Ben de özellikle sabaha almaya çalışıyorum randevuları, gün geçmiyor bekle bekle yoksaŞifa olsun iğnen canım
Ay inşallah ya bakalim bugün son kontrol olucak mi hayırlısı olsun inşallah akşamüstü 5te randevu zaman geçmez bugün bana
Evet kuzum bugünkini hiç hissetmedim yapılırken inşallah sonrası da hafif geçer. Darısı da sana olsunHadi Gözünaydin sağ salim atlattin ağrısız sızısız geçsin insallahbenimde 19 nisanda 2.aşım
Aynen kuzum seker yükleme var 24 ~28. Hafta arası yapılıyor. Başka yok diye biliyorum ben insallahh başka çıkmazEvet kuzum bugünkini hiç hissetmedim yapılırken inşallah sonrası da hafif geçer. Darısı da sana olsun
Heralde geriye bi şeker yükleme testi kalıyor di mi canım başka bişe yok doğumu beklicez
şeker yüklemesi zorunlu mu ?Aynen kuzum seker yükleme var 24 ~28. Hafta arası yapılıyor. Başka yok diye biliyorum ben insallahh başka çıkmazbenim önümde bir aşı bir detaylı ultrason var
Yakında detaylı ve aşıyı atlatacaksın sen de. Bi şeker kalcak. Az kaldı ya şükürAynen kuzum seker yükleme var 24 ~28. Hafta arası yapılıyor. Başka yok diye biliyorum ben insallahh başka çıkmazbenim önümde bir aşı bir detaylı ultrason var
Şeker yuklemsini çogu doktor istiyor. Bende gidince konusucam doktorumla zorunlu degil canım. Ama o gerek gormesede ben yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü iki arkadasimda bir sıkıntıları olmadan şeker çıkmıştı. Diyet yaptılar doğuma kadar. Şeker varsa ve bilinmiyorsa bebeğe zararı daha çok bizim o an aldığımız şekerdenşeker yüklemesi zorunlu mu ?
Insallah hayırlı güzel haberlerle gelirim aksamaAyyy baya geçmiş yaa böyle saatte geç olunca gerçekten vakit geçmiyorneyse güzel haber al da biraz daha bekleriz
Bende özellikle erken saatlerde istiyorum ama yoğunmuş bugünBen de özellikle sabaha almaya çalışıyorum randevuları, gün geçmiyor bekle bekle yoksa
Benim de sıradaki randevum öğleden sonra. Sabah ameliyatları varmış doktorun.Bende özellikle erken saatlerde istiyorum ama yoğunmuş bugün
Akşam olur mu ki bugün
Benımde salı günu randevum öğleden sonra. Detayliyi öğleden sonra bakıyormuş. Geçmez zamanBenim de sıradaki randevum öğleden sonra. Sabah ameliyatları varmış doktorun.
Olur da zor olur
Canım ne yaptın nasıl durumun inşallah bı sıkıntın olmadıFly3646 1 1mucize1umut takipteyim kızlar ters bir durum olursa hemen irtibata geçeceğim ayaklarımın altına yastık koydum uzandım şimdi
Devam ediyor malesef canım ya. Sabah doktora mesaj attım aktif kırmızı kanama yoksa sorun yok ama yine de bi tane proluton iğne yapalım demiş. Hem sorun yok deyip hem neden iğne diyor anlamadım. Ben bugün de bekleyeceğim bakalım azalacak mı çoğalacak mı ona göre gidip bi iğne attıracağım canım.Canım ne yaptın nasıl durumun inşallah bı sıkıntın olmadı
Canım dün dedim ya progestan takviyesi yapar diye. Böyle durumlarda vurulmak en iyisi. Doktorun tedbir amaçlı vermiştir. Sen vurul mutlakaDevam ediyor malesef canım ya. Sabah doktora mesaj attım aktif kırmızı kanama yoksa sorun yok ama yine de bi tane proluton iğne yapalım demiş. Hem sorun yok deyip hem neden iğne diyor anlamadım. Ben bugün de bekleyeceğim bakalım azalacak mı çoğalacak mı ona göre gidip bi iğne attıracağım canım.
Sen nasılsın senin devam ediyor mu?
Ben de haftaya gittiğimde kanama alanımın yok olduğunu görmek istiyorum hadi inşş çokça aminEvet kuzum salı günü detaylı ultrason var bakalım hayirlsii ile atlatalım insallahh
O stres geçmiyor hiç canım. Sonra ikili test stresi sonra detaylı derken doğum gelick galiba. İnsallahh sağlıkla kucağımıza alalımBen de haftaya gittiğimde kanama alanımın yok olduğunu görmek istiyorum hadi inşş çokça aminHepimiz güzel haberler verelim. Şu 1 ay öyle zor geçti ki bana baştan başlamak gözümü çok korkutuyor buraya kadar geldikten sonra
Canım benim sağol
Merhaba, bende 9.haftadayım. Geçen perşembe çok fazla kanamam oldu, kırmızı su gibi 3-4 saat sürdü iğne yaptırdım ama baya ümitsizdim. Ertesi gün kontrole gittim bebek gayet iyiydi fakat büyük bir kanama alanım vardı. Bir haftadır yatıyorum, kırmızı kanama bitti ama çok fazla lekelenmem var. Bende endişeliyim tabi o kanamanın üstüne ama lekelenmeden korkmayın, yaşamayan yok gibi.Ben de haftaya gittiğimde kanama alanımın yok olduğunu görmek istiyorum hadi inşş çokça aminHepimiz güzel haberler verelim. Şu 1 ay öyle zor geçti ki bana baştan başlamak gözümü çok korkutuyor buraya kadar geldikten sonra
Yaa yaptır bence yine de canım en iyisi kırmızıya donmedikce sıkıntı olmaz inşallah bekle takip et kendini artmaz da kesilir inşallahDevam ediyor malesef canım ya. Sabah doktora mesaj attım aktif kırmızı kanama yoksa sorun yok ama yine de bi tane proluton iğne yapalım demiş. Hem sorun yok deyip hem neden iğne diyor anlamadım. Ben bugün de bekleyeceğim bakalım azalacak mı çoğalacak mı ona göre gidip bi iğne attıracağım canım.
Sen nasılsın senin devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?