- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
gozun aydin canm be guzel insalh bizde normal hamile kalirizKizlar merhaba kizim nerdeyse 8 aylik olucak tup bebek seruvenine bi girdik bebisler olunca aylardir yazmaya firsatim olmadi...Rabbim bana bi supriz verdi bu ay normal yollarla hamileyimmm...cok garip bi durumdayim kizim kucuk ama bi yandan sevincliyimm saglikli olcak.mi diye wndiseliyimm ne olur dua edin benim icinn
Keske yasim uygun,olsaydi da bende 3 kezs hayya 4 kezs anne olsaydim gozunuz aydinMerhaba kizlar. Bu konu açıldiğında ben de buralardaydim ilk tüp bebek denememdi. 1 kızım var 1 buçuk yaşinda. Galiba yeniden hamileyim. Adetim gecikti test yaptim cift cizgi cikti
Allah kucağına almayı nasip etsin benim tüp bebek negatif oldu ama 5ay snra kendiliğinden kaldım.benim de içerde kanama vardı 6 ay progestan kullandım çok şükür bsy olmadı senin de olmaz inşallahArkadaşlar merhaba öncelikle rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben de 9 hafta 4 günlük tüp bebek gebesiyim ama 3 gündür kahverengi akıntım var çok endişeliyim dr muayenemde içerde kanama tespit edildi ama şu an istirahat ve progestan takviyesi dışında yapacak bir şey yok benim durumum da olanlar bana durumlarıyla ilgili bilgi verirse çok sevinirim
Çok sağolun cevabınız için. İnş benim de sizinki gibi ilerler hayırlısıyla isteyen herkes bebeğini hayırlısıyla kucağına alırAllah kucağına almayı nasip etsin benim tüp bebek negatif oldu ama 5ay snra kendiliğinden kaldım.benim de içerde kanama vardı 6 ay progestan kullandım çok şükür bsy olmadı senin de olmaz inşallah
Merhaba belirti aramaya kalkmayın ben adet olacağım diye beklerken sancılılardan dolayı gebe olduğumu öğrendim inş sağlıklı hayırlı bir gebeliğiniz olurKizlar merhaba benimde bugün transferimin 7.gunu 6 hucreli 3.gun embriyosu transfer edildi. Inşallah hamileyimdir. Ama hic bi belirtim yok.
Aynen belirtiler pek tutmuyor burda bazı arkadaşlar 6. Gün test yapmışlardı hamile olanların belli belirsiz cikmsti o şekilde bakarsiniz siz deKizlar merhaba benimde bugün transferimin 7.gunu 6 hucreli 3.gun embriyosu transfer edildi. Inşallah hamileyimdir. Ama hic bi belirtim yok.
Sadece belim ve yanlarim agriyor oda yatmaktan sanirim.Aynen belirtiler pek tutmuyor burda bazı arkadaşlar 6. Gün test yapmışlardı hamile olanların belli belirsiz cikmsti o şekilde bakarsiniz siz de
Sadece belim ve yanlarim agriyor oda yatmaktan sanirim.
Kan testi kesin sonucu verir canım.belli olmaz yok diye uzulme hemen.idrarda negatif olup kanda çıkan çok insan var.ben tüp bebek yaptirdigim da hep hayırlı olacaksa ver yoksa tutmasin Allah'ım.diye dua etmiştim tutmadı ama 5 ay sonra Allah kndigiliginden nasip etti.Idrar testi yaptim az once negatif
Kan testi kesin sonucu verir canım.belli olmaz yok diye uzulme hemen.idrarda negatif olup kanda çıkan çok insan var.ben tüp bebek yaptirdigim da hep hayırlı olacaksa ver yoksa tutmasin Allah'ım.diye dua etmiştim tutmadı ama 5 ay sonra Allah kndigiliginden nasip etti.
Bana da doktorlar normal olmaz demsti 3 tane miyom um vardı rahimde. bı tüpüm tikali.Allahtan ümidini hiç kesme veren Allah.tup Bebek doktorları hep olumsuz konuşuyor insanı bunalıma sokuyolar.bunalimdan kndi kndime çıktıgim ay hamile kaldim.insallah hamilesindir ama değilsen de nasip değilmiş demek ki hayırlı değilmiş diye dusuneceksin.emin ol Allah en güzel zamanda nasip ediyor sadece biraz sabır ve çocuğun olmuyor diye bilerek veya bilmeyerek seni üzen insanları asla takmamak.Benim esimde sayili sperm var ve normal olmaz dedi doktor. Bugun 8.gunumdu o
erken gebelik testinden yaptim
Bana da doktorlar normal olmaz demsti 3 tane miyom um vardı rahimde. bı tüpüm tikali.Allahtan ümidini hiç kesme veren Allah.tup Bebek doktorları hep olumsuz konuşuyor insanı bunalıma sokuyolar.bunalimdan kndi kndime çıktıgim ay hamile kaldim.insallah hamilesindir ama değilsen de nasip değilmiş demek ki hayırlı değilmiş diye dusuneceksin.emin ol Allah en güzel zamanda nasip ediyor sadece biraz sabır ve çocuğun olmuyor diye bilerek veya bilmeyerek seni üzen insanları asla takmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?