- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
insalh cnm guzel gecer valla son zamnlar yaklaştikca hepimiz hem heyecan hem sitres sariyor sağ salim gecer kontrolun benimde cumartesine haktan hayirlisiÖğleden sonra kontrole gidicem... geçen hafta gittiğim dr ölçümler 1 hafta geriden demişti tekrar çağırmıştı bakalım bugün nasıl çıkacak. İçimden bir ses iyi çıkacağını söylüyor inş öyle olur kızlar
hayirli olsun cnm insalh guzel ilerlerKizlart merhaba benimde dun transferimin 9. Gunuydu 169 cikti bthcg bakalim carsamba belli olucak nasipse
Iyi cikar ins canmÖğleden sonra kontrole gidicem... geçen hafta gittiğim dr ölçümler 1 hafta geriden demişti tekrar çağırmıştı bakalım bugün nasıl çıkacak. İçimden bir ses iyi çıkacağını söylüyor inş öyle olur kızlar
nasil yamuldun yani ilac ictiginde hangi asamadasin tup benekte mikro enjeksiyon bildigim kadariyla erkektekj sikintida kullaniliyortüp bebek annişleri neden tüp bebeklerde çeşitlere ayrılmış.ben mesela bi klomen içtim yamuldum.zaten tüp bebek mikro enjeksiyonlu olmuyor mu?
Amin canim hepimize insallah insallah Rabbim hepimizi saglikla hayrlisiyla evlatlarimiza kavustursun zor yollardan gectikCanım Allah bebişlerini sana bağışlasın bebeklerinin iyi olmasına sevindim. İkiz gebelik için 34 hafta çok iyi bence. Allah mutlu mesut bir hayat versin inş bebeklerinle ve eşinle
Gözünaydın canımKizlart merhaba benimde dun transferimin 9. Gunuydu 169 cikti bthcg bakalim carsamba belli olucak nasipse
masalah cnm gozun aydin insalh bole guzl devm ederÖlçümler 4-5 gün geride çıktı ama o önemli değil iyi dedi. 6 günde 200 gr almış 2 cm uzamış onu önemsedi. Yani 32+1de 1850 gr 42 cm olmuş meleğim. Suyu vs iyi dedi. Sezeryan hattın incelmiş beklediğimiz birşey dedi. Rahim ağzı kapalı uzunluğu 43 mm dedi (bu doktor özellikle idrara sıkışıkken ölçüyor rahim ağzını net görebilmek daha iyi ölçebilmek için aklınızda olsun) bundan sonra şikayetin olmasa bile 10-15 günde bir nst çektir ağrın kasılman hareketlerde azalma hareket olmaması yaşarsan başvur dedi. Şükür iyiymiş meleğim. Kendi doktoruma kontrolüm haftaya salı 26sında, bakalım orda nasıl çıkacak?
bugün doktora gidip tüp bebekle ilgili konuşacağım bana klomen verdi bi doktor 2 döngü kullan olmazsa aşılama yaparız dedi de.aldığım klomen bana hiç yaramadı.başkalarına sordum öyle bir belirtimiz olmadı dediler. resmen benim belim koptu ağrıdan 1. döngümde olmadı.ağrıdan 2. döngümde bile içemedim.nasil yamuldun yani ilac ictiginde hangi asamadasin tup benekte mikro enjeksiyon bildigim kadariyla erkektekj sikintida kullaniliyor
cnm bence hic asilama ile zaman kaybetme direk tup bebek yap cunku asilama turma sansi cok dusuk oluyor yine de sen bilirsin ama bizim doktor oyle yapti hic bi sorunumuz yoktu oda senin sorun je yas kac bu aradabugün doktora gidip tüp bebekle ilgili konuşacağım bana klomen verdi bi doktor 2 döngü kullan olmazsa aşılama yaparız dedi de.aldığım klomen bana hiç yaramadı.başkalarına sordum öyle bir belirtimiz olmadı dediler. resmen benim belim koptu ağrıdan 1. döngümde olmadı.ağrıdan 2. döngümde bile içemedim.
Gözün aydın canim . Bi arkadasimiz daha dogmustu onun durumu nasil acaba . Plouto idi sanırım tambyazamadimKızlar ben dogurdum dıye dıye erken dogurdum 15 gun suren ödem üstune pzrt yukselen tansynum sonucu salı aksam acık sezeryanla dogurmak zorunda kaldm 16 10 tansynlaamelıyata gırdım 20 lere cıkmıs amelıytta da ucuz atlatmışım bebişlerime gelince 33haft 4gunluk 2015 kg 46 cm kızım 2250 46 cm oglum dogdu şişliklerini atınca 1850 ve 2050 ye dustuler kuvozdeler suan beslenmek ıcın gırdıler cok sukur baska sıkıntıları yok bende hala odem ve tansiyonu atamadım cuma gunü inşallh bebişlerimi de getırcez evimize
Maşallah canim gözün aydınÖlçümler 4-5 gün geride çıktı ama o önemli değil iyi dedi. 6 günde 200 gr almış 2 cm uzamış onu önemsedi. Yani 32+1de 1850 gr 42 cm olmuş meleğim. Suyu vs iyi dedi. Sezeryan hattın incelmiş beklediğimiz birşey dedi. Rahim ağzı kapalı uzunluğu 43 mm dedi (bu doktor özellikle idrara sıkışıkken ölçüyor rahim ağzını net görebilmek daha iyi ölçebilmek için aklınızda olsun) bundan sonra şikayetin olmasa bile 10-15 günde bir nst çektir ağrın kasılman hareketlerde azalma hareket olmaması yaşarsan başvur dedi. Şükür iyiymiş meleğim. Kendi doktoruma kontrolüm haftaya salı 26sında, bakalım orda nasıl çıkacak?
Canım tansiyonunu hep 15-20 dk oturup dinlendikten sonra ölç. İnş eşin yanında olur doğumda canım. Normal doğum olacaktı dimi?Yarın yine kontrolüm var kızlar. Nisandan sonra bende ara ara ölçüyorum tansiyonumu. Ama biraz hareket etsem hemen sonrasında 12-13 çıkıyor normal dinlenince tekrar 10 lara düşüyor. Halbuki 7. Ayda falan hep 8-6 falan gidiyordu.
Benimde eşim malesef hep şehir dışına ve yurt dışına gidiyor ödüm kopuyor. Ablam geliyor şimdi eşim bir hafta yine yurt dışında olacak. İnşallah doğumda yanımda olur diye çok dua ediyorum
32 yaşındayım bursa da bi kaç doktor ismi önerdi doktorum balıkesir fakülte de yapılmıyormuş tüp.cnm bence hic asilama ile zaman kaybetme direk tup bebek yap cunku asilama turma sansi cok dusuk oluyor yine de sen bilirsin ama bizim doktor oyle yapti hic bi sorunumuz yoktu oda senin sorun je yas kac bu arada
BenimKiler hala kuvozde sut sagiyorum yetmiyo tabi mama takviyesi besleniyolar cuma gunu vericez dediler insallh verrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?