Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Hayırlı olsun canım sağ salim al kucağına inşallah yavrunu bilmiyorum çok kaygılıyım iki bebeğe bakabilecekmiyim ama yaşım da geçiyor ben doğurmaya 35 yaşında olucam tutmazsa da üzülürüm sanırım çünkü ilk denemede tutturdum ilkini eşimde morfoloji sorunu var Dr.sende bi sorun yok ama morfoloji sorunu büyük bi sorun bekleme diyor yani tüp bebekten başka alternatif yok diyor zaten ilki de 8 yıl sonra oldu sağol moral verdin bugün embriyologla görüştüm Ocak ayında başlıcam sanırım

mrb cnm ikincisi donmuş empriyolarlanmi yapacan bende dusunuyorm 2 cocugu ilki tup bebek ikincisinide istiyorm ama arada zamn gecmesi lazm oglusum daha 5 aylik nekadar zamn versem acaba

Başla canım bakarsın yasin geçmesin evladını kardeşsiz birakma bnm 2 ameliyt var bu 3.kesik olcak 4.kez kesilmeyi de göze alıyorum. inşaallah Allah bu evladımi kucağıma aldıktan snra bir kardes de verir ona

mrb cnm ikincisi donmuş empriyolarlanmi yapacan bende dusunuyorm 2 cocugu ilki tup bebek ikincisinide istiyorm ama arada zamn gecmesi lazm oglusum daha 5 aylik nekadar zamn versem acaba
Canım benim hiç dondurulmuş embriyom olmadı onun için sıfırdan başlıcam 5 ay erken senin için en az bir yıl geçsin vücudun biraz toparlansın az hormon almadık vücudumuza

Başla canım bakarsın yasin geçmesin evladını kardeşsiz birakma bnm 2 ameliyt var bu 3.kesik olcak 4.kez kesilmeyi de göze alıyorum. inşaallah Allah bu evladımi kucağıma aldıktan snra bir kardes de verir ona
Amin canım inşallah bebeğini alırsın sap selamet kucağına bakalım bizim kızımız da kardeşine kavuşabilecek mi

Benimde kizim 3 aylik oldu annelik mukemmel bi duygu Allahim isteyene nasip etsin...ben de emziremedim hem sutum yoktu hem emmedi mama veriyorum canlari saolsun napalim ne cektik onlara kavusmak icin

Amin canım inşallah bebeğini alırsın sap selamet kucağına bakalım bizim kızımız da kardeşine kavuşabilecek mi
merhaba konuyla alakalı değil ama sanırım turgut aydın sayesinde olmuş kızın nasıl bi doktor bende görüştüm onunla ama araştırma aşamasındayım

Kizlar merhaba bu ay 2tane 4.gun dondurulms embriyolarim transfer edilecekk cok heyecanliyim aranizda 4.gun embriyosuyla anne olan varmii

Slm canlarrrr çok uzun zaman oldu yazamadım.
Oğlum 6 aylık oldu 7 kilo boyuda 67 cm. Çok şükür gaz sancılarımız 3 aydan sonra bitti. Ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum yine gaz oluyor. Biz emzirme konusunda şanslıydık sütüm yetecek kadar geldi 5 aya kadar ek bişey vermedim. Ama artık hareketlendi ve sütümde yetmiyor. Ek gıdaya başladık. Sebze meyve püreleri, ek mama takviyesi birde zaten ne yesek çığlık çığlıga ondan yemek istiyor. Hepsinden azar azar tattırıyorumki alışsın. Ben tekrar işe başlamadım. emanet edecek kimsem yok aileden. Sanırım min 1 yaşa kadar kendim bakacam. Hepinizin bebişlerini öpüyorum. Arada fırsat buldukça yazalım

Arkadaşlar burada Kı herkes tup Bebek'le yavrusuna kavuştu sanirim dogum Nasıl oldu benim bir oglum var 4 yasinda normal yoldan ve normal doğumla kucağıma aldım .. ikincisi icin iki senedir uğraştık olmadı eşimin sperminde de sorun olduğunu öğrendik bir suredeik tedavi oldu artık beklemedik bugun tup tedavisine basladik fkt ben ikinciyi de normal dogum istiyorum genelde tup Bebek yapanlar sezeryan diyim olmus risk mi oluyir neden oyle yoksa zor elde edildiği iicn kıymetli diye mi ? Dr lar istemiyor mu tup bebeği normal doğurtmak

