Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yumurtacıkların mis gibi embriyolar olsunlar inşallahGünaydınlarbugun yumurtaciklarimla vedalasacam halbuki ağrı vermelerine alışmıştım
![]()
Aminnn insallahO yumurtacıkların mis gibi embriyolar olsunlar inşallah![]()
Estrofemi tranfer öncesi mi veriyor dr. Ne kadar süreli kullanıyor. Bu ilaç çok kilo aldırıyor bence yaSen estrofemi saatlimi kullandin yoksa bildigin gibi mi canim sanada sorayim haha![]()
4te sahura kalkıp 7den sonra uyudum nasıl bir düzendir çözemedimGünaydın kızlar...
Bakınız saat 5![]()
![]()
Canım vedalas artık çünkü onun yerine bebis gelecekGünaydınlarbugun yumurtaciklarimla vedalasacam halbuki ağrı vermelerine alışmıştım
![]()
Dondulmus embriyo transferinde adet ile estrofeme başlanıyor. Gebelikle birlikte 3 ay kullanılıyor.Estrofemi tranfer öncesi mi veriyor dr. Ne kadar süreli kullanıyor. Bu ilaç çok kilo aldırıyor bence ya
Amin inşallah çok sağolasın bugünü de atlatsam bı ay rahatlicam4te sahura kalkıp 7den sonra uyudum nasıl bir düzendir çözemedim
Canım vedalas artık çünkü onun yerine bebis gelecekhayırlısı ile atlat toplamayı güzel kaliteli embriyoların olsun
Dondulmus embriyo transferinde adet ile estrofeme başlanıyor. Gebelikle birlikte 3 ay kullanılıyor.
Hangi tup bebek ilacı kilo aldırmıyor ki estrofem niye eksik kalsın![]()
Hayırlısıyla güzel embriyoların olsun inşallah canım benimde yarın varGünaydınlarbugun yumurtaciklarimla vedalasacam halbuki ağrı vermelerine alışmıştım
![]()
İnşallah kusum seninde güzel güzel kaliteleri yumoslarin sonrada embriyoların olsunHayırlısıyla güzel embriyoların olsun inşallah canım benimde yarın var![]()
Ayy inşallah canım benim taze tranfer olacaktı ama prosgestrn 1.6 cıkınca adet olunca gel dedi doktorumİnşallah kusum seninde güzel güzel kaliteleri yumoslarin sonrada embriyoların olsun![]()
Bana yumruta sayın çok taze yapamayız dedi bakalım ne zaman cagircakAyy inşallah canım benim taze tranfer olacaktı ama prosgestrn 1.6 cıkınca adet olunca gel dedi doktorum
Ay inşallh tatlım çatlatma iğnesi 13. Gün etkisi değildir artık onun dimiCanım ben de ilk 5. Gün testte böyle bi silik çizgi ile öğrendim. Hadi inşallah geliyo bebişinyarın sabah yine yap koyulaşmayı takip etmeye devam
![]()
Anladm canım benmki neden tam anlayamadmBana yumruta sayın çok taze yapamayız dedi bakalım ne zaman cagircak
Opu da sorarsın olmadı neden diye ben kontrolde sormuştum taze mi yapacaksiniz diye o da yumurta sayın çok yirmi kadar toplicaz rahmi dinlendirir öyle yaparız dedi .. geç olsun güç olmasın inşallah rabbim bida denetmesin tutsun bebislerimiz olsun hepicigimizindeAnladm canım benmki neden tam anlayamadm
İnşallahhh canım inşallahOpu da sorarsın olmadı neden diye ben kontrolde sormuştum taze mi yapacaksiniz diye o da yumurta sayın çok yirmi kadar toplicaz rahmi dinlendirir öyle yaparız dedi .. geç olsun güç olmasın inşallah rabbim bida denetmesin tutsun bebislerimiz olsun hepicigimizinde![]()
Sağlıklo kaliteli embriyolar olsun inşallah nurummmmmGünaydınlarbugun yumurtaciklarimla vedalasacam halbuki ağrı vermelerine alışmıştım
![]()
Haklıısn4te sahura kalkıp 7den sonra uyudum nasıl bir düzendir çözemedim
Canım vedalas artık çünkü onun yerine bebis gelecekhayırlısı ile atlat toplamayı güzel kaliteli embriyoların olsun
Dondulmus embriyo transferinde adet ile estrofeme başlanıyor. Gebelikle birlikte 3 ay kullanılıyor.
Hangi tup bebek ilacı kilo aldırmıyor ki estrofem niye eksik kalsın![]()
Evet canım 13. Güne kalmaz iğne etkisi.Ay inşallh tatlım çatlatma iğnesi 13. Gün etkisi değildir artık onun dimi