- 25 Şubat 2020
- 77
- 101
- 8
- 43
Ben transfer sonrası yattım çoğunlukla ev işi yapmadım. 6. günde çok az bir kasık ağrım oldu ama azcık. Öyle lekelenme falan olmadı, test gününe kadar bekledim idrarda bakmadım, Bursa bahçeci Betül hocamın hastasıyım kliniğe gittim kan verdim orda öğrendim. Pozitif dediler kasıklarım göğsümmm bi ağrıdı aynı gün olduArkadaşlar selam,
Başka konulara da yazdım ama net bir dönüş göremedim. Sizler bu süreci başarıyla atlatanlar olarak transfer sonrası neler yaşadınız? Ne gibi belirtileriniz vardı? Hiç belirtisi olmayan da var sonuna kadar hepsini yaşayan da var :/
Bizlere neler söyleyebilirsiniz bu konuda?
Yaaa 7 de uyanmak nedir hayır isim gücüm olsa gözüm açılmaz
Saol canım yaa insallahh uslu durur çünkü normalde çok hareketli ben hissetmesmede ultrasona girince hep bir kiprasik
Uyanma saatim 4Saol canım yaa insallahh uslu durur çünkü normalde çok hareketli ben hissetmesmede ultrasona girince hep bir kiprasikoglden sonra 14.30da randevum gecmz vakit uyanmışım saat kaçta baksana
Ben gece 1.30 sabaha karşı 4 ve sabah 7 olarak uyandim belli aralıklarla wc ye gitmeye devmUyanma saatim 4
benim wc sorunum en başından beri olmadıBen gece 1.30 sabaha karşı 4 ve sabah 7 olarak uyandim belli aralıklarla wc ye gitmeye devmAllahtan akşam 11de uyudum da bari değdi yattığıma
Aman duyan geliyor o eksik kalsınbenim wc sorunum en başından beri olmadı
zaten bi o olmadı çok şükür
Erken de yatmadım oysa tuttum kendimiYaaa 7 de uyanmak nedir hayır isim gücüm olsa gözüm açılmaz
Optimussprime uyuyor valla topiğin uykucusu secelim onu
Şanslısın kuzu bu konuda aman maşallah diyelim de. Gece en az 2 defa kalkıyorum ben debenim wc sorunum en başından beri olmadı
zaten bi o olmadı çok şükür
ben erken yatıyorum ya kafamı kaldıramıyorumErken de yatmadım oysa tuttum kendimiolsun erken kalkar yol alırmış avutalım kendimizi.
Bugün için çok güzel haberlerle dön bize doktordan inşallah canımBugün senin için 14:30u yarın da benim için 14:30 u beklicez. Aynı saate almışız randevuları
Yaaa seninde mi aynı saatErken de yatmadım oysa tuttum kendimiolsun erken kalkar yol alırmış avutalım kendimizi.
Bugün için çok güzel haberlerle dön bize doktordan inşallah canımBugün senin için 14:30u yarın da benim için 14:30 u beklicez. Aynı saate almışız randevuları
7de uyanınca beklemesi daha zor tabiYaaa seninde mi aynı saatee hep bekliyoruz zaten napalim bu da gelir geçer güzel haberler alalım bebisleri iyi görelim de beklemeye değer
Bugünün güzel haberlerini fulim vercek, yarın da biz vercez o zaman kuzumen korktuğum an detaylı ultrason
benimde yarın... geç bile kaldım aslında hafta olarak ama doktor emmi öyle uygun gördü
İnşallah canımBugünün güzel haberlerini fulim vercek, yarın da biz vercez o zaman kuzuminşallah herşey yolundadır, bebişler sağlıklıdır
Aynen canım aynı hafta gidiyoruz ayda 1 gel deyince doktor7de uyanınca beklemesi daha zor tabi
Düşünsene 10 11 uyansak kahvaltı fln derken saat geliverirdiya randevu günlerimiz ya saatlerimiz hep aynı oluyo senle zaten
Doktoru dinlemekte fayda vr vardır bir bildiğien korktuğum an detaylı ultrason
benimde yarın... geç bile kaldım aslında hafta olarak ama doktor emmi öyle uygun gördü
1 ay önceki kontrolüm detaylı randevusuydu benim. Senin doktor bekletmiş seni azcık. Geç olsun temiz olsun daİnşallah canım
sendemi girmedin yoksa detaylıya ? yoksa rutin kontrolmü yarın
Oda aç karnına yapılıyor diye biliyorum ama belki muayene eder şeker yukleme için gün verir sana.1 ay önceki kontrolüm detaylı randevusuydu benim. Senin doktor bekletmiş seni azcık. Geç olsun temiz olsun da
Bu sefer ayda 1 olan rutin kontrollerden. Şeker testi isteyebilir bu sefer se bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?