Canım çıktı mı sonucun1 saate çıkıcağım evden kuzum inşallah inşallah
evet bende sürekli wc kalkıyorum ve su içiyorumHem acıkmaktan, hem wc ihtiyacından ya da psikolojik mi hormonal mi bilmiyorum da uyku düzeni baya değişiyomuş gerçekten. Gece boyu da 5 6 defa uyanıyorum.
Merhaba, genetik test yaptırmanızı doktorunuz mu istedi acaba? Hangi durum oldu da yaptırdınız?günaydın kızlar biraz bugün moralim bozuldu genetik test yaptırmıştım
Genetik testimde protrombin : HETEROZİGOT paı(4g/5g) : HETEROZİGOT çıktı
Kan iğnelerine devam ediyorum cuma günü tekrar göğüs hastalıklarına kontrolüm var
Ben tüp bebek yaparken genetik test yaptırmamıştım
Sonrasında hamilelik başlangıcında pıhtılaşma sorunu oldu.Hastanede yatmak zorunda kaldım.
merhaba tüp bebek yaptırdım hamileliğimi öğrendiğim hafta nabız yüksekliğim oldu.Merhaba, genetik test yaptırmanızı doktorunuz mu istedi acaba? Hangi durum oldu da yaptırdınız?
Canlarımmmm 312 çıktıCanım çıktı mı sonucun
Canım değerin güzel evet ikiye katlanması önemli hadi bakalım hayırlısı olsun tekrardanCanlarımmmm 312 çıktıçarşamba tekrar test dedi ama iyi konuştu dr artış önemli dedi
İnşallah kuzuumm inşallah şuan artışa bak dedi baya rahatladım amaCanım değerin güzel evet ikiye katlanması önemli hadi bakalım hayırlısı olsun tekrardan
Oo masallah hadi hayırlısı olsun kat kat artsin değerin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤Canlarımmmm 312 çıktıçarşamba tekrar test dedi ama iyi konuştu dr artış önemli dedi
İnşallah canımOo masallah hadi hayırlısı olsun kat kat artsin değerin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
Gözün aydın canım değerin çok güzelCanlarımmmm 312 çıktıçarşamba tekrar test dedi ama iyi konuştu dr artış önemli dedi
İnşallah canım benim inşallahGözün aydın canım değerin çok güzel2 gün sonra güzelce de katlansın hayırlısı ile Sonra keseydi kalp atışıydı en tatlı heyecanlar sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Kat kat katlansin inşallah canımCanlarımmmm 312 çıktıçarşamba tekrar test dedi ama iyi konuştu dr artış önemli dedi
Annişler günaydınBugün 9. Gün idrarda çift çizgiyi gördüm çok net Allahıma çok şükür yarın da kan günüm.Sol kasığım baya baya rahatsızlık veriyor acaba o tarafta mı yapıştı diyorım İnşallah Sağ salim kucağımıza da alırız hepimiz
Canımm çok tebrik ederim hayırlı olsuunnCanlarımmmm 312 çıktıçarşamba tekrar test dedi ama iyi konuştu dr artış önemli dedi
Amin kuzumm bugünleri de görmek varmış şaka gibii ya da masal gibiiCanımm çok tebrik ederim hayırlı olsuunnben 10. Gün mü ne vermiştim 180 gibi bişey çıkmıştı ikinci tahlili istemediler bile. Senin daha da yüksek hiçbir sorun çıkmaz inşallah merak etme
Allah gösteriyor canım veriyor da istediğini vakit saat gelsin yeter kiAmin kuzumm bugünleri de görmek varmış şaka gibii ya da masal gibiiçok dua ettik adaklar adadık Allahım kucağımıza almayı da göstersin
Kuzum hoşgeldinSelam kızllaaaaar
Hoşbuldum . NasılsınııızKuzum hoşgeldinnasılsın? Masallahh 35 haftalık oldun mu ya doğuma az kaldı desene
Selammm kuzucumSelam kızllaaaaar
Şükür kuzum iyiyim sana diyorum da bende 20 deyimHoşbuldum . Nasılsınıııznasıl gidiyoo ?
Vala bugün girdim 35 e insan inanamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?