- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Benimde 10 haziran bu persembe kontrolum var . Dr um sınavlara hazirlandigi icin hasta takibini bırakmıştı. Başka bir dr a gitmiştim. Ama kendi dr uma daha cok isindim cunku herseyi detaylari ile anlatıyor. Benim bu hamilelikte hapsururken idrar kacirma oluyor . O yuzden dr um buda zorlu dogum olursa ilerde idrar tutamama olabilir dedi . O yuzden sezeryan dusunebiliriz dedi . Benim gobegimden kasigima kadar kesik var . Sezeryanda olursa yarim arti olacak. Sekildedn de ote sikinti olmadigi surece inşallah normal doğum olur
korkma ya bende bu aralar oyle bi korku saldi beni ama doktor suyu azalmiş erken dogum riski var deyince sezaryan korkusu nu unutur oldum valla 35 36 hafta olsaydim bi hayirlisiyla hepimiz atlataydikkizlar ben sezeryanden korkuyorummm
evet canm bi gecse şu zamanlar stressiz. hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik.korkma ya bende bu aralar oyle bi korku saldi beni ama doktor suyu azalmiş erken dogum riski var deyince sezaryan korkusu nu unutur oldum valla 35 36 hafta olsaydim bi hayirlisiyla hepimiz atlataydik
Bende aksine normal doğumdan korkuyorum. Bebeğimize zarar verirler diye korkuyorum. Birde onca sancıyı çekip sezeryan olma riski var. Nazlı bebişlerimiz strese girmesin diye ben sezeryancıyımkizlar ben sezeryanden korkuyorummm
Slm canim nasilsin nasil gidiyo hamileliğin benim ikinci denemem yapıldı pazartesi test gunum insallah bu sefer olur canimZeytin yaglı havuc suyu kuru ve keci boynuzu kuru yapabılırsın ve eşin sigara içiyosa bırakması cok faydalı olur canım
İnşallah canım inşallah kavusursun bebişine Allahım hepimizi hayorlısıyla murdımıza erdirsin ben iyice ağırlaştım ödem oldum heryerım sıstı normalde 1 mayısta alıcaktı dr bebıslerı ama boyle gıdersem sanırım bıraz daha erken alabilir bilmiyorum salı gunu kontrolum var bellı olırSlm canim nasilsin nasil gidiyo hamileliğin benim ikinci denemem yapıldı pazartesi test gunum insallah bu sefer olur canim
Insallah hiçbir aksilik olmadan doğurur sun yavrularını canim ve inşallah erken olmaz doğumun bebeklerin tam gelişimini sağlar öyle dogurursun canimİnşallah canım inşallah kavusursun bebişine Allahım hepimizi hayorlısıyla murdımıza erdirsin ben iyice ağırlaştım ödem oldum heryerım sıstı normalde 1 mayısta alıcaktı dr bebıslerı ama boyle gıdersem sanırım bıraz daha erken alabilir bilmiyorum salı gunu kontrolum var bellı olır
Bende normal doğumdankizlar ben sezeryanden korkuyorummm
Bende artık erken doğumdan korkuyorum O yuzden hastane çantamı hazirlamaya başladımkorkma ya bende bu aralar oyle bi korku saldi beni ama doktor suyu azalmiş erken dogum riski var deyince sezaryan korkusu nu unutur oldum valla 35 36 hafta olsaydim bi hayirlisiyla hepimiz atlataydik
İnşallah bebeklerin gelisimini tamamladiktan,sonra en azindan doğumuna en yakin zamanda dogumun olur canimİnşallah canım inşallah kavusursun bebişine Allahım hepimizi hayorlısıyla murdımıza erdirsin ben iyice ağırlaştım ödem oldum heryerım sıstı normalde 1 mayısta alıcaktı dr bebıslerı ama boyle gıdersem sanırım bıraz daha erken alabilir bilmiyorum salı gunu kontrolum var bellı olır
Doktorunu arasan canım. Malum artik bebegimizin hareketleri önemlikizlar bebegimj sabhtan beri dinliyorum oynamiyor dun aksamadan beri bi sezsiz surekli ohnuyordu ciger ignesinden sonra sessizlesti sanki endiselenmeye basladim ay ne yapacm canimda sikiliyor sabh bi iki pit pit vurdu ama geri durdu surekli hareketliydi ni ye bole oluyor acaba
Canım o iğneden sonra hareketleri yavaslayabilir demişti dr um benimkiler yavaslamadı ama olabilir demişti ama istersen bi hast git kalp atışı baktır için rahat etsinkizlar bebegimj sabhtan beri dinliyorum oynamiyor dun aksamadan beri bi sezsiz surekli ohnuyordu ciger ignesinden sonra sessizlesti sanki endiselenmeye basladim ay ne yapacm canimda sikiliyor sabh bi iki pit pit vurdu ama geri durdu surekli hareketliydi ni ye bole oluyor acaba
Canım o iğneden sonra hareketleri yavaslayabilir demişti dr um benimkiler yavaslamadı ama olabilir demişti ama istersen bi hast git kalp atışı baktır için rahat etsinkizlar bebegimj sabhtan beri dinliyorum oynamiyor dun aksamadan beri bi sezsiz surekli ohnuyordu ciger ignesinden sonra sessizlesti sanki endiselenmeye basladim ay ne yapacm canimda sikiliyor sabh bi iki pit pit vurdu ama geri durdu surekli hareketliydi ni ye bole oluyor acaba
Canim cok gecmis olsun hareketlerini iyi dinle.bebeğinin. Allah korusun .bu protein kacagi neden oluyo. Ödem varmi elde ayaktakizlar dun dayanamadim sigortaya gittim bebegin kalp atisi vardi ama hareketleri yoktu araştirmaya gonderdi doktor oraya giqttim netese baģlandm 2 saat te anca bitti doktor idararda protein kacagj var dedi bebegim baktim bir iki oynadi icim rahatlaadi biraz ama 1 bucukta gece anca eve geldik alttan muane edecekti doktor izin vermedim ne olur ne olmaz diye yarabbim 3 4 hafta daha atlataydikk
odem yok ta ama bacaklarim yorgun oluyor cok sanki dünyanjn ısini yapmiş gibiyimCanim cok gecmis olsun hareketlerini iyi dinle.bebeğinin. Allah korusun .bu protein kacagi neden oluyo. Ödem varmi elde ayakta
Ins zamaninda dogar bebislrrin canm hayirlisyla sen bizden ondesin . bende gelecek.aya nasil sabrederim.bilmiyorum .ayaklarim çok sisiyo agriyoİnşallah canım inşallah kavusursun bebişine Allahım hepimizi hayorlısıyla murdımıza erdirsin ben iyice ağırlaştım ödem oldum heryerım sıstı normalde 1 mayısta alıcaktı dr bebıslerı ama boyle gıdersem sanırım bıraz daha erken alabilir bilmiyorum salı gunu kontrolum var bellı olır
Kilo fazlamiz var ondan normaldir. Dinlen canm az kaldi şunun surasinda ins zamaninda dogar bebeklerimiz.odem yok ta ama bacaklarim yorgun oluyor cok sanki dünyanjn ısini yapmiş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?