• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar merhaba, yaşım 35, ilk kez tüp bebek deneyeceğiz, heyecanlıyım, bu süreçte isteyen herkese Allah güzel haberleri versin :)

Benim bir sorum olacak, Gonal F ile Cetrotide akşam vurulacak yazmış doktorum. Saat kaç gibi Gonal F vuruldunuz, Cetrotide aynı anda mı yoksa belirli bir süre sonra mı vurulmalı?

Kızlar merhaba, yaşım 35, ilk kez tüp bebek deneyeceğiz, heyecanlıyım, bu süreçte isteyen herkese Allah güzel haberleri versin :)

Benim bir sorum olacak, Gonal F ile Cetrotide akşam vurulacak yazmış doktorum. Saat kaç gibi Gonal F vuruldunuz, Cetrotide aynı anda mı yoksa belirli bir süre sonra mı vurulmalı?
Merhaba canım hoşgeldin 😍
Bana gonal f için her gün igneyi vurduğun saatte vurul dediler ama cetrodite için hemşire saat söylemişti. Eğer ki sana akşam vurul dedilerse aynı saatte olabilir demek ki ama için rahat etmzse 1 saat ara ile yap iğnelerini.

Merhaba canım hoşgeldin 😍
Bana gonal f için her gün igneyi vurduğun saatte vurul dediler ama cetrodite için hemşire saat söylemişti. Eğer ki sana akşam vurul dedilerse aynı saatte olabilir demek ki ama için rahat etmzse 1 saat ara ile yap iğnelerini.
Hoş bulduk canım, teşekkür ederim. akşam kursum var 9 a kadar, eve gelince yaparım yarım saat sonra da diğerini vururum o halde :)

Hadi bakalım adım adım yaklasiyorsun 🙏🏻💜Estrofemin meşhur baş ağrısı sende de oldu mu 😁
Kiz bugun diger kizlar dior goguslerim sisti yok hasaslasti .d yok karnim sisti 😁 ben diom ben bisey hissetmiyorum .d.d
Ama gecen hafta basim agriyordu ama oruc tutuyordum acliktan diyordum ben cunku aksama dogru hafif agriyordu .d bu hafta gunde 3 kere olcagi icin tutamicam bakalim olursa bana sadece baş agrisi ugradi dicez 🤣🤣

Kizlar bişi sorabilir miyim... Yarın gece çatlatma ignesini vurcam artık iğnelerin sonuna geldim ama bugün akıntım çok farklı geldi normalde hep seffafdi ama bugün bembeyaz geldi (afedersiniz) garip bı durum değildir dimi

IMG_20210427_085725.webp
Kızlar günaydın. Embriyolarım hazır bekliyor ocakta opu olmuştum. Martta transfer olacakken polip var dedi iptal etti doktor ve histeroskopi oldum. Yine dinlendim yine başladım bu ay yine hazırlanıyorum ki dün gittiğimde sıvı olmuş belki yine polip vardır dedi yine histeroskopi yapacakmış. Ben yapacağımı şaşırdım. Daha transfer aşamasına bile gelemedim. Anlayan birisi varsa yorumlayabilir mi nedir bu😪 ogrtmn33 ogrtmn33 kuzucum ne yazık ki bende durumlar yine olumsuz😔

Eki Görüntüle 2835237 Kızlar günaydın. Embriyolarım hazır bekliyor ocakta opu olmuştum. Martta transfer olacakken polip var dedi iptal etti doktor ve histeroskopi oldum. Yine dinlendim yine başladım bu ay yine hazırlanıyorum ki dün gittiğimde sıvı olmuş belki yine polip vardır dedi yine histeroskopi yapacakmış. Ben yapacağımı şaşırdım. Daha transfer aşamasına bile gelemedim. Anlayan birisi varsa yorumlayabilir mi nedir bu😪 ogrtmn33 ogrtmn33 kuzucum ne yazık ki bende durumlar yine olumsuz😔
Canım arka arkaya aksilik yaşamışsın ama tüp bebekte bu tarz aksilik yaşanıyor. Polip tutunmayı engeller o yüzden doktorun en iyi karari verecektir. Belki biraz daha bekliyeceksin ama önemli olan sonunda pozitif haberi almak 💜 insallahh her şey yolunda ilerler 🙏🏻

Eki Görüntüle 2835237 Kızlar günaydın. Embriyolarım hazır bekliyor ocakta opu olmuştum. Martta transfer olacakken polip var dedi iptal etti doktor ve histeroskopi oldum. Yine dinlendim yine başladım bu ay yine hazırlanıyorum ki dün gittiğimde sıvı olmuş belki yine polip vardır dedi yine histeroskopi yapacakmış. Ben yapacağımı şaşırdım. Daha transfer aşamasına bile gelemedim. Anlayan birisi varsa yorumlayabilir mi nedir bu😪 ogrtmn33 ogrtmn33 kuzucum ne yazık ki bende durumlar yine olumsuz😔
İnsanın canı sıkılıyor gerçekten böyle durumlarda ama sabır canım. Doktorun en doğrusunu söylüyodur sana zaten, rahmin en uygun hale gelmesi için uğraşıyodur o da.
inşallah en yakın zamanda başlar tedavin🙏🏻

Kızlar merhaba günaydın. Dün kontrolüm vardı hersey yolunda idi iki gün daha iğne yazdı doktorum bi kac tane büyümeyen varmış cuma inşallah hayırlısıyla opu olacagım. Cok duygusalım sürekli aglıyorum sanırım iğnelerden dolayı

Back
X