Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım gozunaydin çok sevindim. Sağlıkla gelsin bebişin. Kan da güzel bir değer görüp güzel artışlar nasip olsun

Oh çok şükür canım gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah. Yarın da kanda güzel bi değer çıkar umarım

Oh çok şükür canım gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah. Yarın da kanda güzel bi değer çıkar umarım
İnşallah kuzum daha dün gibi yumurtalarım toplandı döllencek mi diyordum bak 1 tanecik kaldı elimde allahım can verdii onaİnş sağlıkla devam eder hepimizin

İnşallah kuzum daha dün gibi yumurtalarım toplandı döllencek mi diyordum bak 1 tanecik kaldı elimde allahım can verdii onaİnş sağlıkla devam eder hepimizin
Başlamak önemli olan başladıktan sonra bi şekilde geçiveriyo kuzum işte. Şükürler olsun Allah nasip etti bebişini Kan verince de yaz bize sonucunu.

Ben hep erkenden uyanıyorum ‍♀
7de acıyorum gözümü, neyse bugün tekrar dalmışım 8e kadar buna şükür
Hamilemiyiz yeni mi doğum yaptık belli değil akşam erkende uyumadım ki geç yattım. İşte psikolojik olarak uyucam dedim ya olmadı. Bide karnım acıktı o yüzden uyandım galiba uyandim da yataktan kalkma işine geçemedim

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin

Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hem acıkmaktan, hem wc ihtiyacından ya da psikolojik mi hormonal mi bilmiyorum da uyku düzeni baya değişiyomuş gerçekten. Gece boyu da 5 6 defa uyanıyorum.

Cetrotide ayni saatte mi vuruluyor?onu da gonalf ve merionalle ayni saatte mi vuruyoruz

Cetrotide ayni saatte mi vuruluyor?onu da gonalf ve merionalle ayni saatte mi vuruyoruz
Ben cetrodite yi farklı saatte vuruyordum canım. Hemşire hergün ayrı saat yazmıştı o iğne icin.mesela bugün 4 te ise yarın 6 da o şekilde vurdum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…