İnşallh canım haurlısıyla saglıkla hepımız bebıslerımıze kavusuruz son 3 haftamIns zamaninda dogar bebislrrin canm hayirlisyla sen bizden ondesin . bende gelecek.aya nasil sabrederim.bilmiyorum .ayaklarim çok sisiyo agriyo
Canım insallah bi sorun yasamazsın.kizlar dun dayanamadim sigortaya gittim bebegin kalp atisi vardi ama hareketleri yoktu araştirmaya gonderdi doktor oraya giqttim netese baģlandm 2 saat te anca bitti doktor idararda protein kacagj var dedi bebegim baktim bir iki oynadi icim rahatlaadi biraz ama 1 bucukta gece anca eve geldik alttan muane edecekti doktor izin vermedim ne olur ne olmaz diye yarabbim 3 4 hafta daha atlataydikk
Maşallah canım bende yarın gıdıcem bakalım benim sıpalarım nekadar oldu bende cok endıselıyım besleyemiyorum diye iki tane olumca malum yerlerıde iyice daraldı yarın ola hayrolaBugün kontrolümüz vardı oğluşumuz 2460 gr olmuş 47 cm. Sanki bu ara besleyemedim gibi geliyor. Havadan ı bilmem çokk halsizdim oğlanda nstye bağlandı ve ultrasonda çok sinirliydi beş karış suratı vardı.
İnsallah sende yarın güzel haberlerle dönersin cnmMaşallah canım bende yarın gıdıcem bakalım benim sıpalarım nekadar oldu bende cok endıselıyım besleyemiyorum diye iki tane olumca malum yerlerıde iyice daraldı yarın ola hayrola
Normal dogummu canm sezeryanmi seninkib2 haftan.kalmis sezeryansa cok.heyecanliBugün kontrolümüz vardı oğluşumuz 2460 gr olmuş 47 cm. Sanki bu ara besleyemedim gibi geliyor. Havadan ı bilmem çokk halsizdim oğlanda nstye bağlandı ve ultrasonda çok sinirliydi beş karış suratı vardı.
Cnm ben sezeryan istiyorum. Ama dr hiç konuşmuyor bunları dün konuşalım dedim daha erken dedi. Normal doğurucamımı düşünüyor ney. Zaten daha 35 hafta yenı bitiyor. 38 bitmesine 3 hafta vafta var 38+ günlerde alıyorlar diye biliyorumNormal dogummu canm sezeryanmi seninkib2 haftan.kalmis sezeryansa cok.heyecanli
Evet canim 38 +da aliyolar .hakkina hayirlisi ins. Su gunler cabuk gecsinCnm ben sezeryan istiyorum. Ama dr hiç konuşmuyor bunları dün konuşalım dedim daha erken dedi. Normal doğurucamımı düşünüyor ney. Zaten daha 35 hafta yenı bitiyor. 38 bitmesine 3 hafta vafta var 38+ günlerde alıyorlar diye biliyorum
Canım bugüb kontrolün varmış ne dedi doktor? İnş yolundadır herşeyİnşallah canım inşallah kavusursun bebişine Allahım hepimizi hayorlısıyla murdımıza erdirsin ben iyice ağırlaştım ödem oldum heryerım sıstı normalde 1 mayısta alıcaktı dr bebıslerı ama boyle gıdersem sanırım bıraz daha erken alabilir bilmiyorum salı gunu kontrolum var bellı olır
Canım idrarda protein kaçağı çok önemli doktorunla görüştün mü bu durumu?kizlar dun dayanamadim sigortaya gittim bebegin kalp atisi vardi ama hareketleri yoktu araştirmaya gonderdi doktor oraya giqttim netese baģlandm 2 saat te anca bitti doktor idararda protein kacagj var dedi bebegim baktim bir iki oynadi icim rahatlaadi biraz ama 1 bucukta gece anca eve geldik alttan muane edecekti doktor izin vermedim ne olur ne olmaz diye yarabbim 3 4 hafta daha atlataydikk
Güle güle giysin inşEki Görüntüle 1811773 Kızlar bu tulumdan sipariş verdim hastanede fotograf çekerken bebişimiz cici görünsün diye
Canım sıkkın 15 gundur odemlıydım proteın negatf tansyn normaldı dun gece 15 9 a cıktı hast gttm prteın yne negatf bebekler normal sonra 11 8 olctuler tansynu gonderdıler bugun de 13 8 hep bebişlrrim de tahmin ettgm gbi cok beslenememıs 1800 1850 haft pazrtsı dogumu planladı eger.13 9 ve uzerı olur dusmezse tansyn dahada erken alıcak tansıyon a care yok ne yapalımCanım bugüb kontrolün varmış ne dedi doktor? İnş yolundadır herşey
Genelde ikizlerin kilo farkları olur biri kilo alamaz ondan erken alırlar keske tansıyonum yukselmeseydı de dursalardı 36 yı gorseydık cok uzuluyorum. Ve korkuyorum hurişCanım bugüb kontrolün varmış ne dedi doktor? İnş yolundadır herşey
canim protein kacagi icin bisey yapilmiyor sanirim ilacta kullandm ama nafile benim ciger gelistirjci vurulduya hareketleri durdu hatta arastirmaya bile gittim simdi xok sukur iyi ama baya korkuyosun sende gozuk doktoraPazar gününden beri kızımın hareketleri belirgin azaldı içim rahat etmiyor aklım hep onda. Bugün görünücem doktora.. inş iyidir bebişim bu arada bugün doğum öncesi iznim başladı.. hayırlısı bakalım
Pazar gününden beri kızımın hareketleri belirgin azaldı içim rahat etmiyor aklım hep onda. Bugün görünücem doktora.. inş iyidir bebişim bu arada bugün doğum öncesi iznim başladı.. hayırlısı bakalım
Uzulme canim kotu bisey yokmus ikizler hep.genelde erken aliniyo.ins bi sıkıntı çıkmaz.Canım sıkkın 15 gundur odemlıydım proteın negatf tansyn normaldı dun gece 15 9 a cıktı hast gttm prteın yne negatf bebekler normal sonra 11 8 olctuler tansynu gonderdıler bugun de 13 8 hep bebişlrrim de tahmin ettgm gbi cok beslenememıs 1800 1850 haft pazrtsı dogumu planladı eger.13 9 ve uzerı olur dusmezse tansyn dahada erken alıcak tansıyon a care yok ne yapalım
Canım sıkma o güzel canını. Biz bir bebeği ancak besliyoruz senin iki tane kolay mı. Maşallah 34 hafta da oldun ikiz gebelik için çok çok iyi bence. Ciğer geliştirici de yapılmıştı artık doğsalar bile inş ciddi bi sorunları olmaz. Tabi inş kaç gün daha fazla içerde kalırlarsa o kadar iyi. Dualarımız seninle ve bebişlerinle. Stres tansiyon için de gebelik için de iyi değil biliyorsun canım iyi düşün iyi olsun tatlımCanım sıkkın 15 gundur odemlıydım proteın negatf tansyn normaldı dun gece 15 9 a cıktı hast gttm prteın yne negatf bebekler normal sonra 11 8 olctuler tansynu gonderdıler bugun de 13 8 hep bebişlrrim de tahmin ettgm gbi cok beslenememıs 1800 1850 haft pazrtsı dogumu planladı eger.13 9 ve uzerı olur dusmezse tansyn dahada erken alıcak tansıyon a care yok ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?