- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
Bugün kontrolümüz vardı oğluşumuz 2460 gr olmuş 47 cm. Sanki bu ara besleyemedim gibi geliyor. Havadan ı bilmem çokk halsizdim oğlanda nstye bağlandı ve ultrasonda çok sinirliydi beş karış suratı vardı.
Canlar sanırım hepimizde ayni kuruntu var bende besleyemedigimi düşünüyorum. Dr da beslenmeme dikkat etmemi soyledi zatenMaşallah canım bende yarın gıdıcem bakalım benim sıpalarım nekadar oldu bende cok endıselıyım besleyemiyorum diye iki tane olumca malum yerlerıde iyice daraldı yarın ola hayrola
Bizim oglanda uzun sure ayaklari tepesindeydi son kontroldede yine oyleydi sanirim sikinti olmaz. Ben sıkıştımı acaba dıye düşünüyordum dört aylıkken. Ama şimdi bile şekil değiştiriyorsa demkki öyle rahat ediyor öyle duruyor diyorum benKizlar benimde kontrolum vardi bugun.gelisimi iyi ama daha onceki pozisyonunda hala ayaklariyla.yuzunu kapuyo endise ediyorum acaba uzun.sure.bu sekil.durmasi.sakincalimi
Canım inşallah sıkıntı yoktur haftaya daha iyi sonuc alırsınKendi doktoruma değil de yakında olan ilçedeki doktora göründüm son dönem ara ara sıkıntım olduğunda ona da gidiyordum ölçümüne göre 1 hafta geride olduğunu, ölçümlerin 1 hafta-10 gün geride olabileceğini ama takibe alması gerektiğini gelişimini takip edeceğini söyledi 1 hafta sonra tekrar gel ölçümlerin ne durumda bakıcam dedi. İnş yanlış ölçmüştür yada haftaya daha iyi çıkar. Nst de çekti kasılman yok dedi
Canim bende sen ilk defa önden gidiyor dediğinde iyi bir şey olduğunu bildiğimi soyledimyani onde giitmesi guzelmi diyosun
Kizlar bebegimi kaybettim kalbi durdu yavrumun dun kurtaj oldum cok cok uzgunumbirdaha okdar tedaviler nasil olacak allahim sabir dayanma gucu versin umudumda azaldi zaten benim gibi olupta snradan yeniden hamile kalip bebegi saglikli olan varmi
Canim Allah sabır versin çok üzücü. Devami gelir inşallah canımKizlar bebegimi kaybettim kalbi durdu yavrumun dun kurtaj oldum cok cok uzgunumbirdaha okdar tedaviler nasil olacak allahim sabir dayanma gucu versin umudumda azaldi zaten benim gibi olupta snradan yeniden hamile kalip bebegi saglikli olan varmi
Çok sevindim canımkizlar kontrolum vardi bugun cok sukur iyi gecti bebegimjm suyu cogalmis dedi gecen azalmisti kan civiticu igne cogaltmiş dedi ama arastirmadaki doktora sormustum ne yapilirda su cogalir dedm hic bisey cogaltmaz demisti suyu die ama neyse insalh herkes icin hrseh hayirlisiula gecer
Canım rahat ettiği pozisyondadir onlar ya sikinti etmeKizlar benimde kontrolum vardi bugun.gelisimi iyi ama daha onceki pozisyonunda hala ayaklariyla.yuzunu kapuyo endise ediyorum acaba uzun.sure.bu sekil.durmasi.sakincalimi
Gözünaydın tatlımkizlar kontrolum vardi bugun cok sukur iyi gecti bebegimjm suyu cogalmis dedi gecen azalmisti kan civiticu igne cogaltmiş dedi ama arastirmadaki doktora sormustum ne yapilirda su cogalir dedm hic bisey cogaltmaz demisti suyu die ama neyse insalh herkes icin hrseh hayirlisiula gecer
Canım bence pozisyon değiştiriyordur ama o sırada genelde öyle denk geliyordur içini ferah tut. Benimki de son 3 aydır hep sırtı bize dönük oluyor sadece 2 defa gösterdi yüzünü. Tahminen söylüyorum belki de içerde rahat ettikleri bi pozisyon var hep onu seçiyor galiba minikler. Bi dahaki kontrol ne zaman? Boy kilo vs nasıl çıktı canım?Kizlar benimde kontrolum vardi bugun.gelisimi iyi ama daha onceki pozisyonunda hala ayaklariyla.yuzunu kapuyo endise ediyorum acaba uzun.sure.bu sekil.durmasi.sakincalimi
Ins canm vesvese lerde doruklardayim. Sag salim dogsalardiBizim oglanda uzun sure ayaklari tepesindeydi son kontroldede yine oyleydi sanirim sikinti olmaz. Ben sıkıştımı acaba dıye düşünüyordum dört aylıkken. Ama şimdi bile şekil değiştiriyorsa demkki öyle rahat ediyor öyle duruyor diyorum ben
Ins canm sizlerde dogum poziyonu aldimi bebisler bizimki hala tersCanım rahat ettiği pozisyondadir onlar ya sikinti etme
Valla ne.bilim 3 haftadir nasil duruyo diye dusunuyorum o pozisyonda . ins bisey olmaz. Hala ters pozisyondayiz. Ben kilo almisim bu ay baya 2.5 kiloCanım bence pozisyon değiştiriyordur ama o sırada genelde öyle denk geliyordur içini ferah tut. Benimki de son 3 aydır hep sırtı bize dönük oluyor sadece 2 defa gösterdi yüzünü. Tahminen söylüyorum belki de içerde rahat ettikleri bi pozisyon var hep onu seçiyor galiba minikler. Bi dahaki kontrol ne zaman? Boy kilo vs nasıl çıktı canım?
Benimde iyice tembellsti kilo alimimida ona bagliyorumkizlar bagirsaklariniz ne alemde benjm son zamn larda yine tembelleşti heralde son zamnlarda boyle oluyor kayisi erik kurusu yiyorum ama baska neler yapacm bilmiyom geceleri yatamiyorum iyice sis kinlik oluyor
Maşallah küçük prensese. Boyu kilosu süper. Ben pazartesi ilçedeki doktora 26sında da sankoya gidicem. Bakalım bizimkinin kilosu boyu nasıl çıkacak?Valla ne.bilim 3 haftadir nasil duruyo diye dusunuyorum o pozisyonda . ins bisey olmaz. Hala ters pozisyondayiz. Ben kilo almisim bu ay baya 2.5 kiloilk defa bu kadar cok. Dr alma yarim kilodan fazla dedi.nasil olucaksa son haftalarda. Bebegimin 2.161 kilosu .boyuda 43 canm sen nasilsin naptin bebis nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?