Hadi inşallah canım aşı işleri de var daha demiogrtmn33 7sinde de benim randevum var inşallah sağlıkla görürüz bebişleri
Yarın da tetanoz aşısının ikinci dozunu olcam kurtulcam inşallah
Senin daha yeni mi başladıİyi akşamlar kızlar 2 3 gündür akşamları bu saatlerde bulantı oluyor bende afedrsiniz istifra ediyorum gün içerisinde çok birşey yiyemiyorum zaten midem rahatsız oluyor diye gece yedigimide çıkarıyorum bebeğim çok etkilenir mi bu beslenemeekten endişeleniyorum bu konuda
Kuzuuu benim de 7 nisan haftaya çarşamba randevumogrtmn33 7sinde de benim randevum var inşallah sağlıkla görürüz bebişleri
Yarın da tetanoz aşısının ikinci dozunu olcam kurtulcam inşallah
Bende en başlarda et tavuk balık yiyemiyordum. Tost peynir ekmek ile geçirdim hep. Normal o yüzden çıkartmıyor olan avantaj tabiBenim de en son kanama alanı görülmüştü ya kızlar geçen hafta. Bugün hafif kahverengi akıntıyla karışık leke gelmiş kanama alanı büyüdü mü acaba yoksa normal mi? Bu zamana kadar hiç lekelenme olmamıştı
Ya çok şükür şimdiye kadar yoktu ama yeni yeni başlıyor benimki çok sıkıntı oluyor yemek yemezsem sıkıntı yok bu sefer açlıktan başım donuuor yiyorum sıkıntı oluyor ne yapacağımı şaştımSenin daha yeni mi başladıçok şanslısın benim 2 haftadır midem bulanıyor bişey almıyor saçma sapan besleniyorum. Et tavuk balık hiçbirşey yiyemiyorum. Sabah kahvaltıda bi tost ancak gün içinde midem bulandıkça kraker çizi. Bıktım valla artık. Ama buna şükür diyorum henüz çıkarmadım çünkü
Hiç endişe etme benim doktorum da 3 ay depodan beslenir kilo bile verebilirsin sorun yok dedi. Ama ben de ister istemez beslenemiyor iyi gelişmiyor diye arada kuruntu yapıyorum...
Kuzuuu benim de 7 nisan haftaya çarşamba randevum
Bugün aslında gebe olmasam tam adet günüm olacaktı. Dün akşamda belime hafif hafif ağrı girmişti ondan olabilir mi ki sonradan aklıma geldi. Kırmızıya dönmez inşallahBende en başlarda et tavuk balık yiyemiyordum. Tost peynir ekmek ile geçirdim hep. Normal o yüzden çıkartmıyor olan avantaj tabi
Canım kahverengi gelen için genelde icerde önceden kalan kanama ya da beklemiş kan falan derler. Takipte ol kirmizya dönerse doktoruna bildir.
Az az sık sık yiyeceksin canım. Mide kazınması da oluyor yemeyince daha çok bulanıyor çünkü. Zaten tam bir öğün yapamıyorum adamakıllı yarım yarım öyle idare edeceğiz geçer gider bu günler deYa çok şükür şimdiye kadar yoktu ama yeni yeni başlıyor benimki çok sıkıntı oluyor yemek yemezsem sıkıntı yok bu sefer açlıktan başım donuuor yiyorum sıkıntı oluyor ne yapacağımı şaştım
Ay canim cok sevindimÇok şükür canımm güzel haberi aldıkhaftaya kese için gideceğiz dediğin gibi o psikoloji ile acaba diyoruz ama az mantıklı düşünebilsek maşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
Haftaya hep randevu günlerimiz denk geliyo yineSenin daha yeni mi başladıçok şanslısın benim 2 haftadır midem bulanıyor bişey almıyor saçma sapan besleniyorum. Et tavuk balık hiçbirşey yiyemiyorum. Sabah kahvaltıda bi tost ancak gün içinde midem bulandıkça kraker çizi. Bıktım valla artık. Ama buna şükür diyorum henüz çıkarmadım çünkü
Hiç endişe etme benim doktorum da 3 ay depodan beslenir kilo bile verebilirsin sorun yok dedi. Ama ben de ister istemez beslenemiyor iyi gelişmiyor diye arada kuruntu yapıyorum...
Kuzuuu benim de 7 nisan haftaya çarşamba randevum
Canım kahve, açık pembe lekeler bende de olmuştu. Korkma Allah'ın izniyle bişe olmaz, kendi çok yorma.Bugün aslında gebe olmasam tam adet günüm olacaktı. Dün akşamda belime hafif hafif ağrı girmişti ondan olabilir mi ki sonradan aklıma geldi. Kırmızıya dönmez inşallah
Evet benimki 2 haftada sizinki 4 haftada bir olunca öyle oluyorHaftaya hep randevu günlerimiz denk geliyo yinesağlıkla görelim bebişleri inşallah
Düşer canım, ilk zamanlar ben de daha sık gidiyodum.Evet benimki 2 haftada sizinki 4 haftada bir olunca öyle oluyorbenim de artık ayda bire düşer herhalde bundan sonra..
Sorun olmaz inşallah canım ya kırmızıya dönmesin de geçsin gitsin inşallahCanım kahve, açık pembe lekeler bende de olmuştu. Korkma Allah'ın izniyle bişe olmaz, kendi çok yorma.
Bende 2 defa kırmızı kanama da olmuştu hatta, çok şükür sorun olmadı.
İlk haftalarda olabiliyor, normal demişti doktorum. Sonradan geçiyor zaten
Olsun bebeğin sağlığı açısından sürenin uzun olması daha iyiymiş ama. Sen artık içinde zaten hareketlerini de hissediyorsundur sorun olsa anlarsın ben anlayamıyorum daDüşer canım, ilk zamanlar ben de daha sık gidiyodum.
Ayda 1de süre uzun insan meraklanıyor, özlüyor bebişi
İnşallah bizler de geliriz o günlere sağ Salim canımOptimussprime kırmızıya dönmesin inşallah canım, bidaha da hiç olmasın hatta
Hareketleri hissetmeye başladıktan sonrası daha güzelhem hamile olduğunu daha bi hissediyosun hem de o kıpırdadıkça sen mutlu oluyosun, rahatlıyosun
İnşallah canım, inşallah sırayla alalım kucaklarmızaİnşallah bizler de geliriz o günlere sağ Salim canımBiz o günlere geldiğimizde siz Fulyayla kucağınıza almış olacaksınız ne güzel
İnşallah canımAz az sık sık yiyeceksin canım. Mide kazınması da oluyor yemeyince daha çok bulanıyor çünkü. Zaten tam bir öğün yapamıyorum adamakıllı yarım yarım öyle idare edeceğiz geçer gider bu günler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?