Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napayim bebegim bugun kontrole gittim estrofem dozunu artirdik
Merhaba canım hoşgeldinKızlar merhaba, yaşım 35, ilk kez tüp bebek deneyeceğiz, heyecanlıyım, bu süreçte isteyen herkese Allah güzel haberleri versin :)
Benim bir sorum olacak, Gonal F ile Cetrotide akşam vurulacak yazmış doktorum. Saat kaç gibi Gonal F vuruldunuz, Cetrotide aynı anda mı yoksa belirli bir süre sonra mı vurulmalı?
Hadi bakalım adım adım yaklasiyorsunNapayim bebegim bugun kontrole gittim estrofem dozunu artirdikhazirliga devammm keee
![]()
Hoş bulduk canım, teşekkür ederim. akşam kursum var 9 a kadar, eve gelince yaparım yarım saat sonra da diğerini vururum o halde :)Merhaba canım hoşgeldin
Bana gonal f için her gün igneyi vurduğun saatte vurul dediler ama cetrodite için hemşire saat söylemişti. Eğer ki sana akşam vurul dedilerse aynı saatte olabilir demek ki ama için rahat etmzse 1 saat ara ile yap iğnelerini.
Kiz bugun diger kizlar dior goguslerim sisti yok hasaslasti .d yok karnim sistiHadi bakalım adım adım yaklasiyorsunEstrofemin meşhur baş ağrısı sende de oldu mu
![]()
Oyyy oyyy cokk heycanlıııNapayim bebegim bugun kontrole gittim estrofem dozunu artirdikhazirliga devammm keee
![]()
Hayır değil nurumKizlar bişi sorabilir miyim... Yarın gece çatlatma ignesini vurcam artık iğnelerin sonuna geldim ama bugün akıntım çok farklı geldi normalde hep seffafdi ama bugün bembeyaz geldi (afedersiniz) garip bı durum değildir dimi
Canım arka arkaya aksilik yaşamışsın ama tüp bebekte bu tarz aksilik yaşanıyor. Polip tutunmayı engeller o yüzden doktorun en iyi karari verecektir. Belki biraz daha bekliyeceksin ama önemli olan sonunda pozitif haberi almakEki Görüntüle 2835237 Kızlar günaydın. Embriyolarım hazır bekliyor ocakta opu olmuştum. Martta transfer olacakken polip var dedi iptal etti doktor ve histeroskopi oldum. Yine dinlendim yine başladım bu ay yine hazırlanıyorum ki dün gittiğimde sıvı olmuş belki yine polip vardır dedi yine histeroskopi yapacakmış. Ben yapacağımı şaşırdım. Daha transfer aşamasına bile gelemedim. Anlayan birisi varsa yorumlayabilir mi nedir bu![]()
ogrtmn33 kuzucum ne yazık ki bende durumlar yine olumsuz
![]()
İnsanın canı sıkılıyor gerçekten böyle durumlarda ama sabır canım. Doktorun en doğrusunu söylüyodur sana zaten, rahmin en uygun hale gelmesi için uğraşıyodur o da.Eki Görüntüle 2835237 Kızlar günaydın. Embriyolarım hazır bekliyor ocakta opu olmuştum. Martta transfer olacakken polip var dedi iptal etti doktor ve histeroskopi oldum. Yine dinlendim yine başladım bu ay yine hazırlanıyorum ki dün gittiğimde sıvı olmuş belki yine polip vardır dedi yine histeroskopi yapacakmış. Ben yapacağımı şaşırdım. Daha transfer aşamasına bile gelemedim. Anlayan birisi varsa yorumlayabilir mi nedir bu![]()
ogrtmn33 kuzucum ne yazık ki bende durumlar yine olumsuz
![]()