Masallah kilosu cok cok iyi .yatismi verdi kontrol.icinmi . Rabbim.yardimcin olsunkizlar benjm kontrol biraz siki tili gecti sanirim suyumuzda azalma olmuş bugun 4 yatis yapack doktor ciger gelistiricu igne vuracak kilomuz 2400 olmuş 2 hafta onde gidiyor sikinti degil dedi ama ne bilem icin kurtlandi huriye senin nasil gecti cnm insalh iyidir
evet yatis verdi igne icin musade altinda olmam gerekiyomuşMasallah kilosu cok cok iyi .yatismi verdi kontrol.icinmi . Rabbim.yardimcin olsun
Evet cnm bende hissediyorum. Ne oldugunu bilemiyordum demek hıçkırıkmışKızlar sızde ritmik pit pitlar hissediyomusunuz 1 2 dk suren meger bunlar bebişlerimizin hıçkırıklarıymış
Evet ve bu olumlu bıseymıs emme refleksi gelişiyomus ciğerlerı nın gelıstıgıni gosteriyomus hepımize bol hıckırıklı gunler diliyorumEvet cnm bende hissediyorum. Ne oldugunu bilemiyordum demek hıçkırıkmış
Evet hissediyrm okumustm bende.hickirik.oldugunu geceleri. Dogduktan sonrada cok.hickirik tutar bebekleri diyaframlari genisliyo :)Kızlar sızde ritmik pit pitlar hissediyomusunuz 1 2 dk suren meger bunlar bebişlerimizin hıçkırıklarıymış
Ben kova aldm biberon temizleyicisi bide :)Kızlar A 101 de süper indirim var
Bu teşhis icin erken degil mi canım. Sekr olcumu ile netlesir sanırımAma Arda Lembet bebeğin iri olmasının istenmediğini, doğan bebeğin tip 1 seker hastalığı riski olacağını söyledi.
Bende kuvet kova masaba aldim canim A101 de,indirim vardi aldim . Bugünde bitkisel sampuan sabun ve deterjanini aldim . Yarim çıkıp ilk donemki giyeveklerini alicam . Hastane cantami hazirlayim diyorum ne olur ne olmaz . Haftya gecelik pijama sonraki haftada cikolata magnet arastirmasi yapayim diyorumBen kova aldm biberon temizleyicisi bide :)
Cok,güzel bunlar yaa . Bende,mi alıp yapsam . Kapi süsü değil mi bunlar
Canim bende 37 haftaya kadar calismak istiyorum ama isyerinde tum,enerjim bitiyor . Aksam dinlenmeye calisiyorum oglum 7.sinifta ona derslerde yardımcı olamiorum üzülüyorum.. o kadar yoruluyorum ki 2 ay,kaldi artık yuruyus yapmma lazim ama yapamıyorum. Siz yuruyebiiyormusunuzBen işe devam ediyorum doktorum müsade ederse ve dayanabilirsem 37 hafta dolana kadar çalışmayı istiyorum ağırlaştım hareketler zorlaştı çabuk yoruluyorum ama şükür aktifim yine de. Ben de 58le başlamıştım 72 civarı oldum ben de
Geçmiş olsun canim suda azalma oldu ise kontrol,ne zamankizlar benjm kontrol biraz siki tili gecti sanirim suyumuzda azalma olmuş bugun 4 yatis yapack doktor ciger gelistiricu igne vuracak kilomuz 2400 olmuş 2 hafta onde gidiyor sikinti degil dedi ama ne bilem icin kurtlandi huriye senin nasil gecti cnm insalh iyidir
Ay ne yurumesı ben evde yatıyorum paso zaten yuruyecek enerjımde yok zaten sişti heryanım ödem oldm yattıgım ve ayaklarımı yukseltmeme ragmen inmiyoCanim bende 37 haftaya kadar calismak istiyorum ama isyerinde tum,enerjim bitiyor . Aksam dinlenmeye calisiyorum oglum 7.sinifta ona derslerde yardımcı olamiorum üzülüyorum.. o kadar yoruluyorum ki 2 ay,kaldi artık yuruyus yapmma lazim ama yapamıyorum. Siz yuruyebiiyormusunuz
Canım benim iyi geçti şükür bebek iyi. 30+4te 1650 gr 40 cm dedi günüyle uyumluymuş. Sen şeker yüklemesi yaptırmış mıydın ne çıkmıştı? İnş herşey yolunda gider canım inş sağlıkla atlatırsınız bugünleri. Benim böbreğim 2 aydır rahim baskısı nedeniyle şişti biraz daha şişmiş daha da şişerse böbreğime tel takılacak ama inş gerek kalmazkizlar benjm kontrol biraz siki tili gecti sanirim suyumuzda azalma olmuş bugun 4 yatis yapack doktor ciger gelistiricu igne vuracak kilomuz 2400 olmuş 2 hafta onde gidiyor sikinti degil dedi ama ne bilem icin kurtlandi huriye senin nasil gecti cnm insalh iyidir
evet sekerntesti temiz cikmisti aramuzda cok bi zamn yok ama bana bebegimin kilosu cok gibi geldi ilk hamileligim bilmiyom ama doktor cok guvenmiyor ultrason kilolarinaCanım benim iyi geçti şükür bebek iyi. 30+4te 1650 gr 40 cm dedi günüyle uyumluymuş. Sen şeker yüklemesi yaptırmış mıydın ne çıkmıştı? İnş herşey yolunda gider canım inş sağlıkla atlatırsınız bugünleri. Benim böbreğim 2 aydır rahim baskısı nedeniyle şişti biraz daha şişmiş daha da şişerse böbreğime tel takılacak ama inş gerek kalmaz
Canım benim de bazen sınırı aşıyor yemek miktarına ve içeriğine dikkat etmeye çalışıyorum 3 ara 3 ana öğün yapmak lazım karbonhidratı azaltıp proteini artırmak lazım. Ara öğünlerde aşırı şekerli olmayan bi meyve ve yanında mutlaka bi süt ürünü tüketmek lazım canımhuriye048 canim şekerin nasil. Bwn hamur,isi tatli yiyince 130,küsür oluyoor ya sen nelere dikkat ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?