Muhtemelen kuzum. Mayısın 6sı 7si gibi verirler yeni randevularımızıAynen canım aynı hafta gidiyoruz ayda 1 gel deyince doktorikimizde yaramazlık yapip doktor Randevulrina erken gitmedik 1 ay sonra yine bayram öncesi gideriz birlikte
İnşallah fulimmm... adım adım vallaDoktoru dinlemekte fayda vr vardır bir bildiğiönemli olan güzel haber duymak. İnsallahh çıkınca kocaman bir ohhh çekeceğiz rahatlayacagiz kızlari görünce
sorma ya... herkes yaptırmış bi ben kaldım1 ay önceki kontrolüm detaylı randevusuydu benim. Senin doktor bekletmiş seni azcık. Geç olsun temiz olsun da
Bu sefer ayda 1 olan rutin kontrollerden. Şeker testi isteyebilir bu sefer se bakalım.
Tabi yarın yapılmaz artık o, ertesi gün sabahtan git yaptır fln der belki. Yarın belli olcakOda aç karnına yapılıyor diye biliyorum ama belki muayene eder şeker yukleme için gün verir sana.
Bence de kuzum bu zamana kadar gereken herşeyi yaptırdık, onu da yaptırıveririz kafamız rahat olur inşallahİnşallah fulimmm... adım adım valla
sorma ya... herkes yaptırmış bi ben kaldım
bazıları açlık tokluk evde takip ediyormuş yüksek çıkmazsa yaptırmıyormuş şeker yüklemesini ama ben yinede her ihtimale karşı yaptırma taraftarayım zaten son adım şeker yüklemesi.. temiz olsun herşey inşallah canımmmmm
birtek Nst'ler kalacakBence de kuzum bu zamana kadar gereken herşeyi yaptırdık, onu da yaptırıveririz kafamız rahat olur inşallahDediğin gibi son adım zaten.
Ayy o günler de gelsin sağlıkla inşallahbirtek Nst'ler kalacak
bizim burda erken başlıyorlar NStyeAyy o günler de gelsin sağlıkla inşallah
Dediğin gibiyse çok bişe kalmadıbizim burda erken başlıyorlar NStye
28mi dediler 30mu hatırlamıyorum
ama genelde 35te başlıyor sanırım
Amin canım inşallahh Allah razı olsunCanım hakkında hayırlısı olsun gönül hemen olsun istiyor ama demek daha zamanı var. Sonu güzel olsun yeter ki Rabbim emeklerini boşa cikarmasin
Güzel şeylerle karşılaşmak dileğiyle canım sıkıntı yapma kendine birşey olmaz Allah'ın izniyleBen kontrol gününde 8+5 olcamama bir önceki kağıda baktım ultrasona göre 3-4 gün önde çıkmış. İlk kez bu sefer stresliyim şu son yaşadıklarımdan ne göreceğimi neyle karşılaşacağımı merak ediyorum...
İyiyiz Baloncğum sen nasılsın? Bir görünüp bir kayboluyorsun kaçmasana bakimmm
Ayyyy sen hamile misinnnn??? Ne ara hamile kaldın kız ben hep buradayım nasıl kaçırdım anlamadım ya la?hem çok şaşırdım hem çoookkk sevindim canım benim doğurman yaklaşmış bir de demiyorsun aşk olsun yaaa
Sen uyuma daha görcem seni sonraBen uyuyamıyorum yaaaagörünen o ki benim uykusuzluğum çok uzun sürecek
Gelmeye çalışıcam kuzumEstağfurullah Aslıcım farkındayım ben herşeyin kusur olur mu hiçşu ara biraz sıkıntılı geçiyor ama inş gelip geçecek bu günler de,çok teşekkür ederim Valla ben uykuya çok düşkünümdür hamilelikte daha da çoookkk uyuyorum gözlerim kapanıveriyor
Sonradan acısı çıkacak diyorsun değil mi haklısınsenin bıcırıklar nasıllar? Sen nasılsın toparladın mı iyice lohusalık filan bitti mi? Haftada 1 bari gel bişeyler söyle merak ediyorum
Öyle valla kuzum öptüm bileAslım kuzumm bebişleri öp yerimizee, özlüyoruz seniSeninkiler de 2,5 aylık olmuş maşallah zaman çok hızlıı
Canım aslımmm çok saolSen uyuma daha görcem seni sonradetaylın inşallah güzel geçer fulyam
Gelmeye çalışıcam kuzumben çok lohusalık yaşayamadım valla koşturmaktan.. ama sezeryanım çok iyi geçmişti çok şükür çok kısa zamanda toparladım kilo da verdim bıcırıklar iyiler teyzesi her ay işte aşıları var huysuzlukları oluyor.. kızım gazlı bi bebek yavaş yavaş azalıyor gazı da yine de huysuz... oğlumu da doyuramıyorum meme mama ne varsa yiyor beni yiyecek artık doktor diyete sok biraz dedi 2800 doğmuştu şimdi 6 kilo ama nasıl sokayım diyete çocuğu yiyor yani
Öyle valla kuzum öptüm bile
İkizlere lazımda bize lazim olur mu kiAslimuu93 ikiz bebekli diye rahatsız edemiyorum ama yazdıklarından anladığım kadarıyla şu süt sağma makinası çok gerekli kızlar
hangi marka alacaz
ben çalıştığım için bana kesin lazım olacakİkizlere lazımda bize lazim olur mu kiihtiyaç listemde yok
Evet sana lazım haklısın ben yatar kalkar veririm memeyi çok para harcadın çocuğum alamam makine falan em derimben çalıştığım için bana kesin lazım olacak
sezeryanda heralde ilk hastanede lazım oluyor diyorlar.. ay çok karışık işler bunlarEvet sana lazım haklısın ben yatar kalkar veririm memeyi çok para harcadın çocuğum alamam makine falan em derim
canım çiğ yumurta zararlıymış yani yumurtayı iyi haşlaman lazımgünaydın kızlar bende bişey sormak istiyorum
Hamile kaldığımdan beri yumurtadan tiskinti geldi.Hiç yiyemiyorum..
Etrafımdakiler haşlanmış katı yumurta yemem gerektiğini söylüyor
Siz hep katı haşlanmış yumurta mı yiyorsunuz ?
Benim canım poşe yumurta tarzı çekiyor ve katı olmadığı için yiyemiyorum ..
Böyle katı olacak illa diyen var mı duydunuz mu böyle bişey ?
Ben her gün yiyorum şükür hiç tiksinmedim. Çoğu zamn katı bazende az kayısı kıvamı yiyorum çünkü öyle seviyorumgünaydın kızlar bende bişey sormak istiyorum
Hamile kaldığımdan beri yumurtadan tiskinti geldi.Hiç yiyemiyorum..
Etrafımdakiler haşlanmış katı yumurta yemem gerektiğini söylüyor
Siz hep katı haşlanmış yumurta mı yiyorsunuz ?
Benim canım poşe yumurta tarzı çekiyor ve katı olmadığı için yiyemiyorum ..
Böyle katı olacak illa diyen var mı duydunuz mu böyle bişey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?