Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydınnn
Benim lekeler cuma öğleden sonra kesilmişti sarıya dönmüştü dedim heh tamam bitti kurtuldum. Cumartesi sabah yine geldi Ben de artık riske atmayım diye paşa paşa gidip attırdım iğneyi Şimdi iyiyim şükür bişey gelmedi kesildi gibi, sağolun kızlar

Canım iyi yapmışsın ya böyle kafan da daha rahat olur İğne hemen kesiyor neyse ki öyle bi iğne var Benim evde ne olur ne olmaz diye alıp koydugum 7 8 tane daha duruyor kenarda ondan inşallah gerek olmasın da.
Geçmiş olsun canım

Canım iyi olmana sevindim o iğne kuvvetli öyle bir durumda çoğunlukla kanamayı kesiyor. İnsallahh bitmiştir devamı gelmez

Ayy valla rahatladım sen yazınca ne durumdasın çok merak ediyordum çok sevindim iyi olmana canım bı daha yaşamayız inşallah böyle birşey

Evet rahatladım artık, Allah gerek ettirmesin canım
Canım iyi olmana sevindim o iğne kuvvetli öyle bir durumda çoğunlukla kanamayı kesiyor. İnsallahh bitmiştir devamı gelmez
Kanamayı kesiyorsa lekeyi de keser herhalde ani rahimde sancılarım oluyordu bazı akşamlar onun sabahına geliyordu. Dün sancım olmadı sancıyı kesince leke falan da gelmeyecek sanırım..
Ayy valla rahatladım sen yazınca ne durumdasın çok merak ediyordum çok sevindim iyi olmana canım bı daha yaşamayız inşallah böyle birşey
Allah razı olsun kuzucum sen nasılsın peki bir yaramazlık yok değil mi gelen giden? Mide bulantıların nasıl?

Aynen canım iyi gelecektir. Rahimde sancı hissediyorsan dinlenmeye bak. Okula devam ediyor musun raporlu musun

Gecmis olsun canim bidaha olmaz insallah dinlen bol bol

Kizlar bisi sorcam, su ilaclardan hangilerine saglik ocagina yazdirsam alabiliyorum ben simdi.
Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Gonopeptly
Omegaven serum

Kizlar bisi sorcam, su ilaclardan hangilerine saglik ocagina yazdirsam alabiliyorum ben simdi.
Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Gonopeptly
Omegaven serum
Iclerinden sadece ovitrelle ve progestan igneyi kullandım. Progestani sağlık ocağı yazıyor canım. Hangi aşamadasin sen nasıl giidyor

Iclerinden sadece ovitrelle ve progestan igneyi kullandım. Progestani sağlık ocağı yazıyor canım. Hangi aşamadasin sen nasıl giidyor
Surekli kullanilan yaziliyo yani.
Yarin kontrol var, transfer gunu belli olcak. Bu ilaclari yaziyomus direk gidip eczaneden almayim dedim bnde bi ogrenim neler alabiliyorum

Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Gonopeptly
Omegaven serum
Oksaparla progestanı yazıyor sanırım canım benim bildiğim. Bi git sor bakalım hangisini yazabiliyorsa yazsın. Çok az kalmış bize de haber ver gelişmelerden

Amin kuzucum Çok şükür senin de iyi olmana sevindim Kendini yormadan bol dinlenmeli, keyfini çıkarmalı devam o zaman

Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Gonopeptly
Omegaven serum
Progestan iğneyi yazmıştı doktorum, lutinusu yazamamıştı, ovitrelle ve gonapeptyl de yazılmıyo diye biliyorum. Malesef çoğunlugu olmuyo.
Gelişmelerinden haberdar et bizi de inşallah güzel, rahat bi süreç geçirirsin

Oksaparla progestanı yazıyor sanırım canım benim bildiğim. Bi git sor bakalım hangisini yazabiliyorsa yazsın. Çok az kalmış bize de haber ver gelişmelerden

Insallah kizlar az kaldi bakalim

Çok şükür canım bı sıkıntım yok o günden sonra bende birşey olmamıştı zaten salı günü kontrole gidecem bakakim nasıl oldu bebisimiz bulantjmda yok 2 gündür bence zaten akşam yemeği geç yiyordum ben birden yiyince ters tepiyordu bende 2 gündür erken yiyorum sıkıntı yapmiuor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…