Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aklıma kötü şeyler getirme hemen canım dinlen güzelce iğneyi de yaptır geçer inşallah

O stres geçmiyor hiç canım. Sonra ikili test stresi sonra detaylı derken doğum gelick galiba. İnsallahh sağlıkla kucağımıza alalım
İnşallah canım bu işin başı sonu her yeri sabır stres
Canım benim sağol
İlk aylarım benim de lekelerle geçti, korkma, proluton kesecek onları, baktın artıyor gibi yaptırırsın iğneni. Uzan dinlen canım inşallah geçer gider bian önce, bidaha da olmaz
Öyle yapmayı düşünüyorum canım ben de. Dinlencem güzelce geçmez de artarsa vurdururum,sağol
Çok sağolun moral oldunuz Kırmızı kanamanız bitti kahveye döndüyse endişelenmeyin çok yakında o da biter gider inşallah. Hep dinlenin uzanın aslında ilaçtan daha çok dinlenmek işe yarıyormuş bazı doktorlar bunu savunuyor
Ne güzel canım senin az gelmişti zaten kesilivermiş iyi Artmazsa yaptırmam ben sanırım,bakalım

Canım artmadan igneyi yaptr bence önlemini al. Progestan önemli gebelikte fitil kullanıyorsun ama igne daha etkili gelen kanamayı kesecktr.

Bence yaptır canım faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum ben hiç rahat edemiyorsan doktoruna git
Çok şükür benim ki uzun sürmedi sadece böyle ani kasılma hissediyorum o bölgede

Arkadaşlar herkese selam takip ettiğim bir topik yazamasam da sizleri okuyorum hep benim de sizlere bir sorum var. 7+2de kalp atışı duymuştuk. 9+2 ye verdi bir sonraki randevumu yani 6 nisan salı gününe. Bu süre zarfında çeşitli kan ve idrar tahlilleri istedi rutin herkesten isteniyor bildiğim kadarıyla. Ben de dün yaptırınca kanda bir sorun olmadığını idrarda enfeksiyon olduğunu gördüm. Sonuçları gönderdim monurol yazdılar. İdrarını yaparken kan karışmış mıydı içine filan diye sordu kesinlikle yoktu. İçime bir şüphe düştü şimdi de. Hemşireye sormadım sorun olur mu diye ama şimdi evham yaptım. Ne zamandan beri var enfeksiyon bilmiyorum ama biz yeni farketmiş olduk. Bir zararı olur mu? Başından geçen oldu mu arkadaşlar?

Canım gebeliğin hayırlı olsun. Benimde ilk başta vardı enfeksiyon fakat doktorum ilaç vermedi bol su iç dedi. İdrari verirken vajinal bölgeyi temizlemek ve orta idrar vermek gerekirmiş. Çünkü vajinada her zman bakteri vardır silmz ve ilk idrari veririsn mutlaka enfeksiyon çıkar demişti bana. Ben bol su içtim 1 ay sonra azalmıştı. Dün yine yaptırdık şükür hiç kalmamış. Gebelikte çıkıyor enfeksiyon en iyi ilaç bol su içmek.

Teşekkür ediyorummm Aslında bol su da içen bir insanım ama Bilmiyorum ilaç verip haftaya tekrar tahlil verin deyince korktum aslında gebelikte olduğunu çok duydum ama daha çok başındayım ya sorun mu değil mi bilemedim. Ama içim rahatladı yine de çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…