İnş amin canım. Kilosu önden mi gidiyormuş şu an canım? Ayy ne güzel doğumumuza az kaldıDogumum 21 mayisla 26 arasi alabiliriz dedi erken dogum.olmamamsi icin kilosu yuksek olursa dedi.normalde 39 haftaya yakin alicakti . Ins yolunda gider hersey . bebeklerimizi alsaydik sag salim kucagimiza.
canim ben aldim park yatak herkes oneriyor adamlar getirip kurdular kucuk bi kutuda aciljnca kocaman oluyor star babyninkini aldik 350 tl ydi insalh iyidrPark yatak öneriniz var mı
Benim genelde,aksamlari şişkinlik oluyor ve maden suyu içiyorum çok rahatlatıyorkizlar bagirsaklariniz ne alemde benjm son zamn larda yine tembelleşti heralde son zamnlarda boyle oluyor kayisi erik kurusu yiyorum ama baska neler yapacm bilmiyom geceleri yatamiyorum iyice sis kinlik oluyor
Canim benim ki normal dogum pozisyonundaymis baş aşağı ayaklar yukari yaniIns canm sizlerde dogum poziyonu aldimi bebisler bizimki hala ters
Maşallah subahannallah kuzuyaValla ne.bilim 3 haftadir nasil duruyo diye dusunuyorum o pozisyonda . ins bisey olmaz. Hala ters pozisyondayiz. Ben kilo almisim bu ay baya 2.5 kiloilk defa bu kadar cok. Dr alma yarim kilodan fazla dedi.nasil olucaksa son haftalarda. Bebegimin 2.161 kilosu .boyuda 43 canm sen nasilsin naptin bebis nasil
Saol canim hadi ins guzel haberler verirsinMaşallah küçük prensese. Boyu kilosu süper. Ben pazartesi ilçedeki doktora 26sında da sankoya gidicem. Bakalım bizimkinin kilosu boyu nasıl çıkacak?
Ben ilk kızımda da bunda da park yatak aldım alt açma kısmını hiç kullanmadım pek gerekli değil bence. Bebeği yatağa koyup alırken alanı daraltıyor gibi sanki. Ben hiç kullanmadan kaldırdım belki kullanan ve memnun kalan arkadaşlar vardır onu bilemem tabiSizce park yatakta alt acma ünitesi kullanışlı bir aparat mıdır
ay cnm cok gecmis olsun insalh sağ salim evine gelirler sen nasilsin nasil gelistj birdanKızlar ben dogurdum dıye dıye erken dogurdum 15 gun suren ödem üstune pzrt yukselen tansynum sonucu salı aksam acık sezeryanla dogurmak zorunda kaldm 16 10 tansynlaamelıyata gırdım 20 lere cıkmıs amelıytta da ucuz atlatmışım bebişlerime gelince 33haft 4gunluk 2015 kg 46 cm kızım 2250 46 cm oglum dogdu şişliklerini atınca 1850 ve 2050 ye dustuler kuvozdeler suan beslenmek ıcın gırdıler cok sukur baska sıkıntıları yok bende hala odem ve tansiyonu atamadım cuma gunü inşallh bebişlerimi de getırcez evimize
Sagol canım inşallh ben cok zor bı ameliyt atlattm valla hersey birden oldu aniden dr ucuz atlattık dedı sızlerde rahatsızlık duyun duymayın yansıyon takıbı yapın hiç belli etmiyo kendini.inşallh sizler rahat kolay dogurrsunuzay cnm cok gecmis olsun insalh sağ salim evine gelirler sen nasilsin nasil gelistj birdan
Cnm hem büyük geçmiş olsun hemde gözünüz aydın inşallah senin sağlığın be bebişlerin sağlığıda düzelir ve tez zamanda yoluna girer inşallah. Rabbim sağlıcakla hastaneden evinize gitmeniZi nasip etsin inş.Kızlar ben dogurdum dıye dıye erken dogurdum 15 gun suren ödem üstune pzrt yukselen tansynum sonucu salı aksam acık sezeryanla dogurmak zorunda kaldm 16 10 tansynlaamelıyata gırdım 20 lere cıkmıs amelıytta da ucuz atlatmışım bebişlerime gelince 33haft 4gunluk 2015 kg 46 cm kızım 2250 46 cm oglum dogdu şişliklerini atınca 1850 ve 2050 ye dustuler kuvozdeler suan beslenmek ıcın gırdıler cok sukur baska sıkıntıları yok bende hala odem ve tansiyonu atamadım cuma gunü inşallh bebişlerimi de getırcez evimize
Canim cok gecmis olsun ve de hayirli olsun.bebislerin. hemen.cikarlar ins kuvezden saglikli sihhatli buyusunler ins.Kızlar ben dogurdum dıye dıye erken dogurdum 15 gun suren ödem üstune pzrt yukselen tansynum sonucu salı aksam acık sezeryanla dogurmak zorunda kaldm 16 10 tansynlaamelıyata gırdım 20 lere cıkmıs amelıytta da ucuz atlatmışım bebişlerime gelince 33haft 4gunluk 2015 kg 46 cm kızım 2250 46 cm oglum dogdu şişliklerini atınca 1850 ve 2050 ye dustuler kuvozdeler suan beslenmek ıcın gırdıler cok sukur baska sıkıntıları yok bende hala odem ve tansiyonu atamadım cuma gunü inşallh bebişlerimi de getırcez evimize
Amin canım cok sagolCnm hem büyük geçmiş olsun hemde gözünüz aydın inşallah senin sağlığın be bebişlerin sağlığıda düzelir ve tez zamanda yoluna girer inşallah. Rabbim sağlıcakla hastaneden evinize gitmeniZi nasip etsin inş.
Sagolasın canım darısı basınıza gunundr zamannda dogurun ınsallh cok guzel bı duyguymus ama tarıfı yokCanim cok gecmis olsun ve de hayirli olsun.bebislerin. hemen.cikarlar ins kuvezden saglikli sihhatli buyusunler ins.
Canım doktorunla görüşsen iyi olur. Gebeyken kullanılabilen ilaçlar var. Kabızlık hiçbirimiz için iyi değil ama senin için daha önemlikizlar bu kabuzlik ne olack of
Canım Allah bebişlerini sana bağışlasın bebeklerinin iyi olmasına sevindim. İkiz gebelik için 34 hafta çok iyi bence. Allah mutlu mesut bir hayat versin inş bebeklerinle ve eşinleKızlar ben dogurdum dıye dıye erken dogurdum 15 gun suren ödem üstune pzrt yukselen tansynum sonucu salı aksam acık sezeryanla dogurmak zorunda kaldm 16 10 tansynlaamelıyata gırdım 20 lere cıkmıs amelıytta da ucuz atlatmışım bebişlerime gelince 33haft 4gunluk 2015 kg 46 cm kızım 2250 46 cm oglum dogdu şişliklerini atınca 1850 ve 2050 ye dustuler kuvozdeler suan beslenmek ıcın gırdıler cok sukur baska sıkıntıları yok bende hala odem ve tansiyonu atamadım cuma gunü inşallh bebişlerimi de getırcez evimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?