Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlarr bugün transfer 7. Günüm araba yolculuğu yaptım o da sarstı mı ne belim ağrıyo yani rahatsız oldum keşke gitmeseydim siz bu günlerde normal yaşama döndünüz dimi
Olmaz inşallah cok mu uzun sürdü yolculuk.Şöyle soylıyım ben de transfer den 10 dakika sonra lavaboya çıkabilirsin demişlerdi 8. Dakikada kalktim yataktan sonra cok pisman olmustum kesin tutmuycak falan diye. Gunlerce pismanlik duydum kendimi sucladim. Sonuç hamileyim 4. Ay bitti böyle şeylere takılmamak lazimmis bence sende kuruntu yapma. Hem 7 gün zaten baya geçmiş oluyor. Transfer sonrasi şehir dışından gelip dönenler oluyor onların bile olumlu olabiliyor. Bir şey olmamıştır. 12. Günde iyi haberlerini bekliyoruz

Çok şükür canımm güzel haberi aldıkhaftaya kese için gideceğiz dediğin gibi o psikoloji ile acaba diyoruz ama az mantıklı düşünebilsekmaşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Günaydın kızlar
ogrtmn33 gözün aydın canım değerin katlamış çok şükür
Evet kuzum çok şükür çok Perinatologta eskiden takipteydim zaten tüp bebeğe başlamadan...Randevu zor alırım sanıyordum kadın çok yoğun neyseki eski hasta kontenjanından aldık heyecan çok bir de evde en ufak iş yapsam bacağımla komodin itekledim unutuyorum ya

Oh randevuyu da kapmışsın hemen ne zaman çağırdı, kese görmeye di mi?
Bişe olmaz da sen yine daha dikkatli ol unutmaa bebişini

Oh randevuyu da kapmışsın hemen ne zaman çağırdı, kese görmeye di mi?
Bişe olmaz da sen yine daha dikkatli ol unutmaa bebişini
Lab.sonuçlarımı attım hemşiresine biz hesaplayalım ona göre kese için gelin dedi evet kuzum kese için8 Nisana verdi...hiç sorma birden bir şeyi kaldırıyorum son olur inşallah artık unutmamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…