Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Ben 37 hafta dolana kadar işe devam etmeyi düşünüyordum sırf sonrasına aktarıp bebeği daha fazla büyütmek için. Ama doktorum izin vermedi normal gebeliklerde erken doğum riski %10muş bende bazı nedenlerle (kan uyuşmazlığı böbrekte şişlik gebelik şekeri vs vs) %17miş. Çalışmaya devam edersen bebeğini riske atmış olursun önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alman dedi. Kısmet böyleymiş neyse önemli olan bebeğimin iyi ve sağlıklı olması zaten.

Aynen canım anne karnında beslendıklerı kadar dısarda beslenemıyolar oyuzden ne kadar karnımızda tutarsak vede dınlenırsek o kadar guzel beslerız inşallhda kuvoze gerek kalmaz olsun bak ben 30 da bıraktım zaten devamda edemezmışim hayırlısı

kizlar biseh diye soracm doktora sormayida unuttum aslinda ceki dimde biraz benim vajinada kasinti var sol yanak kisminda sizdede varmi bilmiyorum ne yapm kirem kullanabilirmiym acaba
Canım mantar olmuş olabilirsin ciğer geliştirici iğne de mantar olma riskini artırıyor. Benim de içerde değil ama dışarıda kaşıntım vardı bi dönem doktor fitil verecekti vaginismus olduğundan kullanamam dedim dışarıya bi krem yazdı. Doktorunu ara söyle canım krem ve fitil verebilir enfeksiyon mantar istenen durumlar değil gebelikte önemli şeyler kesinlikle yarın danış doktoruna canım

Saol canım haklısın. Herşey minişlerimiz için

Çok geçmiş olsun canim . Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım

Canim ya ara ogunlerde meyve falan kaziyor midemi . Yogurt midemi yakiyor sutten sonra ağzım cok kötü oluyor

kizlar biseh diye soracm doktora sormayida unuttum aslinda ceki dimde biraz benim vajinada kasinti var sol yanak kisminda sizdede varmi bilmiyorum ne yapm kirem kullanabilirmiym acaba
Canim ktemden ziyade kasintiya kaynamis su sirke normal zamanda cok iyi geliyor . Iceri kacirmadigin surece sikinti olmaz sanırım

Bir guzel dinlen canım. Bakalim bizim kontrol ne olacak

Canım senin çok az kalmış maşallah ikizlerimize
Nisancığım ikiz olunca sen benden önce bebişlerine kavuşucan inşallah. Bende pazartesi günü kontrole gidicem dr normal doğum düşündüğümü sanıyor ama ben sezeryan istediğimi söyleyecem. Benimde muhtemelen bir hafta erken olsa 10 mayıs civarı olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…