- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Ayy ne güzel ya valla kıymetini bil rahat geçiyor senin,maşallah diyelimÇok şükür canım bı sıkıntım yok o günden sonra bende birşey olmamıştı zatensalı günü kontrole gidecem bakakim nasıl oldu bebisimiz bulantjmda yok 2 gündür bence zaten akşam yemeği geç yiyordum ben birden yiyince ters tepiyordu bende 2 gündür erken yiyorum sıkıntı yapmiuor bana
Çok şükür canım aman aman sıkıntı yaşamıyorumAyy ne güzel ya valla kıymetini bil rahat geçiyor senin,maşallah diyelimyemeği geçe bırakınca kötü oluyor evet ama benim gün günü tutmuyor bazen az bazen daha çok şu günler geçsin diye bekliyorum Çarşamba da benim kontrolüm haydi bakalım neler göreceğiz bu sefer
Günaydın kızlar ⚘⚘Günaydın kızlar
Çoğumuzun kontrolleri bu hafta, güzel haberler vereceğimiz bi hafta olsun
Gözüm Bi yerden ısırdı ama tam çıkartamadım sizi bayannnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben sizi çıkardım arkadaşların en güzelisin kızçende anasına çekecekmişGözüm Bi yerden ısırdı ama tam çıkartamadım sizi bayannnn
Özledik seni hoşgeldinben sizi çıkardım arkadaşların en güzelisin kızçende anasına çekecekmiş
bende sizi hoşbuldum kuzumÖzledik seni hoşgeldin
MErhaba, ne yaptınız acaba tedaviniz bititmi umarım olumlu sonuç almışssınızdır.Merhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 7.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4 kere düşük yaptım her düşükten sonra da kürtaj oldum maalesefyasım ilerlediği için artık tüp bebek tedavisine başladık ngs ye embriyo gönderdik. Duruma göre sağlıklı gelenlerden transfer yapılacak embriyolarım donduruldu yani şu anda. Yalnız kafama şu takıldı bu tüp bebek tedavisine başlamadan önce bir 3 ay kadar korunmadan denedik hamilelik olmadı. Normalde ben denediğimde hep ilk ya da ikinci ay hamile kalmıştım tutunmuştu ama sağlıksız olmuştu. Acaba geçirdiğim kürtajlardan ötürü bir sıkıntı mı oldu diye düşünmeye başladım geçen yıl Haziran’da yapılan kürtajımdan sonra çok agrım olmuştu çünkü. Tüp bebek doktorumla konuştum hsg ve histereskopi yaptırsam mı diye transferden önce. Senin rahminde yapışıklık yok dedi. Birsey yaptırman gerekse ben sana söylerdim histereskopilerin çoğu gereksiz yere yapılıyor bazen zararı da olabiliyor dedi yapışma riski gibi. Eğer rahmin yeterince kalınlaşmazsa histereskopi yaparız dedi transferi erteleyip yani. Artık kimseye güvenim kalmadı öyle sıkıntılı zamanlarım oldu ki. Sizce ne yapmalıyım doktoruma güveneyim mi yoksa en azından gidip kendim hsg çektirsem mi? Teşekkür ederim
Canım randevu kaçta bugünGünaydın kızlar ⚘⚘
Amin cnm hayırlı güzel haberler alalım hepimiz
Canim randevum 18:30 da inşallah güzel haberlerle gelirim dua edin inşallahCanım randevu kaçta bugünhadi transfer günü ile gel bize
Hoşgeldin canımeski dostlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
Y yasemin773Optimussprime Kriel
ikizlerimizin güzel anasıAslimuu93
yeni arkadaşlar hepinize bol şanslar... dilerim sağlıkla he3piniz güzel haberler alırsınız
yaaa İnşallah o günleride görelimHoşgeldin canımÇok şükür iyiyiz, yazı bekliyoruz sağlıkla kucaklara alalım bebişleri Sen nasılsın çoktandır yoktun?
Aminnnyaaa İnşallah o günleride görelim
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
ben daha detaylıyı bekliyorum geç bile kaldım ama doktor niye öle etti bende anlamadım kuzum
zaten bi o kalıyorAminnn
Olsun kuzu vardır bi bildiği geç olsun temiz olsunŞeker yükleme testi zamanları geliyo benim de bakalım çarşamba kontrol günü doktor ne dicek.
Ay evet ya şaka maka ilerlettik hamileliğizaten bi o kalıyor
sonrası doğum inşallah
Bi doguraydik iyiydizaten bi o kalıyor
sonrası doğum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?