Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Arkadaşlar selam,

Başka konulara da yazdım ama net bir dönüş göremedim. Sizler bu süreci başarıyla atlatanlar olarak transfer sonrası neler yaşadınız? Ne gibi belirtileriniz vardı? Hiç belirtisi olmayan da var sonuna kadar hepsini yaşayan da var :/

Bizlere neler söyleyebilirsiniz bu konuda?

Benim hiç belirtim yoktu...
Ve göğüs hassasiyeti ne bişey.
Hatta derlerdiki gebeler sıcaklar ateş basar felan
Ben üşüdüm hatta ayaklarm donuyordu
Kızlarn kafasının etini yemiştim tutmadı diye..
Yani belli olmuyor
Belirti arayp kendini üzme.. Biliyorum demesi kolay gibi görünüyor ama doğrusu bu

Uyku problemi bendede var.. Sabaha karşı uyanıorum.. Sonra tam kalkmam gereken saate kalkamıyorum şaka gibi

Fly3646 kuzum hayırlı haberlerle inşallah cok cok cok güzel geçsin minnoşunla
Ayy sende bizdensin zaten o yüzden arkadaşız desene
Amin canım insallahh

Transfer sonrası 2~3 gün kasık bel ağrım olmuştu ama sonra geçti 6 haftalık olana kadar da belirtim olmamisti canım belli olmuyor yani transfer kaynaklı ağrı yaşadım belki tutunma agrisiydi

Transfer sonrası 2~3 gün kasık bel ağrım olmuştu ama sonra geçti 6 haftalık olana kadar da belirtim olmamisti canım belli olmuyor yani transfer kaynaklı ağrı yaşadım belki tutunma agrisiydi
Çok sağolun arkadaşlar.

Selam canım, gerçekten çok kişisel bi durum. Ben kendi adıma bir gün kasık batması, kasık ağrısı yaşarken ertesi gün hiç bişe hissetmedim. Bigün sonra yine kasık batması oldu umutlandım derken diğer gün sıfır belirti olmadı galiba demiştim. En güzel kafa dağıtmaya çalışıp sabırla beklemek..

Hadi yaaa neden peki rahim kalınlığı iyi diyordu doktor
Rahim kalınlığı ile mi ilgili? Üzüldüm kuzum ya ama vardır bi hayır mutlaka. İnşallah senin için en güzeli en güzel zamanda olur
Evet kizlar kalinlik yeterli gelmedi tmm 8 cikti ama tabaka ince olduğunu söyledi cift transfer olacağı için riske atmak istemedi

Evet kizlar kalinlik yeterli gelmedi tmm 8 cikti ama tabaka ince olduğunu söyledi cift transfer olacağı için riske atmak istemedi
En iyisini düşünüyodur doktorun senin için kuzum. Şimdi zor geliyodur sana haklısın beklemek kolay değil ama daha sonra iyi ki diceğin günler gelecek inşallah

En iyisini düşünüyodur doktorun senin için kuzum. Şimdi zor geliyodur sana haklısın beklemek kolay değil ama daha sonra iyi ki diceğin günler gelecek inşallah
Insallah canim Allah razı olsun
Nasibimizde ne zaman varsa saglikla hayırlısıyla gelsin inşallah

Canım hakkında hayırlısı olsun gönül hemen olsun istiyor ama demek daha zamanı var. Sonu güzel olsun yeter ki Rabbim emeklerini boşa cikarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…