merhaba bayanlar,

aranıza beni de kabul ederseniz çok sevinirim. ağustos ayında bir dış gebelik maceram var. klomen ile ilk tedavide hamile kalmıştım ama dış gebelik ile sonuçladı malesef. daha sonra tüp bebeğe yoğunlaştık. biz ilk tüp bebek tedavimize bu ay başladık ama kafamda çok soru var ve kimseyle konuşamıyorum. fsh 14,5 gibi bir rakam çıktı. doktor yumurta rezervin az direk tüp bebek dedi. bana bir doğum kontrol hapı verdi 21 gün kullanacakmışım. bu hap fsh değerimi aşağıya baskılayacakmış. 8 aralıkta muayene ve ardından yumurta büyütmek için iğne verilecekmiş. o kadar bebek istiyorum ki, olumsuz olmasından çok korkuyorum. sizin kaçıncı denemede oldu? bu arada yaşım29. bana önerileriniz ne olur?

Merhaba bende araniza yeni katıldım 34 yaşındayım eylül ayında tüp bebek tedavisine basladim ekim 4 te transfer oldu ve hamd olsun şuan 8 haftalık hamileyim geçen hafta kanamam oldu Dr. 1 hafta yatacaksin dedi 1 igne vurdu evde yattım artık belime kıramplar giriyordu kontrole gittim hamd olsun herşey yolunda dedi bugün kahverengi akintim oldu Dr.yi aradım yat dinlen devam ederse yarın gel dedi inşaALLAH bisey olmaz dua edin bebişimiz için RABBİM herkese hayırlısıyla kucağı na bebeğini almayı nasip etsin.

MERHABA,

kendinize dikkat edin. uzanın hep.. rabim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... bana tüp bebek tedavisinden bahsedebilir misiniz? benim fsh 14 amh düşük çıktı. ayda sağ sol topla 4-5 adet yumurta gözüküyor ultrasonda... şimdi regl dönemindeyim bana bir doğum kontrol hapı verdi, fsh değerini baskılamak için. ilaç bitince 4 gün sonra gel dedi.(8 aralıkta randevum) muayneden sonra doktor iğne verecekmiş. bu iğneler kaç gün kullanılır.. iğne bittikten kaç gün sonra transfer yapılır. ilk'inde tutma olasılığı benim yaş grubum için %70 'miş asm de ama yumurta rezervim az olduğundan ben bu olasılığın daha düşük olabileceğini düşünüyorum. korkuyorum ve devamlı ağlıyorum.

Merhaba öncelikle moralin yüksek olmalı ve kendini motive etmen gerekiyor esininde desteği gerek moral vermeli sana. Benim tedavi surecim şöyle oldu yumurta rezervi azdi direk iğneleri yazdı20 eylül de adetin 2.gunu başladım 9 gün her akşam kalçadan vuruldum aynı saatte saatine çok özen gösterdim dakika aksatmadim ondan sonra kontrole gittim catlatma iğnesini 2 ad. Verdi bana nedeni ufak 3 4 tane yum.urta vardı onları da geliştirmek içinmiş 2gun sonra gece yarısı omuzumdan 2 igneyide vurdurdum.1 ekimde yumurtalar toplandı 4 ekim de transfer yapıldı ve 21 gün sonra beta testindi minik misafirimizin geldiğini öğrendik tedavi aşamaları rahatti özelde yaptırdım ben ilgi alaka gayet iyiydi en önemlisi kendimi rahat ve güvende hissettim. Ve hamd olsun bebeğim 8 haftaya dayandı darısı sana ve isteyen herkese olur insaALLAH saglikla bebislerimizi kucağınıza alırız inşaALLAH

Amşn inşallah :) sevindim sizin adınıza darısı başımıza.., amh kaçtı sizin

Ben işin detayına hiç inmedim tahlil sonuçlarını felan öğrenmek istemedim ben bir yola çıktım hayırlısı ile olr inşaALLAH dedim ve doktoruma çok güvendim onunda uyguladığı tedavi cok iyiydi bence çok fazla kafamızda kurmayın oluruna bırakın zaten herşey takdiri ilahi sabredin ve inşaALLAH sizinde mutlu haberiniz alırız

İnşallah şu kafaya takmama işini başarmam Lazım

Merhabalar canim benim hemvtup bebek hem normal doğum . tup bebekler icin nrml doğumun riskli olduğunu hic duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…