Canm.uzulme.teknoloji cok gelisti 6 ayliklar bile yasatiyolar.Rabbim ayipsiz ozursuz kucagina versin ins. Bi arkadasinda 7 ay tam doldu dogum yapti.oda bekliyo tez zamanda iyilessin bebisleriniz ins. Persembe kandil cok dua ınş. Hersey dua ileEvet vurulmuş belirtiler başlayınca hemen vurdular Allahtan
canm dualarimiz seninle insalh en kisa zamnda oglunla birlikte hastaneden saglikla kucaginda cikarsiniz Rambim yar ve yardimcimiz olsunMerhaba arkadaşlar Kilo falan takmayın kafaya sağlığının yerinizle olsun ne güzel 30 haftaları gördünüz çok şükür allah zamanında doğumlar nasip etsin hepinize bende hergün bebeğimi görmeye gidiyorum henüz elle tutulur bi gelişme yok malesef ama kötü olmasın diye dua ediyoruz sadece bakalım iyileşmeye bi başlasa paylaşıcam sizinle hemen dua edin Çağan hamzaman yeter
canm benimde 2 hafta once geldi az bisey sonra kesildi gelirmis zaten bu aylarda benimde yarin kontrolum var doktorum nst ye bağlayack bakalim insalh hersey guzel gecer bu aradaic kasik ağrilarim daha gecmedi sanki kemiklerim aciliyor benim cat kemigim dar demişti doktor sanirm ondan agriyorKızlar selam nasıl gidiyo dün sag gogsumden sütümsü sarımsı yani bişey geldi sizden sut gelen varmı
Evet olabilir yani aynen benımde kalca kemiklerim agrıyo yurrken yatarken bende haftaya salı gıdıcem dr a hayrlısı artk az kaldı bide bu çatlaklarimin kaşıntısından ölücem kasıyamıyorum da cok acıyo ve kasınıyo karnım kıpkırmızıcanm benimde 2 hafta once geldi az bisey sonra kesildi gelirmis zaten bu aylarda benimde yarin kontrolum var doktorum nst ye bağlayack bakalim insalh hersey guzel gecer bu aradaic kasik ağrilarim daha gecmedi sanki kemiklerim aciliyor benim cat kemigim dar demişti doktor sanirm ondan agriyor
Ben 5 haftalıkken (transferden 16 gün sonra) sabah iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke görmüştüm doktorum proluton iğne (progestanın depo hali) vurdurdu zaten her gün progestan iğne kullanıyordum ona devam ettirdi kan uyuşmazlığımız olduğu için onun iğnesini de yaptırdı. 10 gün rapor verdi. Şükür şimdi 31. Haftamdayım inş güzel ilerler gebeliğin. Yat uzan dinlen yorma hiç kendini canımKizlar 7+3um ve bugun kahverengi akintilarim oldu doktora gttik hemen cok sukur bebis duruyor kalp atisida var doktor dusuk ignesi verdi ve yat dinlen dedi cok korkuyorum basina boyle birsey gelen varmi
Canım hatırlattığın için ilgin için çok saol çalışmak zorluyor ama çalışmaya devam etmek istiyorum sırf iznimi sonraya aktarabilmek için. Ama abdullah bey son kontrolde devam etmeme izin vermeyecek gibi konuşmuştu bakalım yarın ne diyecek? İzne ayrıl derse son 1 haftam kaldı canımBende.cok agirlastm . ayagim agriyo sisiyovalla zorlaniyrm ins sag salim haftalarumizi doldururuz. Odem beni de bezdirdi.cok kilo almadim ama oncesinde fazlam vardi. Huriye 32 de rapor duzenleniyo abdullah bey soruyo gerci de. Iyi hissediyosan calis bacm. Dogduktan sonra kullanirsin iznlerini.masallah ben.evde uyuyrum.habire. cok fazla.uykum geliyo. Neyse zaten dogunca uykusuz geceer bizi bekler
Benim gelen bişey yok şimdilik canımKızlar selam nasıl gidiyo dün sag gogsumden sütümsü sarımsı yani bişey geldi sizden sut gelen varmı
İnş güzel geçer kontrolün canım haberdar et bizicanm benimde 2 hafta once geldi az bisey sonra kesildi gelirmis zaten bu aylarda benimde yarin kontrolum var doktorum nst ye bağlayack bakalim insalh hersey guzel gecer bu aradaic kasik ağrilarim daha gecmedi sanki kemiklerim aciliyor benim cat kemigim dar demişti doktor sanirm ondan agriyor
inslah iyi gecer cnm bende birazdan gidecem sende haberdar et melegin gosterir insalh gendini benimki nazli gostermiyorSabahleyin kontrolümüz var 30+4 olduk şükür. Bebişimi görücem çok heyecanlı ve mutluyum. İnş iyidir bebişim
Nazlı sıpalarinslah iyi gecer cnm bende birazdan gidecem sende haberdar et melegin gosterir insalh gendini benimki nazli gostermiyor
Ben oynamiyorum korkumdan kendiliginden mi geldi canm.Kızlar selam nasıl gidiyo dün sag gogsumden sütümsü sarımsı yani bişey geldi sizden sut gelen varmı
Valla ben kasiyorum benimkide kipkirmiziEvet olabilir yani aynen benımde kalca kemiklerim agrıyo yurrken yatarken bende haftaya salı gıdıcem dr a hayrlısı artk az kaldı bide bu çatlaklarimin kaşıntısından ölücem kasıyamıyorum da cok acıyo ve kasınıyo karnım kıpkırmızı
Bizleride haberdar et iyi gecer insinslah iyi gecer cnm bende birazdan gidecem sende haberdar et melegin gosterir insalh gendini benimki nazli gostermiyor
Ins canm guzel gecer yaz bizeSabahleyin kontrolümüz var 30+4 olduk şükür. Bebişimi görücem çok heyecanlı ve mutluyum. İnş iyidir bebişim
Sagol canim bizdede kan uyusmazligi var banada uyusmazlik ignesi vuruldu hep yatiyorum yarin tkrar gdcem insallah hersey yolunda guzel ilerlerBen 5 haftalıkken (transferden 16 gün sonra) sabah iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke görmüştüm doktorum proluton iğne (progestanın depo hali) vurdurdu zaten her gün progestan iğne kullanıyordum ona devam ettirdi kan uyuşmazlığımız olduğu için onun iğnesini de yaptırdı. 10 gün rapor verdi. Şükür şimdi 31. Haftamdayım inş güzel ilerler gebeliğin. Yat uzan dinlen yorma hiç kendini canım
Yoo bende oynamıyorum kendılıgınden geldı ama bı damla bıdaha gormedımBen oynamiyorum korkumdan kendiliginden mi geldi canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?