Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Selammm kuzucum kayıpsın bayadır bi sonraki gelişine ben doğurdum kızlar dersin gibi geliyo
Nasılsın canım nası gidiyo?
Selam canıım evet ya aktif olamadım bu ara iyiyim canım ağırlaştık bekliyoruz işte siz neler yapıyosunuz nasıl gidiyo hamilelik, hazırlıklar?
Bu ikiz anasııı nerdee Aslimuu93

Selam canıım evet ya aktif olamadım bu ara iyiyim canım ağırlaştık bekliyoruz işte siz neler yapıyosunuz nasıl gidiyo hamilelik, hazırlıklar?
Asıl kayıp o tabi haklı olarak iki bebe kolay mı Alıyoruz aslımızın haberlerini iyi çok şükür o da

Evet ya dün gibi transfer oldugumuz valahi. Sen de yarıladın 20ler inanılmaz hızlı geçiyo ya en zoru başı bence
Naptııın ne aşamadasın? Hala tüp bebek doktoruna mı gidiyosun
Evet canım hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum. Önümüzdeki hafta detaylı ultrason var. Kontrol bekliyorum sabırsızlıkla ay da 1 gidince merak ediyorum çok bebeği artık sonra ki ay kendi olduğum ilçede devam edicem insallahh
Aslı iki bebe ile aktif olamıyor. Şükür aslı da bebisleri de iyi özelden görüşüyoruz. O doğumu atlattı sıra sende hayırlısi ile sağlıkla kucağına al inşallah

Bu ikizzz anasııı varya ah bu ikiz anası Kuzum keremi uyuttum defne ayağımda göğüslerimde süt sağma pompası elimde telefon öyleyim an itibariyle Diğer saatlerimi de sen düşün Sen nasılsın ay çok az kalmış senin de ya normal mi sezeryan mi belli mi
Asıl kayıp o tabi haklı olarak iki bebe kolay mı Alıyoruz aslımızın haberlerini iyi çok şükür o da
Eski dostluklar bitmezmiş canlarım valla çok özlüyorum sizle konuşmayı ah ne rahat günlermiş o günler Neyse ki İnstagram filan var Seneye hepimiz rahatız inşalllahhh

Ben de ayrıntılıdan sonra ayrıldım kan sulandırıcıya falan devam ediyo musun? Hazırlıklar , isim vs ne alemdeYaa inşallah canım hepimiz inşallah

Yaaa kıyamam Allah kolaylık versin bir zorken ikiyi düşünemiyorum ama beraber büyüyecekler çok güzel annen falan geliyo mu nasıl geçiyo günler?
Doktora tüpü dedim histereskopiyi dedim asla bi kere sezaryan demedi şuanlık her şey normal bekleyecegiz diyo bakalım normal olursa olur ama çok zor planlı sezaryan yapıyo zaten. Hayırlısı olsun inşallah az kaldı vala

Yok canım kan sulandırıcı transferden sonraki hafta bırakmıştım şükür ama araya progestan iğne girdi 3 ay şükür onlar bitti şimdi vitaminler tsh ilacına devam
Hazırlıklar ufak tefek var canım işte biraz kıyafet aldm biraz bir şeyler ördüm. İsim konusunda henüz karar kılmış değiliz

Sen bir tık rahatlayınca sıra bize gelecek asli artık ne zamn burada hepimiz denk geliriz bol bol konuşuruz muamma

Biz de özlüyoruz canım bak sen büyütmeye başladın bile bebeleri inşallah biz de görelim o günleri sonra yine bi şekilde denk getiririz hep beraber

Çok çok geçmiş olsun öncelikle..4 yıllık evliyim hiç hamileliğim gerçekleşmedi ve geçen kasım aralıkta ilk tüp bebeği denedik ve sonuç negatif hiç hamilelik gerçekleşmedi. 2. Denemeyi doğla tüp bebek şeklinde yapacak doktorum. Fakat bir tanıdığım başla bir doktora değerlerimi gösterdi genetik test yaptırdın demiş kesin genetikte sorun var demiş. Neye göre istedi merak ettim o sebeple sordum Bende yaptırmalıyım acaba

Merhaba ben de baya tecrübeliyim malesef ki bu konuda
3 kez toplama 4 transferim oldu..1 pozitif ve 1 kizim var şükürler olsun..4 denemeyi gecen ay yaptik negatif ocakta yeniden düşünüyoruz elimizi toparlarsak
Merhaba. Benim de kızkardeşim de tüpbebek tedavisi oldu 3.gün embriyosu var donduruldu şans çok düşükmüş . Sizdeki sıkıntı neydi acaba?

Sağolasın canım genetik testin bir çok farklı çeşidi var benim kanda bakıldı.
Eşimde problem olduğu için ona genetik test yapıldı kromozomal bakıldı.Büyük ihtimalle ondan bahsetmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…