Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ayy ne güzel ya valla kıymetini bil rahat geçiyor senin,maşallah diyelim yemeği geçe bırakınca kötü oluyor evet ama benim gün günü tutmuyor bazen az bazen daha çok şu günler geçsin diye bekliyorum Çarşamba da benim kontrolüm haydi bakalım neler göreceğiz bu sefer

Çok şükür canım aman aman sıkıntı yaşamıyorum çok merak ediyorum 2 haftadır gitmiyorum çok sabırsızlanıyorum ben 9+0 olcaz yarın biz

MErhaba, ne yaptınız acaba tedaviniz bititmi umarım olumlu sonuç almışssınızdır.

Hoşgeldin canım Çok şükür iyiyiz, yazı bekliyoruz sağlıkla kucaklara alalım bebişleri Sen nasılsın çoktandır yoktun?
yaaa İnşallah o günleride görelim
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
ben daha detaylıyı bekliyorum geç bile kaldım ama doktor niye öle etti bende anlamadım kuzum

yaaa İnşallah o günleride görelim
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
ben daha detaylıyı bekliyorum geç bile kaldım ama doktor niye öle etti bende anlamadım kuzum
Aminnn
Olsun kuzu vardır bi bildiği geç olsun temiz olsun Şeker yükleme testi zamanları geliyo benim de bakalım çarşamba kontrol günü doktor ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…