Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Canım insallah bi sorun yasamazsın.

Allahtan internet varda işlerimizin bir kısmını oradan hallediuoruz. Yoksa ben artık çok ayakta duramıyom ayaklarım ellerimşişiyor. Karnım taş gibi oldu 15 kiloyu devirdim. Bir ay gibi bir zamanımız kaldı 2 kilo daha alsam heralde 70 kiloyla bitrecem

Bugün kontrolümüz vardı oğluşumuz 2460 gr olmuş 47 cm. Sanki bu ara besleyemedim gibi geliyor. Havadan ı bilmem çokk halsizdim oğlanda nstye bağlandı ve ultrasonda çok sinirliydi beş karış suratı vardı.

Maşallah canım bende yarın gıdıcem bakalım benim sıpalarım nekadar oldu bende cok endıselıyım besleyemiyorum diye iki tane olumca malum yerlerıde iyice daraldı yarın ola hayrola

Normal dogummu canm sezeryanmi seninkib2 haftan.kalmis sezeryansa cok.heyecanli

Normal dogummu canm sezeryanmi seninkib2 haftan.kalmis sezeryansa cok.heyecanli
Cnm ben sezeryan istiyorum. Ama dr hiç konuşmuyor bunları dün konuşalım dedim daha erken dedi. Normal doğurucamımı düşünüyor ney. Zaten daha 35 hafta yenı bitiyor. 38 bitmesine 3 hafta vafta var 38+ günlerde alıyorlar diye biliyorum

Evet canim 38 +da aliyolar .hakkina hayirlisi ins. Su gunler cabuk gecsin

Canım bugüb kontrolün varmış ne dedi doktor? İnş yolundadır herşey

Canım idrarda protein kaçağı çok önemli doktorunla görüştün mü bu durumu?

Pazar gününden beri kızımın hareketleri belirgin azaldı içim rahat etmiyor aklım hep onda. Bugün görünücem doktora.. inş iyidir bebişim bu arada bugün doğum öncesi iznim başladı.. hayırlısı bakalım

Canım bugüb kontrolün varmış ne dedi doktor? İnş yolundadır herşey
Canım sıkkın 15 gundur odemlıydım proteın negatf tansyn normaldı dun gece 15 9 a cıktı hast gttm prteın yne negatf bebekler normal sonra 11 8 olctuler tansynu gonderdıler bugun de 13 8 hep bebişlrrim de tahmin ettgm gbi cok beslenememıs 1800 1850 haft pazrtsı dogumu planladı eger.13 9 ve uzerı olur dusmezse tansyn dahada erken alıcak tansıyon a care yok ne yapalım

canim protein kacagi icin bisey yapilmiyor sanirim ilacta kullandm ama nafile benim ciger gelistirjci vurulduya hareketleri durdu hatta arastirmaya bile gittim simdi xok sukur iyi ama baya korkuyosun sende gozuk doktora

Canim.buyudukleri icin yerleri daraldi ondandir kotu bisey getirme aklina. Bu haftalarda artik daha cok.uyuyorlar.bizleride haberdar et canm

Uzulme canim kotu bisey yokmus ikizler hep.genelde erken aliniyo.ins bi sıkıntı çıkmaz.

Canım sıkma o güzel canını. Biz bir bebeği ancak besliyoruz senin iki tane kolay mı. Maşallah 34 hafta da oldun ikiz gebelik için çok çok iyi bence. Ciğer geliştirici de yapılmıştı artık doğsalar bile inş ciddi bi sorunları olmaz. Tabi inş kaç gün daha fazla içerde kalırlarsa o kadar iyi. Dualarımız seninle ve bebişlerinle. Stres tansiyon için de gebelik için de iyi değil biliyorsun canım iyi düşün iyi olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…