cnm bu süreçte bunlar normal.. inan bana düzelecek stres yapmabu hafta denemem lazım artık artık yumurta içini ..
sabah su içiyorum onu bile hareket ettikçe kusuyorum ..
bende silerim sanırım güvenemem... silelim biz en iyisiBen karbonatlı suyla sildim hep güvenemedim
inşallah canımcnm bu süreçte bunlar normal.. inan bana düzelecek stres yapma
Ben sakatat yiyorum yaa alıp kendim pisiriyorum ciğer dalak işkembe kelle paça yedim hepKaşar ve lor peyniri için kahvaltında olsun demişti doktorum. Zararı yok, faydası var
işlenmiş etlerden yemiyoruz aynen. Sakatatlardan yemiyorum ben bi de bi adanalı olarak şırdan mumbar çok severim ama doğum sonrasına bıraktım onları yemeyiaklıma başka bişe gelmiyo
Bizde aynı organik morganik bi yumurta alınıyor evet ben yiyemiyorum ( çok aşırı koyu yumurta içi midemi bulandırıyor görmek istemiyorum)Cnim bende bı yerden köy yumurtası diye aldım onun kokusundan tiksindim yiyeniyordum şimdi kırılmış tam pişmiş yiyebiliyorum Y yasemin773
ayy fulimmmmmmBen sakatat yiyorum yaa alıp kendim pisiriyorum ciğer dalak işkembe kelle paça yedim hep
gözünüz aydınKızlar kontrolumuz güzel geçti çok şükür bebisimiz bize el salladı gayet net görünüyordu 9+4 günlük olmuşuz doktorumuz herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi ilaçlara 12. Haftaya kadar devam dedi ama
çok sevindim canım Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin ..Kızlar kontrolumuz güzel geçti çok şükür bebisimiz bize el salladı gayet net görünüyordu 9+4 günlük olmuşuz doktorumuz herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi ilaçlara 12. Haftaya kadar devam dedi ama
Çok teşekkür ederim inşallah bı sürece başlasak.. bu arada dizinde hayırlı uğurlu olsun rabbim sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHer zaman yardımcı oluruz canım ne zamn istersen
Notlarımı aldım kuzumKuzum ben yine lansinoh göğüs ucu kremi almıştım hala duruyor çünkü doktorum taburcu olurken başka krem verdi adı garmastan pomat mı ne şak diye alıyor acıyı.diğer kreme elim gitmedi bile. Ben gümüş kapak almamıştım lazım olursa alırım diye. Onun yerine philips aventin göğüs kalkanını aldım o da ilk ay çok işime yaradı. Kremi sürüp onu takıyordum gece hem hava alıyor göğsün acımıyor hem de kalkan olduğu için içindeki kapakta fazla sütü topluyor. Sabah kalktığımda en az 20 cc filan süt topluyordum ondan ben (20 cc o kadar kıymetli ki ilk 2 hafta 30 cc içiyorlar bir beslenmede düşün)ama şimdi ikisini de kullanmıyorum göğsüm yara da olmuyor sütüm de o derece taşmıyor azaldı zaten
Merhaba canım hoşgeldinÇok teşekkür ederim inşallah bı sürece başlasak.. bu arada dizinde hayırlı uğurlu olsun rabbim sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gözün aydın canımKızlar kontrolumuz güzel geçti çok şükür bebisimiz bize el salladı gayet net görünüyordu 9+4 günlük olmuşuz doktorumuz herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi ilaçlara 12. Haftaya kadar devam dedi ama
Yaaa sakatatlar candırayy fulimmmmmm
bu saydıklarının önünden bile geçmemmmmmmmmmmmm
gözünüz aydın
sağlıkla gelişmeye devam etsin
abovvvv bende diyorum bebeleri nasıl besliyorlarYaaa sakatatlar candır
Yiyemiyodum ki emin olmadıgım içinabovvvv bende diyorum bebeleri nasıl besliyorlar
ben normaldede yiyemem.. şimdi hiççç yiyememYiyemiyodum ki emin olmadıgım içinama ufaktan başlıcam gibi fulyayı duyunca
Ba yı lı rımben normaldede yiyemem.. şimdi hiççç yiyemem
hele kelle paça felan abooo
tam bir adanalı çıktı buralardanBa yı lı rımşırdan mumbar riskli heralde direk bağırsak olunca, en çok da onları istiyo canım artık doğum sonrasına anca..
Kırmızı eti yiyosun ama di mi? Bebişe protein lazım
Canım gözün aydın hep böyle sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar kontrolumuz güzel geçti çok şükür bebisimiz bize el salladı gayet net görünüyordu 9+4 günlük olmuşuz doktorumuz herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi ilaçlara 12. Haftaya kadar devam dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?