Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım bak azalmış böyle böyle geçecek demek ki Yine de doktor yazarsa al bence de raporunu, dersin azsa bile hazırlanması giyinmesi gitmesi gelmesi uğraştırır her türlü seni. Evde uzanıp dinlenirsin rahat. Yazmazsa da riskli bi durum yoktur zaten.

Verirse aman yok demem şu durumda canım şu çarşamba bi gelsin ilk kez böyle bekledim valla şu günün gelmesini kesede kalpte bile böyle değildim içim rahattı garip bir şekilde çünkü..
Azalıyor evet inşallah bitecek bu şekilde
Bu arada isim düşünmüş müydünüz siz canım ? Hazırlıklar ne alemde senin hiç bahsetmiyorsun neler aldın?

Yaa al gitsin raporu vakalar da patladı zaten

Ah canım benim senin de hamileliğin hayırlı olsun kusuruma bakma kaçırıyorum yeni haberleri Çok çok sevindim kuzum hayırlısıyla kucağına al inşallah Ama size tek tavsiyem UYUYUNNNN UYUYUNNN

Ah canım benim senin de hamileliğin hayırlı olsun kusuruma bakma kaçırıyorum yeni haberleri Çok çok sevindim kuzum hayırlısıyla kucağına al inşallah Ama size tek tavsiyem UYUYUNNNN UYUYUNNN
Ben uyuyamıyorum yaaaa görünen o ki benim uykusuzluğum çok uzun sürecek

Estağfurullah Aslıcım farkındayım ben herşeyin kusur olur mu hiç şu ara biraz sıkıntılı geçiyor ama inş gelip geçecek bu günler de,çok teşekkür ederim Valla ben uykuya çok düşkünümdür hamilelikte daha da çoookkk uyuyorum gözlerim kapanıveriyor
Sonradan acısı çıkacak diyorsun değil mi haklısın senin bıcırıklar nasıllar? Sen nasılsın toparladın mı iyice lohusalık filan bitti mi? Haftada 1 bari gel bişeyler söyle merak ediyorum

Ben uyuyamıyorum yaaaa görünen o ki benim uykusuzluğum çok uzun sürecek
Ya siz gerçekten enterasansınız Kriel le bi bakıyorum sabahın 7 sinden günaydın mesajları. Hayır ben o saatte ya işim varsa ya da sabah namazına falan kalkıyorum sonra tumbala yine yatak bi bakıyorum öğlen olmuş geçmiş o saatten sonra ne günaydın mesajı diyorum yazmıyorum

Ben de çarşamba doktordan 24. Hafta belgesi alıp okula vercem, covid idari iznim başlıyor çok şükür
Ay isim işi zormuş, hep düşünüyoruz da netleştiremiyoruz Allah böyle dert versin tabi
Canım mayıs ayında taşınma işimiz olacak ev değişcez, onun için çok almadım henüz. Biraz kıyafet aldım dayanamadım ama bu süreçte de boş durmadım alacaklarımı belirledim, sepete ekleyip alması kaldı bi. Alış verişin çoğunu internetten yaparım heralde.

Aslım kuzumm bebişleri öp yerimizee, özlüyoruz seni Seninkiler de 2,5 aylık olmuş maşallah zaman çok hızlıı

Ben öncesinde de hep erken yatıp erken kalkmaya alışıktım. Şimdi gebelikle beraber daha da erken yatar oldum o yüzden sabahın körü ayaktayım hep geç kalkanlara hayranım valla ohh miss

İşte sen gerçek bir hamilesin
Fly3646 senin yarın detaylın mı var şimdi?? Bu gece de heyecandan uyuyamazsın
Ben bu ara geceleri uyuyamıyorum zaten sorun değil heycanlıyım insallahh hayırlı haberle çıkarız bebis gayet iyidir

İşte sen gerçek bir hamilesin

Ben bu ara geceleri uyuyamıyorum zaten sorun değil heycanlıyım insallahh hayırlı haberle çıkarız bebis gayet iyidir
Geçen gece 3te uyandım, 6ya kadar oturdum dizi fln izledim, bişeler atıştırdım sonra tekrar uyumuşum geceleri ben de uyanık olabiliyorum yani.
Ay detaylı öncesi gerçekten ayrı bi heyecan oluyor, doktor çıkışı da ayrı bi mutluluk oluyo ama inşallah güzel sonuçlarla huzurla mutlulukla gelirsin yarın bizlere canım

Uykum var ama uyuyamıyorum. Uyuyorum ama kendimde gibiyim
İnşallahh canım güzel sonuçlarla gelirim yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…