Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

kizlar kontrolum vardi bugun cok sukur iyi gecti bebegimjm suyu cogalmis dedi gecen azalmisti kan civiticu igne cogaltmiş dedi ama arastirmadaki doktora sormustum ne yapilirda su cogalir dedm hic bisey cogaltmaz demisti suyu die ama neyse insalh herkes icin hrseh hayirlisiula gecer

Maşallah canım bende yarın gıdıcem bakalım benim sıpalarım nekadar oldu bende cok endıselıyım besleyemiyorum diye iki tane olumca malum yerlerıde iyice daraldı yarın ola hayrola
Canlar sanırım hepimizde ayni kuruntu var bende besleyemedigimi düşünüyorum. Dr da beslenmeme dikkat etmemi soyledi zaten

Kizlar benimde kontrolum vardi bugun.gelisimi iyi ama daha onceki pozisyonunda hala ayaklariyla.yuzunu kapuyo endise ediyorum acaba uzun.sure.bu sekil.durmasi.sakincalimi

Kizlar benimde kontrolum vardi bugun.gelisimi iyi ama daha onceki pozisyonunda hala ayaklariyla.yuzunu kapuyo endise ediyorum acaba uzun.sure.bu sekil.durmasi.sakincalimi
Bizim oglanda uzun sure ayaklari tepesindeydi son kontroldede yine oyleydi sanirim sikinti olmaz. Ben sıkıştımı acaba dıye düşünüyordum dört aylıkken. Ama şimdi bile şekil değiştiriyorsa demkki öyle rahat ediyor öyle duruyor diyorum ben

Canım inşallah sıkıntı yoktur haftaya daha iyi sonuc alırsın

Kizlar bebegimi kaybettim kalbi durdu yavrumun dun kurtaj oldum cok cok uzgunum birdaha okdar tedaviler nasil olacak allahim sabir dayanma gucu versin umudumda azaldi zaten benim gibi olupta snradan yeniden hamile kalip bebegi saglikli olan varmi
Canim Allah sabır versin çok üzücü. Devami gelir inşallah canım

Çok sevindim canım

Bu arada bizimde kontrolumuz vardı bugün. Once ultrasonla kasiktan baktı. Suyu az sivi tuket dedi. Sonra tkme atinca tkme atti dedim. Sag üst tarafta hareketin olduğu yere baktı suyu iyi dedi .gunde bir kac defa karnimda kizimin kasilip kaldığını soyledim diguma hazırlık dedi. Bacaklarimdada kasilmalar oldugunu soyledim magnezyuma devam dedi . Bide kalsiyum eksikliginden olur gunluk buyuk bardak sut iç dedi .ben bir kac haftadır sut ucmeyi bırakmıştım midmi kotu ediyordu
Bacak olcusune bakti iri bebek olacak dedi o yuzden sut icimine dikkat et senden alir dedi .proteinli beslen dedi . 3 hafta once falan ara donemde gittiğim dr a tahlil sonuclarmi göstermiş tim D vitaminidusuktu o onemsemedi keyfine bak dedi. Bu gunluk yarim saat güneşte kol ve bacaklarini yariya kadar soyup guneslen dedi . Ayrica devit 3 te verdi yukseltelim biraz dedi . Bu arada oksapar sulandirici vr coraspine devam dedi. Doğumdan 1 hafta once kesilecemis . Ya ani dogm olursa kanama sikinti ilmaz mi bunu sormayi unuttum . Su anda nirmal dgum gibi gorunuyor ama zamanla pozisyin vs degisirse sezeryan olabilir falan dedi . Bu arada kilo 2 olmus . Benim 3 hafta once aldigim toplam kilo 5 ti kizim 1.280 di . Bakalim yarinda saglik,ocaginda ilac yazdiricam bi olculeyim bakayim kac kilo almışım.
Benim kontrolde paylasacagim bunlar arkadaşlar birbirimize ışık olsun

kizlar bagirsaklariniz ne alemde benjm son zamn larda yine tembelleşti heralde son zamnlarda boyle oluyor kayisi erik kurusu yiyorum ama baska neler yapacm bilmiyom geceleri yatamiyorum iyice sis kinlik oluyor

Gözünaydın tatlım

Canım bence pozisyon değiştiriyordur ama o sırada genelde öyle denk geliyordur içini ferah tut. Benimki de son 3 aydır hep sırtı bize dönük oluyor sadece 2 defa gösterdi yüzünü. Tahminen söylüyorum belki de içerde rahat ettikleri bi pozisyon var hep onu seçiyor galiba minikler. Bi dahaki kontrol ne zaman? Boy kilo vs nasıl çıktı canım?

Ins canm vesvese lerde doruklardayim. Sag salim dogsalardi

Valla ne.bilim 3 haftadir nasil duruyo diye dusunuyorum o pozisyonda . ins bisey olmaz. Hala ters pozisyondayiz. Ben kilo almisim bu ay baya 2.5 kilo ilk defa bu kadar cok. Dr alma yarim kilodan fazla dedi.nasil olucaksa son haftalarda. Bebegimin 2.161 kilosu .boyuda 43 canm sen nasilsin naptin bebis nasil

Dogumum 21 mayisla 26 arasi alabiliriz dedi erken dogum.olmamamsi icin kilosu yuksek olursa dedi.normalde 39 haftaya yakin alicakti . Ins yolunda gider hersey . bebeklerimizi alsaydik sag salim kucagimiza.

kizlar bagirsaklariniz ne alemde benjm son zamn larda yine tembelleşti heralde son zamnlarda boyle oluyor kayisi erik kurusu yiyorum ama baska neler yapacm bilmiyom geceleri yatamiyorum iyice sis kinlik oluyor
Benimde iyice tembellsti kilo alimimida ona bagliyorum

Maşallah küçük prensese. Boyu kilosu süper. Ben pazartesi ilçedeki doktora 26sında da sankoya gidicem. Bakalım bizimkinin kilosu boyu nasıl çıkacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…