Canım benim lütfen güzel düşün pozitif olmaya çalış inş herşey çok güzel olacakGenelde ikizlerin kilo farkları olur biri kilo alamaz ondan erken alırlar keske tansıyonum yukselmeseydı de dursalardı 36 yı gorseydık cok uzuluyorum. Ve korkuyorum huriş
Canım doktorunun protein kaçağından bilgisi olması lazım tetkik ister (kan ve 24 saatlik idrarda ölçüm belki böbreklerine ultrason vs) bebeğe giden damarlara renkli doppler ultrason da yapabilir Tansiyon takibi ister ve kontrollerin daha da sıklaşır ona göre gidişata bebeğin durumuna bakar canım. Doktorunu bilgilendir en kısa zamanda tatlımcanim protein kacagi icin bisey yapilmiyor sanirim ilacta kullandm ama nafile benim ciger gelistirjci vurulduya hareketleri durdu hatta arastirmaya bile gittim simdi xok sukur iyi ama baya korkuyosun sende gozuk doktora
bilgisi var canm tansiyonum hep dusuklerde yuksek degil bobrekte taşran şupelendi ama onunada ultrosan girmemlazim oda yask diye bekliyom insalh 3 hafftadah gotursek sag salim cnmCanım doktorunun protein kaçağından bilgisi olması lazım tetkik ister (kan ve 24 saatlik idrarda ölçüm belki böbreklerine ultrason vs) bebeğe giden damarlara renkli doppler ultrason da yapabilir Tansiyon takibi ister ve kontrollerin daha da sıklaşır ona göre gidişata bebeğin durumuna bakar canım. Doktorunu bilgilendir en kısa zamanda tatlım
Canım bu arada kaşar peyniri ve muz gelişim için bebeğin kilosu için iyi diye duydum hep. Protein bol tüket meyve ve vitaminli gıdalar al bol su iç yalnız muz kabızlık yapabilir aklında olsunCanım sıkkın 15 gundur odemlıydım proteın negatf tansyn normaldı dun gece 15 9 a cıktı hast gttm prteın yne negatf bebekler normal sonra 11 8 olctuler tansynu gonderdıler bugun de 13 8 hep bebişlrrim de tahmin ettgm gbi cok beslenememıs 1800 1850 haft pazrtsı dogumu planladı eger.13 9 ve uzerı olur dusmezse tansyn dahada erken alıcak tansıyon a care yok ne yapalım
icini frah tut insalh bisey olmaz sen ciger gelistiricj vurdun mu ben gecen hareketleri hissetmedim diye arastirmaya gitim gece 3 4 saat ordaydim ozel deki doktorum suyu az dedi ama arastirmadakj iyi dedi benimde 2 hafta gibi gelisimi onde demisti haftasina gore once tam hafta haftasina gidiyodu korkulacak bisey yok dedi ama bilmim Ay Allah yardimcimiz olsun ya yuzduk yuzduk kuyruga geldik insalh sag salm kucagimiza alirizKendi doktoruma değil de yakında olan ilçedeki doktora göründüm son dönem ara ara sıkıntım olduğunda ona da gidiyordum ölçümüne göre 1 hafta geride olduğunu, ölçümlerin 1 hafta-10 gün geride olabileceğini ama takibe alması gerektiğini gelişimini takip edeceğini söyledi 1 hafta sonra tekrar gel ölçümlerin ne durumda bakıcam dedi. İnş yanlış ölçmüştür yada haftaya daha iyi çıkar. Nst de çekti kasılman yok dedi
Sagolasın canım tuketıyorum onları hemde memlekettn gelıyo kasar yumrt bahceden kabızlık sıkaytm hıc olmadı yapmaz bana ama 1 haftada artık yıyebıldıgımı yıcem sutumu ıcıyorum yogurdumu yıyorum ama demekkı tansıyon odem dolasım yetmıyokı bebeklere geçmiyo yedıklerım Allahım artk ne derse o olcak cok sagolunCanım bu arada kaşar peyniri ve muz gelişim için bebeğin kilosu için iyi diye duydum hep. Protein bol tüket meyve ve vitaminli gıdalar al bol su iç yalnız muz kabızlık yapabilir aklında olsun
Yok canım ciğer geliştirici olmadım ben. Sana 2 hafta önde mi geride mi dedi anlayamadım canımicini frah tut insalh bisey olmaz sen ciger gelistiricj vurdun mu ben gecen hareketleri hissetmedim diye arastirmaya gitim gece 3 4 saat ordaydim ozel deki doktorum suyu az dedi ama arastirmadakj iyi dedi benimde 2 hafta gibi gelisimi onde demisti haftasina gore once tam hafta haftasina gidiyodu korkulacak bisey yok dedi ama bilmim Ay Allah yardimcimiz olsun ya yuzduk yuzduk kuyruga geldik insalh sag salm kucagimiza aliriz
onde yani ben 31 +6 amaa ultrasonda 32 +3 gibi cikiyorYok canım ciğer geliştirici olmadım ben. Sana 2 hafta önde mi geride mi dedi anlayamadım canım
Maşallah canım ne güzelonde yani ben 31 +6 amaa ultrasonda 32 +3 gibi cikiyor
yani onde giitmesi guzelmi diyosunMaşallah canım ne güzel
Allah yardimcin olsun cnm nekadarlikti insalh en kisa zamnda kendiliginden olurKizlar bebegimi kaybettim kalbi durdu yavrumun dun kurtaj oldum cok cok uzgunumbirdaha okdar tedaviler nasil olacak allahim sabir dayanma gucu versin umudumda azaldi zaten benim gibi olupta snradan yeniden hamile kalip bebegi saglikli olan varmi
Canım 3-4 gün öndeymiş 3-4 hafta değil dimi? 3-4 gün önde olması kötü bişey değilki iyi bişeyyani onde giitmesi guzelmi diyosun
Canım Allah sabır versin neden olmuş ki dr bişey dedi mi? Kaç haftalıktı? Allahım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmanı nasip etsin inşKizlar bebegimi kaybettim kalbi durdu yavrumun dun kurtaj oldum cok cok uzgunumbirdaha okdar tedaviler nasil olacak allahim sabir dayanma gucu versin umudumda azaldi zaten benim gibi olupta snradan yeniden hamile kalip bebegi saglikli olan varmi
8+3gunluktu canim bilmiyorum neden oldugunuAllah yardimcin olsun cnm nekadarlikti insalh en kisa zamnda kendiliginden olur
Amin sagol cnm 8+3tu anlamadik neden oldgnu allahin takdiri iste napalimCanım Allah sabır versin neden olmuş ki dr bişey dedi mi? Kaç haftalıktı? Allahım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmanı nasip etsin inş
yok cnm 1 bucuk hafta gibi onde yaniCanım 3-4 gün öndeymiş 3-4 hafta değil dimi? 3-4 gün önde olması kötü bişey değilki iyi bişey
Allah sabir versin tez zamands tekrar nasip.olsunAmin sagol cnm 8+3tu anlamadik neden oldgnu allahin takdiri iste napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?