Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba, genetik test yaptırmanızı doktorunuz mu istedi acaba? Hangi durum oldu da yaptırdınız?

Merhaba, genetik test yaptırmanızı doktorunuz mu istedi acaba? Hangi durum oldu da yaptırdınız?
merhaba tüp bebek yaptırdım hamileliğimi öğrendiğim hafta nabız yüksekliğim oldu.
Oturduğum yerde nabız yüksekliğim 140 - 150 oluyordu , sanki koşuyordum.. Etrafımdakiler bebekten dediler sonra bir hafta bu şekilde işe gidip geldim.Sırtımda sanki üşütmüşüm gibi batma oluyordu.
En son ben çok kansızım galiba deyip hastaneye gittim.Acildeki doktorlar ikinci kez test istedi.Bu test yanlış olabilir dediler.
Kan değerlerime inanamadılar , çok yüksek dediler.Vücutta pıhtı oluşmuş.
Oturduğum yerde nefes alamıyordum oksijene bağladılar.Sonrası devlet hastanesine kaldırıldım.Bir süre orada yatmak zorunda kaldım.Kan sulandırıcı verildi. Pıhtıyı yok edebilmek için..
Devlet hastanesinde göğüs hastalıkları doktoru genetik bir problem olabilir dedi.
Genetik test yapıldı. Sadece kan değerlerimdeki genetik test yapıldı.Orada genetiğimde sürekli kullanmam gerektiğini söylediler
Şuanda hala takip altındayım ,her ay kan değerlerime baktırıyorum.
Genetiklerime daha erken baktırsaydım belki bunları yaşamayacaktım.

Canlarımmmm 312 çıktı çarşamba tekrar test dedi ama iyi konuştu dr artış önemli dedi
Gözün aydın canım değerin çok güzel 2 gün sonra güzelce de katlansın hayırlısı ile Sonra keseydi kalp atışıydı en tatlı heyecanlar sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Canlarımmmm 312 çıktı çarşamba tekrar test dedi ama iyi konuştu dr artış önemli dedi
Canımm çok tebrik ederim hayırlı olsuunn ben 10. Gün mü ne vermiştim 180 gibi bişey çıkmıştı ikinci tahlili istemediler bile. Senin daha da yüksek hiçbir sorun çıkmaz inşallah merak etme

Canımm çok tebrik ederim hayırlı olsuunn ben 10. Gün mü ne vermiştim 180 gibi bişey çıkmıştı ikinci tahlili istemediler bile. Senin daha da yüksek hiçbir sorun çıkmaz inşallah merak etme
Amin kuzumm bugünleri de görmek varmış şaka gibii ya da masal gibii çok dua ettik adaklar adadık Allahım kucağımıza almayı da göstersin

Amin kuzumm bugünleri de görmek varmış şaka gibii ya da masal gibii çok dua ettik adaklar adadık Allahım kucağımıza almayı da göstersin
Allah gösteriyor canım veriyor da istediğini vakit saat gelsin yeter ki Biz kullar biraz acele ediyoruz sabırsızlanıyoruz ama olacak olan günü geldiğinde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…