Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Doktoru dinlemekte fayda vr vardır bir bildiği önemli olan güzel haber duymak. İnsallahh çıkınca kocaman bir ohhh çekeceğiz rahatlayacagiz kızlari görünce
İnşallah fulimmm... adım adım valla

1 ay önceki kontrolüm detaylı randevusuydu benim. Senin doktor bekletmiş seni azcık. Geç olsun temiz olsun da
Bu sefer ayda 1 olan rutin kontrollerden. Şeker testi isteyebilir bu sefer se bakalım.
sorma ya... herkes yaptırmış bi ben kaldım
bazıları açlık tokluk evde takip ediyormuş yüksek çıkmazsa yaptırmıyormuş şeker yüklemesini ama ben yinede her ihtimale karşı yaptırma taraftarayım zaten son adım şeker yüklemesi.. temiz olsun herşey inşallah canımmmmm

Bence de kuzum bu zamana kadar gereken herşeyi yaptırdık, onu da yaptırıveririz kafamız rahat olur inşallah Dediğin gibi son adım zaten.

Güzel şeylerle karşılaşmak dileğiyle canım sıkıntı yapma kendine birşey olmaz Allah'ın izniyle 9+1 ile gidiyoruz kontrole bakalım biz az kaldı randevu saatine

Ben uyuyamıyorum yaaaa görünen o ki benim uykusuzluğum çok uzun sürecek
Sen uyuma daha görcem seni sonra detaylın inşallah güzel geçer fulyam
Gelmeye çalışıcam kuzum ben çok lohusalık yaşayamadım valla koşturmaktan.. ama sezeryanım çok iyi geçmişti çok şükür çok kısa zamanda toparladım kilo da verdim bıcırıklar iyiler teyzesi her ay işte aşıları var huysuzlukları oluyor.. kızım gazlı bi bebek yavaş yavaş azalıyor gazı da yine de huysuz... oğlumu da doyuramıyorum meme mama ne varsa yiyor beni yiyecek artık doktor diyete sok biraz dedi 2800 doğmuştu şimdi 6 kilo ama nasıl sokayım diyete çocuğu yiyor yani
Aslım kuzumm bebişleri öp yerimizee, özlüyoruz seni Seninkiler de 2,5 aylık olmuş maşallah zaman çok hızlıı
Öyle valla kuzum öptüm bile

Canım aslımmm çok saol
Maşallah oğluna yesin yesin icerde aç kalmış demek o

günaydın kızlar bende bişey sormak istiyorum
Hamile kaldığımdan beri yumurtadan tiskinti geldi.Hiç yiyemiyorum..
Etrafımdakiler haşlanmış katı yumurta yemem gerektiğini söylüyor
Siz hep katı haşlanmış yumurta mı yiyorsunuz ?
Benim canım poşe yumurta tarzı çekiyor ve katı olmadığı için yiyemiyorum ..
Böyle katı olacak illa diyen var mı duydunuz mu böyle bişey ?

canım çiğ yumurta zararlıymış yani yumurtayı iyi haşlaman lazım
yada yağda iyi kızartman lazım ama haşlanmış yumurta bebeğe kilo aldırıyormuş şuan kaç haftalıksın bilmiyorum ilk 3 ay bende öyle oldum yumurta görmeyi geç.. annem kızım yumurta yermisin dediğinde lavaboya koşuyordum tahammülüm yoktu
ama sonra geçti.. şimdi paşa paşa hergün yemek zorundayım

Ben her gün yiyorum şükür hiç tiksinmedim. Çoğu zamn katı bazende az kayısı kıvamı yiyorum çünkü öyle seviyorum pose yumurta baya sulu oluyor canım. Patates salatası falan yapıp içine haşlanmış yumurta doğra belki öyle yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…