Aynen canım anne karnında beslendıklerı kadar dısarda beslenemıyolar oyuzden ne kadar karnımızda tutarsak vede dınlenırsek o kadar guzel beslerız inşallhda kuvoze gerek kalmaz olsun bak ben 30 da bıraktım zaten devamda edemezmışim hayırlısıBen 37 hafta dolana kadar işe devam etmeyi düşünüyordum sırf sonrasına aktarıp bebeği daha fazla büyütmek için. Ama doktorum izin vermedi normal gebeliklerde erken doğum riski %10muş bende bazı nedenlerle (kan uyuşmazlığı böbrekte şişlik gebelik şekeri vs vs) %17miş. Çalışmaya devam edersen bebeğini riske atmış olursun önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alman dedi. Kısmet böyleymiş neyse önemli olan bebeğimin iyi ve sağlıklı olması zaten.
Canım mantar olmuş olabilirsin ciğer geliştirici iğne de mantar olma riskini artırıyor. Benim de içerde değil ama dışarıda kaşıntım vardı bi dönem doktor fitil verecekti vaginismus olduğundan kullanamam dedim dışarıya bi krem yazdı. Doktorunu ara söyle canım krem ve fitil verebilir enfeksiyon mantar istenen durumlar değil gebelikte önemli şeyler kesinlikle yarın danış doktoruna canımkizlar biseh diye soracm doktora sormayida unuttum aslinda ceki dimde biraz benim vajinada kasinti var sol yanak kisminda sizdede varmi bilmiyorum ne yapm kirem kullanabilirmiym acaba
Saol canım haklısın. Herşey minişlerimiz içinAynen canım anne karnında beslendıklerı kadar dısarda beslenemıyolar oyuzden ne kadar karnımızda tutarsak vede dınlenırsek o kadar guzel beslerız inşallhda kuvoze gerek kalmaz olsun bak ben 30 da bıraktım zaten devamda edemezmışim hayırlısı
Çok geçmiş olsun canim . Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canımkizlar hastaneden ciktim ignelerim vuruldu doktor kan civitici verdi 5 tane 2 gun araylan vuracam su seviyesini cogaltim ve belli ayarda tutuyomuş 3 hafta kadar seni gotürur dedi insalh erken dogum olmaz kontrollerimide her hafta gel dedi erken risk oldugu icin Allah im inslah erken dogum olmaz yavrum kuveze girmez ya kizlar dua edilim birbirimize
amin cnm cumlemize insalhÇok geçmiş olsun canim . Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım
Canim ya ara ogunlerde meyve falan kaziyor midemi . Yogurt midemi yakiyor sutten sonra ağzım cok kötü oluyorCanım benim de bazen sınırı aşıyor yemek miktarına ve içeriğine dikkat etmeye çalışıyorum 3 ara 3 ana öğün yapmak lazım karbonhidratı azaltıp proteini artırmak lazım. Ara öğünlerde aşırı şekerli olmayan bi meyve ve yanında mutlaka bi süt ürünü tüketmek lazım canım
Canim ktemden ziyade kasintiya kaynamis su sirke normal zamanda cok iyi geliyor . Iceri kacirmadigin surece sikinti olmaz sanırımkizlar biseh diye soracm doktora sormayida unuttum aslinda ceki dimde biraz benim vajinada kasinti var sol yanak kisminda sizdede varmi bilmiyorum ne yapm kirem kullanabilirmiym acaba
Bir guzel dinlen canım. Bakalim bizim kontrol ne olacakBen 37 hafta dolana kadar işe devam etmeyi düşünüyordum sırf sonrasına aktarıp bebeği daha fazla büyütmek için. Ama doktorum izin vermedi normal gebeliklerde erken doğum riski %10muş bende bazı nedenlerle (kan uyuşmazlığı böbrekte şişlik gebelik şekeri vs vs) %17miş. Çalışmaya devam edersen bebeğini riske atmış olursun önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alman dedi. Kısmet böyleymiş neyse önemli olan bebeğimin iyi ve sağlıklı olması zaten.
Küvet kova masrapa emzik biberon alex yorgan)) aldımBen kova aldm biberon temizleyicisi bide :)
Ben zaten diyabet hastasıyımBu teşhis icin erken degil mi canım. Sekr olcumu ile netlesir sanırım
Evet cnm kapı süsü aslında keçeleri bulsan kendinde yapabilirsinCok,güzel bunlar yaa . Bende,mi alıp yapsam . Kapi süsü değil mi bunlar
Nisancığım ikiz olunca sen benden önce bebişlerine kavuşucan inşallah. Bende pazartesi günü kontrole gidicem dr normal doğum düşündüğümü sanıyor ama ben sezeryan istediğimi söyleyecem. Benimde muhtemelen bir hafta erken olsa 10 mayıs civarı olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısıCanım senin çok az kalmış maşallah ikizlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?