Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

D dipblue 35 haft
0 01_nisan 34 haft 1 mayıs sezeryan
K kayisicicegi 32 haft 25 mayıs sezeryan
huriye048 31 haft mayıs son haft sezeryn
Benimde 10 haziran bu persembe kontrolum var . Dr um sınavlara hazirlandigi icin hasta takibini bırakmıştı. Başka bir dr a gitmiştim. Ama kendi dr uma daha cok isindim cunku herseyi detaylari ile anlatıyor. Benim bu hamilelikte hapsururken idrar kacirma oluyor . O yuzden dr um buda zorlu dogum olursa ilerde idrar tutamama olabilir dedi . O yuzden sezeryan dusunebiliriz dedi . Benim gobegimden kasigima kadar kesik var . Sezeryanda olursa yarim arti olacak. Sekildedn de ote sikinti olmadigi surece inşallah normal doğum olur

korkma ya bende bu aralar oyle bi korku saldi beni ama doktor suyu azalmiş erken dogum riski var deyince sezaryan korkusu nu unutur oldum valla 35 36 hafta olsaydim bi hayirlisiyla hepimiz atlataydik
evet canm bi gecse şu zamanlar stressiz. hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik.

Slm canim nasilsin nasil gidiyo hamileliğin benim ikinci denemem yapıldı pazartesi test gunum insallah bu sefer olur canim
İnşallah canım inşallah kavusursun bebişine Allahım hepimizi hayorlısıyla murdımıza erdirsin ben iyice ağırlaştım ödem oldum heryerım sıstı normalde 1 mayısta alıcaktı dr bebıslerı ama boyle gıdersem sanırım bıraz daha erken alabilir bilmiyorum salı gunu kontrolum var bellı olır

Insallah hiçbir aksilik olmadan doğurur sun yavrularını canim ve inşallah erken olmaz doğumun bebeklerin tam gelişimini sağlar öyle dogurursun canim

kizlar bebegimj sabhtan beri dinliyorum oynamiyor dun aksamadan beri bi sezsiz surekli ohnuyordu ciger ignesinden sonra sessizlesti sanki endiselenmeye basladim ay ne yapacm canimda sikiliyor sabh bi iki pit pit vurdu ama geri durdu surekli hareketliydi ni ye bole oluyor acaba

korkma ya bende bu aralar oyle bi korku saldi beni ama doktor suyu azalmiş erken dogum riski var deyince sezaryan korkusu nu unutur oldum valla 35 36 hafta olsaydim bi hayirlisiyla hepimiz atlataydik
Bende artık erken doğumdan korkuyorum O yuzden hastane çantamı hazirlamaya başladım

İnşallah bebeklerin gelisimini tamamladiktan,sonra en azindan doğumuna en yakin zamanda dogumun olur canim

Doktorunu arasan canım. Malum artik bebegimizin hareketleri önemli

Canım o iğneden sonra hareketleri yavaslayabilir demişti dr um benimkiler yavaslamadı ama olabilir demişti ama istersen bi hast git kalp atışı baktır için rahat etsin

Canım o iğneden sonra hareketleri yavaslayabilir demişti dr um benimkiler yavaslamadı ama olabilir demişti ama istersen bi hast git kalp atışı baktır için rahat etsin

kizlar dun dayanamadim sigortaya gittim bebegin kalp atisi vardi ama hareketleri yoktu araştirmaya gonderdi doktor oraya giqttim netese baģlandm 2 saat te anca bitti doktor idararda protein kacagj var dedi bebegim baktim bir iki oynadi icim rahatlaadi biraz ama 1 bucukta gece anca eve geldik alttan muane edecekti doktor izin vermedim ne olur ne olmaz diye yarabbim 3 4 hafta daha atlataydikk

Canim cok gecmis olsun hareketlerini iyi dinle.bebeğinin. Allah korusun .bu protein kacagi neden oluyo. Ödem varmi elde ayakta

Ins zamaninda dogar bebislrrin canm hayirlisyla sen bizden ondesin . bende gelecek.aya nasil sabrederim.bilmiyorum .ayaklarim çok sisiyo agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…