıma çok şükür yarın da kan günüm.Sol kasığım baya baya rahatsızlık veriyor acaba o tarafta mı yapıştı diyorım İnşallah Sağ salim kucağımıza da alırız hepimiz
İnşallah canımm benim ağzına sağlıkGözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAnnişler günaydınBugün 9. Gün idrarda çift çizgiyi gördüm çok net Allahıma çok şükür yarın da kan günüm.Sol kasığım baya baya rahatsızlık veriyor acaba o tarafta mı yapıştı diyorım İnşallah Sağ salim kucağımıza da alırız hepimiz
Amin canım inşallah sağlıklı şekilde devam eder de mutluluğumuz daim olurGözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hem acıkmaktan, hem wc ihtiyacından ya da psikolojik mi hormonal mi bilmiyorum da uyku düzeni baya değişiyomuş gerçekten. Gece boyu da 5 6 defa uyanıyorum.Hamilemiyiz yeni mi doğum yaptık belli değilakşam erkende uyumadım ki geç yattım. İşte psikolojik olarak uyucam dedim ya olmadı. Bide karnım acıktı o yüzden uyandım galiba uyandim da yataktan kalkma işine geçemedim
Cetrotide ayni saatte mi vuruluyor?onu da gonalf ve merionalle ayni saatte mi vuruyoruzBenımde eşim korkuyordu ben yaparken bakmazdiyaparsın canım. Gonal f i yapmışsın oda iğne sonuçta sen kendini zorla biraz gidip gelmek zor olur. Sonra cetrodite eklenecek birde. Hepsinin mantığı aynı nasıl olsa özel bilgide istemiyor
Ben cetrodite yi farklı saatte vuruyordum canım. Hemşire hergün ayrı saat yazmıştı o iğne icin.mesela bugün 4 te ise yarın 6 da o şekilde vurdum hep.Cetrotide ayni saatte mi vuruluyor?onu da gonalf ve merionalle ayni saatte mi vuruyoruz
1 saate çıkıcağım evden kuzum inşallah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?