Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım bende de hiç lekelenme olmamıştı pozitiften sonra benim de bugün normalde adet günüm du bendede oldu biraz kahverengi korktum bende fazlaca inşallah birşey olmaz bana kanama alanı filan yok demişti doktor ama

Canım bende de hiç lekelenme olmamıştı pozitiften sonra benim de bugün normalde adet günüm du bendede oldu biraz kahverengi korktum bende fazlaca inşallah birşey olmaz bana kanama alanı filan yok demişti doktor ama
Ya bence adet zamanımız geldiği içindir ben öyle düşünüyorum. Senin gebelik haftan benden ileri diye biliyorum ama adetin ilk günü değil bugün dimi karıştırma günleri

Benim gelen kahve leke miktarı arttı rengi de koyulaştı iyice sabahki çok açıktı. Korkmaya başladım doktora söylesem mi ki çok kararsız kaldım
Canım doktora ulaş istersen. Bilgilendir en azından. Belki progestan takviyesi yapar

İnşallah bizler de geliriz o günlere sağ Salim canım Biz o günlere geldiğimizde siz Fulyayla kucağınıza almış olacaksınız ne güzel
Bende ufak ufak hissediyorum
Kriel ile insallahh sağlıkla kucağımıza alırız sıra siza gelir

Canım doktora ulaş istersen. Bilgilendir en azından. Belki progestan takviyesi yapar
Öyle mi diyorsun zaten günde 3 fitil kullanıyorum ama. Dur bakalım canım ortalığı karıştırmayalım hemen yarın da böyle olursa ulaşırım. Kahve lekeye normal diyorlar çünkü.

Öyle mi diyorsun zaten günde 3 fitil kullanıyorum ama. Dur bakalım canım ortalığı karıştırmayalım hemen yarın da böyle olursa ulaşırım. Kahve lekeye normal diyorlar çünkü.
Bende günde 6 fitil ve iğne kullanıyordum takipte ol o zman ama bir daha olursa kahve de olsa bence soyle canım. En fazla gider Bi iğne olursun

Benim gelen kahve leke miktarı arttı rengi de koyulaştı iyice sabahki çok açıktı. Korkmaya başladım doktora söylesem mi ki çok kararsız kaldım
Yaa bı şöyle istersen canım belki bi öneri de filan bulunur inşallah geçer gider bı an evvel benim 3 4 arası olmuştu miktarı az di ama şimdide daha da azalmış inşallah biter gider

Şifa olsun iğnen canım

Ay inşallah ya bakalim bugün son kontrol olucak mi hayırlısı olsun inşallah akşamüstü 5te randevu zaman geçmez bugün bana

Hadi Gözünaydin sağ salim atlattin ağrısız sızısız geçsin insallah benimde 19 nisanda 2.aşım

Şifa olsun iğnen canım

Ay inşallah ya bakalim bugün son kontrol olucak mi hayırlısı olsun inşallah akşamüstü 5te randevu zaman geçmez bugün bana
Ayyy baya geçmiş yaa böyle saatte geç olunca gerçekten vakit geçmiyor neyse güzel haber al da biraz daha bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…