- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
İlaçlar yapabilir canım, olumsuz bişe getirme hiç aklınaKızlar bi sorum olacaktı bende şeffaf akıntı var yoksa yumurtalarım mı catlıyor yada ilactan mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçlar yapabilir canım, olumsuz bişe getirme hiç aklınaKızlar bi sorum olacaktı bende şeffaf akıntı var yoksa yumurtalarım mı catlıyor yada ilactan mı
İnşallah öyledir canım sagol cevabın içinİlaçlar yapabilir canım, olumsuz bişe getirme hiç aklına![]()
Su iğne kısımlarıni atlatsam belki onlarla ugrastigim için 29 una daha stres olamıyorumCok şükür cnm, gözün aydın
Sağlıkla ilerlesin inşallah
29 iple çekiyoruz nurum![]()
Sonuçlardan hiç anlamıyorum canım. İnşallah pozitifi görmek nasip olsunMerhaba kızlar,bnm de 3 başarısız aşılama ve düşükle sonuçlanan iki tüp Bebek transferim var. Yaş 29 pko var. Embriyolar 5. Gün iyi kalite dendi. Mayıs'ta 3. Transferim var nasipse. Bn de bu arada genetik testleri ve pıhtılaşma testlerini yaptım aynı zamanda bı romatoloji doktoruna da göründüm sorun yok dedi testlerde. Bu da pıhtılaşma sonuçlarım. Önemli bir şey var mı? Ya da ekstra ne yapmalıyım bilmiyorum. Histeroskopi de yapmıştım.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Neler yapıyorsunuz
Bebişlerin odaları bittimi
Kriel baloncuk fly
Sadece beşik ve bebek arabası kaldı canım onuda bayramdan sonra almayı düşünüyorum. Oda yapmayı düşünmüyorum park beşik alıcam sadece. Onun dışında kıyafet biberon tarzı şeyleri aldımGünaydın kızlar
Neler yapıyorsunuz
Bebişlerin odaları bittimi
Kriel baloncuk fly
Evet canım bunu bir süre kullanir. Banada hediye olarak geldi emzirme yastığı ve babynest. Kullanisli olur insallahh diye dusunuyorumBeşik bu bunda 4 aya kadar yatırırım dıyorum portatif,
Yastıkta cok işe yarayacak gibi emzırmek ve oturması için
Evet canm bende ihtiyac halinde almayı dusunuyorum en cok agız mendili zıbın lazım olacak bizlereEvet canım bunu bir süre kullanir. Banada hediye olarak geldi emzirme yastığı ve babynest. Kullanisli olur insallahh diye dusunuyorumsıcakta gezmk almak zor olur diye düşündüğüm için ufak tefek aldım eşyalarını. Zaten çok fazla kıyafet almadım. Çok çabuk büyüyorlar ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum. Sadece zıbınlari fazla onlar daha çok kullanılacağı için fazla aldım. 5 li hastane çıkışı var 4 5 takım. Hediye de gelir zaten genelde kıyafet geliyor
![]()
Senınkının cinsiyeti neydı canmEvet canım bunu bir süre kullanir. Banada hediye olarak geldi emzirme yastığı ve babynest. Kullanisli olur insallahh diye dusunuyorumsıcakta gezmk almak zor olur diye düşündüğüm için ufak tefek aldım eşyalarını. Zaten çok fazla kıyafet almadım. Çok çabuk büyüyorlar ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum. Sadece zıbınlari fazla onlar daha çok kullanılacağı için fazla aldım. 5 li hastane çıkışı var 4 5 takım. Hediye de gelir zaten genelde kıyafet geliyor
![]()
Kız canım senin kiSenınkının cinsiyeti neydı canm
İyiyim Canım teşekkür ederimOptimussprime canım nasıl gidiyo iyisin di mi sen bebiş
Bu aralar görünmedin, haber alamadık senden, herşey yolundadır umarım
![]()
Sevindim canım iyi olmanaİyiyim Canım teşekkür ederimEvet giremedim bu aralar biraz hızlı geçti bişeyler koşuşturduk memlekete gelip gittik filan. Bi sorun yok ama yani aklına bişey gelmesin
![]()