Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ben sakatat yiyorum yaa alıp kendim pisiriyorum ciğer dalak işkembe kelle paça yedim hep

Cnim bende bı yerden köy yumurtası diye aldım onun kokusundan tiksindim yiyeniyordum şimdi kırılmış tam pişmiş yiyebiliyorum Y yasemin773
Bizde aynı organik morganik bi yumurta alınıyor evet ben yiyemiyorum ( çok aşırı koyu yumurta içi midemi bulandırıyor görmek istemiyorum)
Olmadı marketten alacağım ambalajlı olanlardan ..
3 aydır yemiyorum yumurta ama artık başlamak lazım bir yerden

Ben sakatat yiyorum yaa alıp kendim pisiriyorum ciğer dalak işkembe kelle paça yedim hep
ayy fulimmmmmm
bu saydıklarının önünden bile geçmemmmmmmmmmmmm

gözünüz aydın
sağlıkla gelişmeye devam etsin

çok sevindim canım Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin ..

Notlarımı aldım kuzum Çok çok sağol

Çok teşekkür ederim inşallah bı sürece başlasak.. bu arada dizinde hayırlı uğurlu olsun rabbim sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba canım hoşgeldin Önemli olan başlamak zaten, başlasan gerisi su gibi geçiyo anlamıyosun bile süreci. İnşallah senin için en hayırlısı olsun

Gözün aydın canım Hep böyle sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah

ben normaldede yiyemem.. şimdi hiççç yiyemem
hele kelle paça felan abooo
Ba yı lı rım şırdan mumbar riskli heralde direk bağırsak olunca, en çok da onları istiyo canım artık doğum sonrasına anca..
Kırmızı eti yiyosun ama di mi? Bebişe protein lazım

Ba yı lı rım şırdan mumbar riskli heralde direk bağırsak olunca, en çok da onları istiyo canım artık doğum sonrasına anca..
Kırmızı eti yiyosun ama di mi? Bebişe protein lazım
tam bir adanalı çıktı buralardan
hayır seni anladım ama fuliye şaşırdım
normalde et çok yemem ama kırmızı et yiyorum en azından hafta bir iki et yiyorum ama mesela iskender ancak...
bide tavuk dürüm felan fistan

Canım gözün aydın hep böyle sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…