Aklıma kötü şeyler getirme hemen canım dinlen güzelce iğneyi de yaptır geçer inşallahBen de haftaya gittiğimde kanama alanımın yok olduğunu görmek istiyorum hadi inşş çokça aminHepimiz güzel haberler verelim. Şu 1 ay öyle zor geçti ki bana baştan başlamak gözümü çok korkutuyor buraya kadar geldikten sonra
İnşallah canımO stres geçmiyor hiç canım. Sonra ikili test stresi sonra detaylı derken doğum gelick galiba. İnsallahh sağlıkla kucağımıza alalım
Öyle yapmayı düşünüyorum canım ben de. Dinlencem güzelce geçmez de artarsa vurdururum,sağolCanım benim sağol
İlk aylarım benim de lekelerle geçti, korkma, proluton kesecek onları, baktın artıyor gibi yaptırırsın iğneni. Uzan dinlen canım inşallah geçer gider bian önce, bidaha da olmaz
Çok sağolun moral oldunuzMerhaba, bende 9.haftadayım. Geçen perşembe çok fazla kanamam oldu, kırmızı su gibi 3-4 saat sürdü iğne yaptırdım ama baya ümitsizdim. Ertesi gün kontrole gittim bebek gayet iyiydi fakat büyük bir kanama alanım vardı. Bir haftadır yatıyorum, kırmızı kanama bitti ama çok fazla lekelenmem var. Bende endişeliyim tabi o kanamanın üstüne ama lekelenmeden korkmayın, yaşamayan yok gibi.
Ne güzel canım senin az gelmişti zaten kesilivermiş iyiYaa yaptır bence yine de canım en iyisi kırmızıya donmedikce sıkıntı olmaz inşallah bekle takip et kendini artmaz da kesilir inşallahbenim ki kesildi canım şükür dün oldu sadece birazcık bugün yok birşey
Canım artmadan igneyi yaptr bence önlemini al. Progestan önemli gebelikte fitil kullanıyorsun ama igne daha etkili gelen kanamayı kesecktr.İnşallah canımbu işin başı sonu her yeri sabır stres
Öyle yapmayı düşünüyorum canım ben de. Dinlencem güzelce geçmez de artarsa vurdururum,sağol
Çok sağolun moral oldunuzKırmızı kanamanız bitti kahveye döndüyse endişelenmeyin çok yakında o da biter gider inşallah. Hep dinlenin uzanın aslında ilaçtan daha çok dinlenmek işe yarıyormuş bazı doktorlar bunu savunuyor
Ne güzel canım senin az gelmişti zaten kesilivermiş iyiArtmazsa yaptırmam ben sanırım,bakalım
Bence yaptır canım faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum ben hiç rahat edemiyorsan doktoruna gitİnşallah canımbu işin başı sonu her yeri sabır stres
Öyle yapmayı düşünüyorum canım ben de. Dinlencem güzelce geçmez de artarsa vurdururum,sağol
Çok sağolun moral oldunuzKırmızı kanamanız bitti kahveye döndüyse endişelenmeyin çok yakında o da biter gider inşallah. Hep dinlenin uzanın aslında ilaçtan daha çok dinlenmek işe yarıyormuş bazı doktorlar bunu savunuyor
Ne güzel canım senin az gelmişti zaten kesilivermiş iyiArtmazsa yaptırmam ben sanırım,bakalım
Canım gebeliğin hayırlı olsun. Benimde ilk başta vardı enfeksiyon fakat doktorum ilaç vermedi bol su iç dedi. İdrari verirken vajinal bölgeyi temizlemek ve orta idrar vermek gerekirmiş. Çünkü vajinada her zman bakteri vardır silmz ve ilk idrari veririsn mutlaka enfeksiyon çıkar demişti bana. Ben bol su içtim 1 ay sonra azalmıştı. Dün yine yaptırdık şükür hiç kalmamış. Gebelikte çıkıyor enfeksiyon en iyi ilaç bol su içmek.Arkadaşlar herkese selamtakip ettiğim bir topik yazamasam da sizleri okuyorum hep benim de sizlere bir sorum var. 7+2de kalp atışı duymuştuk. 9+2 ye verdi bir sonraki randevumu yani 6 nisan salı gününe. Bu süre zarfında çeşitli kan ve idrar tahlilleri istedi rutin herkesten isteniyor bildiğim kadarıyla. Ben de dün yaptırınca kanda bir sorun olmadığını idrarda enfeksiyon olduğunu gördüm. Sonuçları gönderdim monurol yazdılar. İdrarını yaparken kan karışmış mıydı içine filan diye sordu kesinlikle yoktu. İçime bir şüphe düştü şimdi de. Hemşireye sormadım sorun olur mu diye ama şimdi evham yaptım. Ne zamandan beri var enfeksiyon bilmiyorum ama biz yeni farketmiş olduk. Bir zararı olur mu? Başından geçen oldu mu arkadaşlar?
Teşekkür ediyorummmCanım gebeliğin hayırlı olsun. Benimde ilk başta vardı enfeksiyon fakat doktorum ilaç vermedi bol su iç dedi. İdrari verirken vajinal bölgeyi temizlemek ve orta idrar vermek gerekirmiş. Çünkü vajinada her zman bakteri vardır silmz ve ilk idrari veririsn mutlaka enfeksiyon çıkar demişti bana. Ben bol su içtim 1 ay sonra azalmıştı. Dün yine yaptırdık şükür hiç kalmamış. Gebelikte çıkıyor enfeksiyon en iyi ilaç bol su içmek.
Ne dedi doktor canım kalinlaşma ne durumdaKızlar pazartesi tekrar kontrol
İlaca devam mı canım? Azıcık daha kalınlaşmasını bekliyo demek ki doktorun, hadi inşallah pazartesi transfer günün belli olurKızlar pazartesi tekrar kontrol
Salı gün kontrolde 8 gelmisti bugünde aynı 8 dedi gayet güzel dediNe dedi doktor canım kalinlaşma ne durumda
Ilaca devam canim bi doz daha yükselttiİlaca devam mı canım? Azıcık daha kalınlaşmasını bekliyo demek ki doktorun, hadi inşallah pazartesi transfer günün belli olur
Uyumak isteyip uyuyamadıgim bir gün dahaGünaydın kızlar bugünde erkencisinz valla
12 olmadan yatınca alıyorum uykumuGünaydın kızlar bugünde erkencisinz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?