İnşallahh canımmm çok ihtiyacım var rahatlamayaİyiyiz canımSen de iyi ol korkacak bişe yok, kendini rahatlatacak şeyler düşün kuzum. Kontrol sonrası daha rahatlamış olursun bence
Canım bak azalmış böyle böyle geçecek demek kiÇarşamba günkü kontrole göre rapor istemeyi düşünüyoruz biz de Canım. Şöyle bir hafta falan daha verirse toparlarım belki. Bugün tek saat dersim vardı mesela okulun kapısına kadar eşim bıraktı yine kapıdan eve getirdi. Yarın 2 ders bir de perşembe 2 ders başka da yok. Böyle az olunca da rapora değer mi bilmiyorum ama bakalım dur sen doktor durum kötü derse kendi yazar zaten ben talep etmiyorum o riske atmıyor hiç sağolsun
Sabahları uyanınca geliyor hep ilk bir daha gelmiyor genelde. Bugün de öyle oldu ama geçenkilere göre çok daha azdı.
Verirse aman yok demem şu durumda canımCanım bak azalmış böyle böyle geçecek demek kiYine de doktor yazarsa al bence de raporunu, dersin azsa bile hazırlanması giyinmesi gitmesi gelmesi uğraştırır her türlü seni. Evde uzanıp dinlenirsin rahat. Yazmazsa da riskli bi durum yoktur zaten.
Gözünaydin canım hayirlisi ile atlatırsın insallahh çift çizgi görmek nasip olsunKizlar transferi cumaya oluyorum insallah
Yaa al gitsin raporu vakalar da patladı zatenVerirse aman yok demem şu durumda canımşu çarşamba bi gelsin ilk kez böyle bekledim valla şu günün gelmesini kesede kalpte bile böyle değildim içim rahattı garip bir şekilde çünkü..
Azalıyor evet inşallah bitecek bu şekilde
Bu arada isim düşünmüş müydünüz siz canım ? Hazırlıklar ne alemde senin hiç bahsetmiyorsun neler aldın?
Ah canım benim senin de hamileliğin hayırlı olsun kusuruma bakma kaçırıyorum yeni haberleriBen kontrol gününde 8+5 olcamama bir önceki kağıda baktım ultrasona göre 3-4 gün önde çıkmış. İlk kez bu sefer stresliyim şu son yaşadıklarımdan ne göreceğimi neyle karşılaşacağımı merak ediyorum...
İyiyiz Baloncğum sen nasılsın? Bir görünüp bir kayboluyorsun kaçmasana bakimmm
Ayyyy sen hamile misinnnn??? Ne ara hamile kaldın kız ben hep buradayım nasıl kaçırdım anlamadım ya la?hem çok şaşırdım hem çoookkk sevindim canım benim doğurman yaklaşmış bir de demiyorsun aşk olsun yaaa
Ben uyuyamıyorum yaaaaAh canım benim senin de hamileliğin hayırlı olsun kusuruma bakma kaçırıyorum yeni haberleriÇok çok sevindim kuzum hayırlısıyla kucağına al inşallah Ama size tek tavsiyem UYUYUNNNN UYUYUNNN
Estağfurullah Aslıcım farkındayım ben herşeyin kusur olur mu hiçAh canım benim senin de hamileliğin hayırlı olsun kusuruma bakma kaçırıyorum yeni haberleriÇok çok sevindim kuzum hayırlısıyla kucağına al inşallah Ama size tek tavsiyem UYUYUNNNN UYUYUNNN
Ya siz gerçekten enterasansınızBen uyuyamıyorum yaaaagörünen o ki benim uykusuzluğum çok uzun sürecek
YaaKizlar transferi cumaya oluyorum insallah
Ben de çarşamba doktordan 24. Hafta belgesi alıp okula vercem, covid idari iznim başlıyor çok şükürVerirse aman yok demem şu durumda canımşu çarşamba bi gelsin ilk kez böyle bekledim valla şu günün gelmesini kesede kalpte bile böyle değildim içim rahattı garip bir şekilde çünkü..
Azalıyor evet inşallah bitecek bu şekilde
Bu arada isim düşünmüş müydünüz siz canım ? Hazırlıklar ne alemde senin hiç bahsetmiyorsun neler aldın?
Aslım kuzumm bebişleri öp yerimizee, özlüyoruz seniAh canım benim senin de hamileliğin hayırlı olsun kusuruma bakma kaçırıyorum yeni haberleriÇok çok sevindim kuzum hayırlısıyla kucağına al inşallah Ama size tek tavsiyem UYUYUNNNN UYUYUNNN
Ayy insallah canimGözünaydin canım hayirlisi ile atlatırsın insallahh çift çizgi görmek nasip olsun
Aminnn canim insallah guzel olurYaahadi inşallah sonu güzel olacak
Ben öncesinde de hep erken yatıp erken kalkmaya alışıktım. Şimdi gebelikle beraber daha da erken yatar oldumYa siz gerçekten enterasansınızKriel le bi bakıyorum sabahın 7 sinden günaydın mesajları. Hayır ben o saatte ya işim varsa ya da sabah namazına falan kalkıyorum sonra tumbala yine yatak bi bakıyorum öğlen olmuş geçmiş o saatten sonra ne günaydın mesajı diyorum yazmıyorum
İşte sen gerçek bir hamilesinYa siz gerçekten enterasansınızKriel le bi bakıyorum sabahın 7 sinden günaydın mesajları. Hayır ben o saatte ya işim varsa ya da sabah namazına falan kalkıyorum sonra tumbala yine yatak bi bakıyorum öğlen olmuş geçmiş o saatten sonra ne günaydın mesajı diyorum yazmıyorum
Ben bu ara geceleri uyuyamıyorum zaten sorun değil
Geçen gece 3te uyandım, 6ya kadar oturdum dizi fln izledim, bişeler atıştırdımİşte sen gerçek bir hamilesin
Ben bu ara geceleri uyuyamıyorum zaten sorun değilheycanlıyım insallahh hayırlı haberle çıkarız bebis gayet iyidir
Uykum var ama uyuyamıyorum. Uyuyorum ama kendimde gibiyimGeçen gece 3te uyandım, 6ya kadar oturdum dizi fln izledim, bişeler atıştırdımsonra tekrar uyumuşum geceleri ben de uyanık olabiliyorum yani.
Ay detaylı öncesi gerçekten ayrı bi heyecan oluyor, doktor çıkışı da ayrı bi mutluluk oluyo ama inşallah güzel sonuçlarla huzurla mutlulukla gelirsin yarın bizlere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?