Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

çok şükür bu günlerimize
darısı isteyen herkesin başına inşallah

kız dur zamanı gelsin öle doğuralım
krielin maşallahı var
dilimizi ısıralım
Zamanında gelsin bebisler insallahh hayirlsii ile o günlerimizde görelim hep birlikte

senin o fotoğrafına kurban olsunlar minnoşlara bak yaaa....
aslı hayal edebiliyorum seni Allah yardımcın kuzum ama olsun büyüdüklerinde izlemelere doyamayacaksın

Çok şükür canım aman aman sıkıntı yaşamıyorum çok merak ediyorum 2 haftadır gitmiyorum çok sabırsızlanıyorum ben 9+0 olcaz yarın biz
Ben kontrol gününde 8+5 olcam ama bir önceki kağıda baktım ultrasona göre 3-4 gün önde çıkmış. İlk kez bu sefer stresliyim şu son yaşadıklarımdan ne göreceğimi neyle karşılaşacağımı merak ediyorum...
İyiyiz Baloncğum sen nasılsın? Bir görünüp bir kayboluyorsun kaçmasana bakimmm
yaaa İnşallah o günleride görelim
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
ben daha detaylıyı bekliyorum geç bile kaldım ama doktor niye öle etti bende anlamadım kuzum
Ayyyy sen hamile misinnnn??? Ne ara hamile kaldın kız ben hep buradayım nasıl kaçırdım anlamadım ya la? hem çok şaşırdım hem çoookkk sevindim canım benim doğurman yaklaşmış bir de demiyorsun aşk olsun yaaa

iyiyim kuzum senin gebe olduğunu öğrendim daha daha iyi oldum
sağlıkla ilerlesin inşallah seninde biz gibi lekeli kanamalı geçmiş hepimiz geçtik bu süreçten hemen hemen
he kız hamileyim hiç yakışmadı bana hamilelik ama
tombili bişey oldum

Sağol canım sağlıkla ilerleyecek mi bilmiyorum bakcaz artık Lekeli geçiyor şu günler malesef evet iğne yaptırmıştım yine kurtulamadım Artık başka şeylerden şüphelenir oldum ama elden bişey gelmiyor ne yazık ki hayırlısı olsun...

Olur mu bebiş sana çoooookkkk yakışmıştır canım Bize yakışmayacak da istemeyene mi yakışacak paralarım valla sağlıkla kucağına al sen de prensesini Canım

merak etme hiç bişey olmayacak.. başka şeler düşünme.. ben neler neler düşündüm amanın...
hala yürümeme yasak düşün... ama geçiyor bir şekilde günler
sağlıklı olsunlarda herşeye katlanılıyor

Optimussprime canim iğneden sonra bir daha lekelenme oldu mu. Kontrol hangi gündü senin
Bugün oldu tekrar malesef fulim çarşamba günü, az kaldı diye idare etmeye çalışıyorum. Sıkıntı olur mu sence?? Tamamen kesmesi mi gerekiyordu neden böyle oluyor tam yatıp dinlenemiyorum da ben öyle aman aman bir iş yapmıyorum her şeyi eşim yapıyor ama yine de onu yönlendirirken olsun ufak tefek şeyler olsun ayakta duruyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Canım evin içindeki neyse ama okul seni yorabilir. Her ne kadar ders çok olmasada git gel yapıyorsun. Çarşamba günü istersen doktordan bir rapor daha al.
Gelen leke nasıl peki geçenkine göre daha mı az. İnsallahh son olan lekelerdir.

Nasılsınız kızlarr perşembe kontrole gidicem inşallah...Ama ben o güne ödelek olmazsamher şeyden korkuyorum sesten irkiliyorum telefon elimden kayıyo ödüm kopuyo çok değiştim ya bu korkaklık bebeğe zararı olur mu sizce çğnkü kendimi kasıyorum ya o an Dr ilk bunu soracam perşembeye

Çarşamba günkü kontrole göre rapor istemeyi düşünüyoruz biz de Canım. Şöyle bir hafta falan daha verirse toparlarım belki. Bugün tek saat dersim vardı mesela okulun kapısına kadar eşim bıraktı yine kapıdan eve getirdi. Yarın 2 ders bir de perşembe 2 ders başka da yok. Böyle az olunca da rapora değer mi bilmiyorum ama bakalım dur sen doktor durum kötü derse kendi yazar zaten ben talep etmiyorum o riske atmıyor hiç sağolsun
Sabahları uyanınca geliyor hep ilk bir daha gelmiyor genelde. Bugün de öyle oldu ama geçenkilere göre çok daha azdı.

Sağol canım benim. Yok kız bişey olmaz ne olacak ama sen neden öyle oldun ki? Sal kendini biraz rahat tut bak sen stres yaparsan o zaman zararı olabilir kuzum

İyiyiz canım Sen de iyi ol korkacak bişe yok, kendini rahatlatacak şeyler düşün kuzum. Kontrol sonrası daha rahatlamış olursun bence

Sağol canım benim. Yok kız bişey olmaz ne olacak ama sen neden öyle oldun ki? Sal kendini biraz rahat tut bak sen stres yaparsan o zaman zararı olabilir kuzum
Ben çooook değiştim kendimi tanıyamıyorum annemden gıcık almaya başladım evde kadın yanımda yardım ediyor batıyo bana hareketleri galiba kocam yok ya o olsa ondan gıcık alacaktım daha görevde dönmedi Ayy ne bilim kuzum ya ağladım durdum niye korktum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…