Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Evet vurulmuş belirtiler başlayınca hemen vurdular Allahtan
Canm.uzulme.teknoloji cok gelisti 6 ayliklar bile yasatiyolar.Rabbim ayipsiz ozursuz kucagina versin ins. Bi arkadasinda 7 ay tam doldu dogum yapti.oda bekliyo tez zamanda iyilessin bebisleriniz ins. Persembe kandil cok dua ınş. Hersey dua ile

Bende.cok agirlastm . ayagim agriyo sisiyo valla zorlaniyrm ins sag salim haftalarumizi doldururuz. Odem beni de bezdirdi.cok kilo almadim ama oncesinde fazlam vardi. Huriye 32 de rapor duzenleniyo abdullah bey soruyo gerci de. Iyi hissediyosan calis bacm. Dogduktan sonra kullanirsin iznlerini.masallah ben.evde uyuyrum.habire. cok fazla.uykum geliyo. Neyse zaten dogunca uykusuz geceer bizi bekler

canm dualarimiz seninle insalh en kisa zamnda oglunla birlikte hastaneden saglikla kucaginda cikarsiniz Rambim yar ve yardimcimiz olsun

Kızlar selam nasıl gidiyo dün sag gogsumden sütümsü sarımsı yani bişey geldi sizden sut gelen varmı

Kızlar selam nasıl gidiyo dün sag gogsumden sütümsü sarımsı yani bişey geldi sizden sut gelen varmı
canm benimde 2 hafta once geldi az bisey sonra kesildi gelirmis zaten bu aylarda benimde yarin kontrolum var doktorum nst ye bağlayack bakalim insalh hersey guzel gecer bu aradaic kasik ağrilarim daha gecmedi sanki kemiklerim aciliyor benim cat kemigim dar demişti doktor sanirm ondan agriyor

Evet olabilir yani aynen benımde kalca kemiklerim agrıyo yurrken yatarken bende haftaya salı gıdıcem dr a hayrlısı artk az kaldı bide bu çatlaklarimin kaşıntısından ölücem kasıyamıyorum da cok acıyo ve kasınıyo karnım kıpkırmızı

Kizlar 7+3um ve bugun kahverengi akintilarim oldu doktora gttik hemen cok sukur bebis duruyor kalp atisida var doktor dusuk ignesi verdi ve yat dinlen dedi cok korkuyorum basina boyle birsey gelen varmi
Ben 5 haftalıkken (transferden 16 gün sonra) sabah iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke görmüştüm doktorum proluton iğne (progestanın depo hali) vurdurdu zaten her gün progestan iğne kullanıyordum ona devam ettirdi kan uyuşmazlığımız olduğu için onun iğnesini de yaptırdı. 10 gün rapor verdi. Şükür şimdi 31. Haftamdayım inş güzel ilerler gebeliğin. Yat uzan dinlen yorma hiç kendini canım

Canım hatırlattığın için ilgin için çok saol çalışmak zorluyor ama çalışmaya devam etmek istiyorum sırf iznimi sonraya aktarabilmek için. Ama abdullah bey son kontrolde devam etmeme izin vermeyecek gibi konuşmuştu bakalım yarın ne diyecek? İzne ayrıl derse son 1 haftam kaldı canım

İnş güzel geçer kontrolün canım haberdar et bizi

Valla ben kasiyorum benimkide kipkirmizi

kizlar benjm kontrol biraz siki tili gecti sanirim suyumuzda azalma olmuş bugun 4 yatis yapack doktor ciger gelistiricu igne vuracak kilomuz 2400 olmuş 2 hafta onde gidiyor sikinti degil dedi ama ne bilem icin kurtlandi huriye senin nasil gecti cnm insalh iyidir

Sagol canim bizdede kan uyusmazligi var banada uyusmazlik ignesi vuruldu hep yatiyorum yarin tkrar gdcem insallah hersey yolunda guzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…