Canım bende de hiç lekelenme olmamıştı pozitiften sonra benim de bugün normalde adet günüm du bendede oldu biraz kahverengi korktum bende fazlaca inşallah birşey olmaz bana kanama alanı filan yok demişti doktor amaBenim de en son kanama alanı görülmüştü ya kızlar geçen hafta. Bugün hafif kahverengi akıntıyla karışık leke gelmiş kanama alanı büyüdü mü acaba yoksa normal mi? Bu zamana kadar hiç lekelenme olmamıştı
Ya bence adet zamanımız geldiği içindir ben öyle düşünüyorum. Senin gebelik haftan benden ileri diye biliyorum ama adetin ilk günü değil bugün dimi karıştırma günleriCanım bende de hiç lekelenme olmamıştı pozitiften sonra benim de bugün normalde adet günüm du bendede oldu biraz kahverengi korktum bende fazlaca inşallah birşey olmaz bana kanama alanı filan yok demişti doktor ama
Yok canım karistirmiyorum 1 subatti benim adet günümYa bence adet zamanımız geldiği içindir ben öyle düşünüyorum. Senin gebelik haftan benden ileri diye biliyorum ama adetin ilk günü değil bugün dimi karıştırma günleri
Bende öyle düşünmek istiyorum rabbim yavrularmiz korusunYa bence adet zamanımız geldiği içindir ben öyle düşünüyorum. Senin gebelik haftan benden ileri diye biliyorum ama adetin ilk günü değil bugün dimi karıştırma günleri
Benim gelen kahve leke miktarı arttı rengi de koyulaştı iyice sabahki çok açıktı. Korkmaya başladımBende öyle düşünmek istiyorum rabbim yavrularmiz korusun
Canım doktora ulaş istersen. Bilgilendir en azından. Belki progestan takviyesi yaparBenim gelen kahve leke miktarı arttı rengi de koyulaştı iyice sabahki çok açıktı. Korkmaya başladımdoktora söylesem mi ki çok kararsız kaldım
Bende ufak ufak hissediyorumİnşallah bizler de geliriz o günlere sağ Salim canımBiz o günlere geldiğimizde siz Fulyayla kucağınıza almış olacaksınız ne güzel
Öyle mi diyorsunCanım doktora ulaş istersen. Bilgilendir en azından. Belki progestan takviyesi yapar
Bende günde 6 fitil ve iğne kullanıyordumÖyle mi diyorsunzaten günde 3 fitil kullanıyorum ama. Dur bakalım canım ortalığı karıştırmayalım hemen yarın da böyle olursa ulaşırım. Kahve lekeye normal diyorlar çünkü.
Yaa bı şöyle istersen canım belki bi öneri de filan bulunur inşallah geçer gider bı an evvelBenim gelen kahve leke miktarı arttı rengi de koyulaştı iyice sabahki çok açıktı. Korkmaya başladımdoktora söylesem mi ki çok kararsız kaldım
Olmaz inşallah canımFly3646 1 1mucize1umut takipteyim kızlar ters bir durum olursa hemen irtibata geçeceğim ayaklarımın altına yastık koydum uzandım şimdi
Şifa olsun iğnen canım2. Doz tetanoz aşımı da oldum kızlar biraz önce çok şükür
Ssevincli canım bugün kontrol günündü di mi? İnşallah yeterli kalınlığa ulaşmıştır da transfer günün de belli olur bugün kuzum
Hadi Gözünaydin sağ salim atlattin ağrısız sızısız geçsin insallah2. Doz tetanoz aşımı da oldum kızlar biraz önce çok şükür
Ssevincli canım bugün kontrol günündü di mi? İnşallah yeterli kalınlığa ulaşmıştır da transfer günün de belli olur bugün kuzum
Ayyy baya geçmiş yaa böyle saatte geç olunca gerçekten vakit geçmiyorŞifa olsun iğnen canım
Ay inşallah ya bakalim bugün son kontrol olucak mi hayırlısı olsun inşallah akşamüstü 5te randevu zaman geçmez bugün bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?