- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
amin canım inşallahAmin canım inşallah hepimiz için inşallah hayırlı güzel sonuçlar olsunBen İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar'a gidiyorum. Seviyorum Aret Bey'i güveniyorum da. Şimdilik o ne derse onu yapacağız. İnşallah ikinci denemede olur
Salatalık bana iyi gelmedi denedim onuEvet bir yandan miden almıyor bir yandan karnın acıkıyorben salatalık yiyordum bana iyi geliyordu bir dene
salatalık acıktırıyor arkadaşlarSalatalık bana iyi gelmedi denedim onuelma yiyebiliyorum bı tek az o da
Günaydın beybim ne yaptın transfer günün bellimi kaçıncı gün kaç olmuş endometruyum?Günaydın kızlar
Canim cuma günü tekrar kontrolüm var inşallah cuma son kontrol olurGünaydın beybim ne yaptın transfer günün bellimi kaçıncı gün kaç olmuş endometruyum?
Canim cuma günü tekrar kontrolüm var inşallah cuma son kontrol olur
endometruyum 8di dün
Dün 15.günümdü canım inşallah bu ay incelme olmaz bakalim hayırlısıyla bekliyoruzİnşallah canım benim dün kaçıncı gün oluyor adetin incelme olmadan devam eder cumartesi olur transferin belki
Gayet güzelDün 15.günümdü canım inşallah bu ay incelme olmaz bakalim hayırlısıyla bekliyoruz
Hayırlısı canım ya nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz cumaya az kaldi inşallah sonu güzel olsunGayet güzelinsallah olmaz şimdilik düşünme bunları benimde 16.gun 9 mm di
Evet kuzum verdim çok şükür artış güzel iki katı olduogrtmn33 canim kan verdin mi?
Olmaz inşallah cok mu uzun sürdü yolculuk.Şöyle soylıyım ben de transfer den 10 dakika sonra lavaboya çıkabilirsin demişlerdi 8. Dakikada kalktim yataktan sonra cok pisman olmustum kesin tutmuycak falan diye. Gunlerce pismanlik duydum kendimi sucladim. Sonuç hamileyim 4. Ay bittiKızlarr bugün transfer 7. Günüm araba yolculuğu yaptım o da sarstı mı ne belim ağrıyo yani rahatsız oldum keşke gitmeseydimsiz bu günlerde normal yaşama döndünüz dimi
Çok şükür canımm güzel haberi aldıkOlmaz inşallah cok mu uzun sürdü yolculuk.Şöyle soylıyım ben de transfer den 10 dakika sonra lavaboya çıkabilirsin demişlerdi 8. Dakikada kalktim yataktan sonra cok pisman olmustum kesin tutmuycak falan diye. Gunlerce pismanlik duydum kendimi sucladim. Sonuç hamileyim 4. Ay bittiböyle şeylere takılmamak lazimmis bence sende kuruntu yapma. Hem 7 gün zaten baya geçmiş oluyor. Transfer sonrasi şehir dışından gelip dönenler oluyor onların bile olumlu olabiliyor. Bir şey olmamıştır. 12. Günde iyi haberlerini bekliyoruz
Evet kuzum çok şükür çok
Oh randevuyu da kapmışsın hemenEvet kuzum çok şükür çokPerinatologta eskiden takipteydim zaten tüp bebeğe başlamadan...Randevu zor alırım sanıyordum kadın çok yoğun neyseki eski hasta kontenjanından aldık heyecan çok bir de evde en ufak iş yapsam bacağımla komodin itekledim unutuyorum ya
Lab.sonuçlarımı attım hemşiresine biz hesaplayalım ona göre kese için gelin dedi evet kuzum kese içinOh randevuyu da kapmışsın hemenne zaman çağırdı, kese görmeye di mi?
Bişe olmaz da sen yine daha dikkatli ol unutmaa bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?