Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ben transfer sonrası yattım çoğunlukla ev işi yapmadım. 6. günde çok az bir kasık ağrım oldu ama azcık. Öyle lekelenme falan olmadı, test gününe kadar bekledim idrarda bakmadım, Bursa bahçeci Betül hocamın hastasıyım kliniğe gittim kan verdim orda öğrendim. Pozitif dediler kasıklarım göğsümmm bi ağrıdı aynı gün oldu yani aslında test gününü beklerken belirti olmayabilir gerçekten eğer yoksa belirtin hiç korkma

Günaydınnnnnnnnn

Fly3646 cnm bol şanslar umarm eli yüzünde felan değildir poz verir anacığına
Saol canım yaa insallahh uslu durur çünkü normalde çok hareketli ben hissetmesmede ultrasona girince hep bir kiprasik oglden sonra 14.30da randevum gecmz vakit uyanmışım saat kaçta baksana

Yaaa 7 de uyanmak nedir hayır isim gücüm olsa gözüm açılmaz
Optimussprime uyuyor valla topiğin uykucusu secelim onu
Erken de yatmadım oysa tuttum kendimi olsun erken kalkar yol alırmış avutalım kendimizi.
Bugün için çok güzel haberlerle dön bize doktordan inşallah canım Bugün senin için 14:30u yarın da benim için 14:30 u beklicez. Aynı saate almışız randevuları

ben erken yatıyorum ya kafamı kaldıramıyorum
en geç 10 dedinmi cumburlop yatak ama geçte yatmayı denedim direndim bişi değişmedi sabaha karşı uyanıyorum
eskiden hiç böyle olmazdım, uykuyu cok arıyacaz

Yaaa seninde mi aynı saat ee hep bekliyoruz zaten napalim bu da gelir geçer güzel haberler alalım bebisleri iyi görelim de beklemeye değer

Yaaa seninde mi aynı saat ee hep bekliyoruz zaten napalim bu da gelir geçer güzel haberler alalım bebisleri iyi görelim de beklemeye değer
7de uyanınca beklemesi daha zor tabi
Düşünsene 10 11 uyansak kahvaltı fln derken saat geliverirdi ya randevu günlerimiz ya saatlerimiz hep aynı oluyo senle zaten

7de uyanınca beklemesi daha zor tabi
Düşünsene 10 11 uyansak kahvaltı fln derken saat geliverirdi ya randevu günlerimiz ya saatlerimiz hep aynı oluyo senle zaten
Aynen canım aynı hafta gidiyoruz ayda 1 gel deyince doktor ikimizde yaramazlık yapip doktor Randevulrina erken gitmedik 1 ay sonra yine bayram öncesi gideriz birlikte

en korktuğum an detaylı ultrason
benimde yarın... geç bile kaldım aslında hafta olarak ama doktor emmi öyle uygun gördü
Doktoru dinlemekte fayda vr vardır bir bildiği önemli olan güzel haber duymak. İnsallahh çıkınca kocaman bir ohhh çekeceğiz rahatlayacagiz kızlari görünce

İnşallah canım
sendemi girmedin yoksa detaylıya ? yoksa rutin kontrolmü yarın
1 ay önceki kontrolüm detaylı randevusuydu benim. Senin doktor bekletmiş seni azcık. Geç olsun temiz olsun da
Bu sefer ayda 1 olan rutin kontrollerden. Şeker testi isteyebilir bu sefer se bakalım.

1 ay önceki kontrolüm detaylı randevusuydu benim. Senin doktor bekletmiş seni azcık. Geç olsun temiz olsun da
Bu sefer ayda 1 olan rutin kontrollerden. Şeker testi isteyebilir bu sefer se bakalım.
Oda aç karnına yapılıyor diye biliyorum ama belki muayene eder şeker yukleme için gün verir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…