• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın kızlar...
Bakınız saat 5 :KK70: :KK70:
4te sahura kalkıp 7den sonra uyudum nasıl bir düzendir çözemedim 😂
Günaydınlar 😍😍 bugun yumurtaciklarimla vedalasacam halbuki ağrı vermelerine alışmıştım😅😅😅😅
Canım vedalas artık çünkü onun yerine bebis gelecek 😍 hayırlısı ile atlat toplamayı güzel kaliteli embriyoların olsun 🙏🏻
Estrofemi tranfer öncesi mi veriyor dr. Ne kadar süreli kullanıyor. Bu ilaç çok kilo aldırıyor bence ya
Dondulmus embriyo transferinde adet ile estrofeme başlanıyor. Gebelikle birlikte 3 ay kullanılıyor.
Hangi tup bebek ilacı kilo aldırmıyor ki estrofem niye eksik kalsın 😂

Canım vedalas artık çünkü onun yerine bebis gelecek 😍 hayırlısı ile atlat toplamayı güzel kaliteli embriyoların olsun 🙏🏻

Dondulmus embriyo transferinde adet ile estrofeme başlanıyor. Gebelikle birlikte 3 ay kullanılıyor.
Amin inşallah çok sağolasın bugünü de atlatsam bı ay rahatlicam 😅😅😅😅

Anladm canım benmki neden tam anlayamadm
Opu da sorarsın olmadı neden diye ben kontrolde sormuştum taze mi yapacaksiniz diye o da yumurta sayın çok yirmi kadar toplicaz rahmi dinlendirir öyle yaparız dedi .. geç olsun güç olmasın inşallah rabbim bida denetmesin tutsun bebislerimiz olsun hepicigimizinde 😍😍😍😍

Opu da sorarsın olmadı neden diye ben kontrolde sormuştum taze mi yapacaksiniz diye o da yumurta sayın çok yirmi kadar toplicaz rahmi dinlendirir öyle yaparız dedi .. geç olsun güç olmasın inşallah rabbim bida denetmesin tutsun bebislerimiz olsun hepicigimizinde 😍😍😍😍
İnşallahhh canım inşallah

Haklıısn :D

Back
X