Maşallah kuzuya5. Hafta kese görüldü 7. Hafta kalp atışı duyuldu benim canım.
Ben hala annemde kalıyorum canım sözde 20 gün kalıp eve geçecektim ama iki bebeyle imkansızBen de ayrıntılıdan sonra ayrıldımkan sulandırıcıya falan devam ediyo musun? Hazırlıklar , isim vs ne alemde Yaa inşallah canım hepimiz inşallah
Yaaa kıyamam Allah kolaylık versin bir zorken ikiyi düşünemiyorum ama beraber büyüyecekler çok güzelannen falan geliyo mu nasıl geçiyo günler?
Doktora tüpü dedim histereskopiyi dedim asla bi kere sezaryan demedişuanlık her şey normal bekleyecegiz diyo bakalım normal olursa olur ama çok zor planlı sezaryan yapıyo zaten. Hayırlısı olsun inşallah az kaldı vala
Anasınıfa giderken mi artık bilememSen bir tık rahatlayınca sıra bize gelecek asli artık ne zamn burada hepimiz denk geliriz bol bol konuşuruz muamma
İnşallah az kaldı sizin de kuzumBiz de özlüyoruz canımbak sen büyütmeye başladın bile bebeleri inşallah biz de görelim o günleri sonra yine bi şekilde denk getiririz hep beraber
Gözünaydin canım insallahh böyle devam etsin cuma transfer günü belli olur hayırlısı ileSelam kızlar kontrolüm güzel geçti kalınlıkta gayet güzel simdilik cuma son kez görmek istedi o zaman karar vericek cok şükür hersey yolunda
Çok sağol canim amin inşallah artik cuma büyük günGözünaydin canım insallahh böyle devam etsin cuma transfer günü belli olur hayırlısı ile
Oh şükür canımSelam kızlar kontrolüm güzel geçti kalınlıkta gayet güzel simdilik cuma son kez görmek istedi o zaman karar vericek cok şükür hersey yolunda
Kendi doktorum koromozom genetik testini yaptı zaten onda sıkıntı çıkmadı, ama diğer dr 'un söylediği farklı genetik testleriydi. Bizimde problem eşimin sperm azlığı ve morfoloji sorunu. Benim de amh düşük 1,5. 4 sene korunmasız olmadı. 2. denememi yapıcam kısmetse Nisan'da. Bu sefer kendi doktorum doğal iğnesiz ve ilaçsız tedavi uygulucakmış. Bakalım hayırlısı inşallah hepimiz içinSağolasın canım genetik testin bir çok farklı çeşidi var benim kanda bakıldı.
Eşimde problem olduğu için ona genetik test yapıldı kromozomal bakıldı.Büyük ihtimalle ondan bahsetmiştir.
Canım benim esimde de aynı problem vardi.Kendi doktorum koromozom genetik testini yaptı zaten onda sıkıntı çıkmadı, ama diğer dr 'un söylediği farklı genetik testleriydi. Bizimde problem eşimin sperm azlığı ve morfoloji sorunu. Benim de amh düşük 1,5. 4 sene korunmasız olmadı. 2. denememi yapıcam kısmetse Nisan'da. Bu sefer kendi doktorum doğal iğnesiz ve ilaçsız tedavi uygulucakmış. Bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için
Bilemedim canım yaa kendi doktorum istemedi ama sorayımCanım benim esimde de aynı problem vardi.
2. Denemeyi mutlaka butun testlerini ve genetikle ilgili ne yapılması gerekiyorsa mutlaka yaptir.
Bu arada senin amh 1.5 mu ? Bence cok düşük değil.
Bu arada nerede yaptırıyorsun tup bebegi ?Bilemedim canım yaa kendi doktorum istemedi ama sorayımevet amh ım 1,5. Ama fazla yumurta oluşmuyo bende ilk denemede 9 yumurta gözüktü 5 tane toplandı 2 tane embriyo oluştu 3. Günde de donduruldu. 2 si birden transfer edildi, sonuç hiç hamilelik oluşmadı bile ikinci deneme doğal olarak yumurta büyüyecek birde öyle deneyelim.
Çok etkilenmiyor diye biliyorum. Sen yine sağlıklı, dengeli beslenmeye çalış canım vitamin ilacını da al. Beslenir bebiş senden her türlüİyi akşamlar kızlar 2 3 gündür akşamları bu saatlerde bulantı oluyor bende afedrsiniz istifra ediyorum gün içerisinde çok birşey yiyemiyorum zaten midem rahatsız oluyor diye gece yedigimide çıkarıyorum bebeğim çok etkilenir mi bu beslenemeekten endişeleniyorum bu konuda
Ya çok sevindim buna. Kendimi yiyirum ben korkudan. Birşeyler yiyebilsem sağlıklı ve dengeli beslencem de yiyemiyorum ki yediğimde midem ağrıyor gündüz akşam yemeği yiyorum 2 3 gündür o da geri çıkarıyorumÇok etkilenmiyor diye biliyorum. Sen yine sağlıklı, dengeli beslenmeye çalış canım vitamin ilacını da al. Beslenir bebiş senden her türlü
Bebek etkilenmez canım şu an depodan besleniyor oİyi akşamlar kızlar 2 3 gündür akşamları bu saatlerde bulantı oluyor bende afedrsiniz istifra ediyorum gün içerisinde çok birşey yiyemiyorum zaten midem rahatsız oluyor diye gece yedigimide çıkarıyorum bebeğim çok etkilenir mi bu beslenemeekten endişeleniyorum bu konuda
Hiç birşey yemezsem benden iyisi yokBebek etkilenmez canım şu an depodan besleniyor obende başlarda istifra etmedim ama yemeklerden tiksindim hiç Bi şey yiyemdigim oldu Bi süre çubuk krakerle geçirdim. Kendini ne yiyince iyi hissediyorsan onları ye
Evet bir yandan miden almıyor bir yandan karnın acıkıyorHiç birşey yemezsem benden iyisi yokgerçi o zamanda midemde kazinma hissediyorum meyve yiyorum agzimda bıraktığı şekerli tat hoşuma gitmiyor onunda
Amin canım inşallah hepimiz için inşallah hayırlı güzel sonuçlar olsunBu arada nerede yaptırıyorsun tup bebegi ?
Hayirlisi olsun inşallah güzel sonuçlar alirsin ..
Tup bebek merkezinizi mutlaka iyice araştırın bende bu tarz durumlarda cok uğraştım cok araştırdım.
Esimden kaynaklı problem olduğu için esim bir sure tedavi gordu.2. Tup bebeğim icin 1 sene bekledim.Esimin doktoru ne zaman okey derse biz o zaman ikinci denemeye başladık.
Maddi ve manevi cok külfeti var.
Allah herkese kolaylıklar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?