Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

insalh cnm guzel gecer valla son zamnlar yaklaştikca hepimiz hem heyecan hem sitres sariyor sağ salim gecer kontrolun benimde cumartesine haktan hayirlisi

tüp bebek annişleri neden tüp bebeklerde çeşitlere ayrılmış.ben mesela bi klomen içtim yamuldum.zaten tüp bebek mikro enjeksiyonlu olmuyor mu?

Canım Allah bebişlerini sana bağışlasın bebeklerinin iyi olmasına sevindim. İkiz gebelik için 34 hafta çok iyi bence. Allah mutlu mesut bir hayat versin inş bebeklerinle ve eşinle
Amin canim hepimize insallah insallah Rabbim hepimizi saglikla hayrlisiyla evlatlarimiza kavustursun zor yollardan gectik

Ölçümler 4-5 gün geride çıktı ama o önemli değil iyi dedi. 6 günde 200 gr almış 2 cm uzamış onu önemsedi. Yani 32+1de 1850 gr 42 cm olmuş meleğim. Suyu vs iyi dedi. Sezeryan hattın incelmiş beklediğimiz birşey dedi. Rahim ağzı kapalı uzunluğu 43 mm dedi (bu doktor özellikle idrara sıkışıkken ölçüyor rahim ağzını net görebilmek daha iyi ölçebilmek için aklınızda olsun) bundan sonra şikayetin olmasa bile 10-15 günde bir nst çektir ağrın kasılman hareketlerde azalma hareket olmaması yaşarsan başvur dedi. Şükür iyiymiş meleğim. Kendi doktoruma kontrolüm haftaya salı 26sında, bakalım orda nasıl çıkacak?

masalah cnm gozun aydin insalh bole guzl devm eder

nasil yamuldun yani ilac ictiginde hangi asamadasin tup benekte mikro enjeksiyon bildigim kadariyla erkektekj sikintida kullaniliyor
bugün doktora gidip tüp bebekle ilgili konuşacağım bana klomen verdi bi doktor 2 döngü kullan olmazsa aşılama yaparız dedi de.aldığım klomen bana hiç yaramadı.başkalarına sordum öyle bir belirtimiz olmadı dediler. resmen benim belim koptu ağrıdan 1. döngümde olmadı.ağrıdan 2. döngümde bile içemedim.

cnm bence hic asilama ile zaman kaybetme direk tup bebek yap cunku asilama turma sansi cok dusuk oluyor yine de sen bilirsin ama bizim doktor oyle yapti hic bi sorunumuz yoktu oda senin sorun je yas kac bu arada

Gözün aydın canim . Bi arkadasimiz daha dogmustu onun durumu nasil acaba . Plouto idi sanırım tambyazamadim

Yarın yine kontrolüm var kızlar. Nisandan sonra bende ara ara ölçüyorum tansiyonumu. Ama biraz hareket etsem hemen sonrasında 12-13 çıkıyor normal dinlenince tekrar 10 lara düşüyor. Halbuki 7. Ayda falan hep 8-6 falan gidiyordu.
Benimde eşim malesef hep şehir dışına ve yurt dışına gidiyor ödüm kopuyor. Ablam geliyor şimdi eşim bir hafta yine yurt dışında olacak. İnşallah doğumda yanımda olur diye çok dua ediyorum

Maşallah canim gözün aydın

Canım tansiyonunu hep 15-20 dk oturup dinlendikten sonra ölç. İnş eşin yanında olur doğumda canım. Normal doğum olacaktı dimi?

cnm bence hic asilama ile zaman kaybetme direk tup bebek yap cunku asilama turma sansi cok dusuk oluyor yine de sen bilirsin ama bizim doktor oyle yapti hic bi sorunumuz yoktu oda senin sorun je yas kac bu arada
32 yaşındayım bursa da bi kaç doktor ismi önerdi doktorum balıkesir fakülte de yapılmıyormuş tüp.

ayrıca bursa acıbadem şahin zeteroğlu,bursa jinemed murat erdemir,osman develioğlu önerdiği kişiler hangisi ile görüşeyim bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…