Rabbim yardım etsin miniğine ve sana...plasenta aşağıda mı canım?Günaaaaydıııııın kızlar inş hepimiz için çok güzel bir gün olurbana plasenta arkasındaki kanama nedeniyle dün 10 günlük rapor verildi düşük riski olduğu için. Evdeyim 10 gün işe gitmiycem sonra yine kontrol var. Bugün iyi bir doçent doktora gidicem detaylı bi baksın diye inş güzel şeyler söyler dualarınıza ihtiyacım var şekerler
Yok canım öyle bişey demedilerRabbim yardım etsin miniğine ve sana...plasenta aşağıda mı canım?
Iyi hadi canım güzel haberler almışsın çok sevindim Rabbim sorunsuz şekilde devam ettirsin hepimize....Yok canım öyle bişey demediler
İkili test zamanina varamadikki tatlim henuzBu arada 2li test yaptiranlar varmi
Günaaaaydıııııın kızlar inş hepimiz için çok güzel bir gün olurbana plasenta arkasındaki kanama nedeniyle dün 10 günlük rapor verildi düşük riski olduğu için. Evdeyim 10 gün işe gitmiycem sonra yine kontrol var. Bugün iyi bir doçent doktora gidicem detaylı bi baksın diye inş güzel şeyler söyler dualarınıza ihtiyacım var şekerler
Kızlar ben de muayenemi oldum şükür bebişim iyiymiş kalp atışı da iyi. 8+5 günlüğüz tam gününde maşallahPlasenta arkasında kanama yok gibi dedi. İçimi rahatlattı Allahıma binlerce kez şükürler olsun
benim göbek killanma başlamiş bile artik kullandigimiz jelde koku yapmaya başladi zamanla yapar demişlerdiArkadaşlar dün sağlık ocağına gittim bilgilerimi paylaşayım.
1.si akıntı olur günlük ped kullanma onlar naylon(tam hatirlayamıyorum söylediği maddeyi) olduğu için enfeksiyona yol açabilir buda düşüğe neden olur dedi. Sık sık çamaşırını değiştir dedi. Ki ben bu konuda normal konuda da çok hasasım
2.si göbekte oluşan kıllanmaya sakın alma doğumda sonra dökülür dedi.
3.sü lekelenmeler olur dedi. Bunu doktorumda dedi çünkü hamillelik nedeniyle kılcal damarlardan dolayı lekenlenme gelebilir dedi
gözun aydin cnm cok sukur bi sikinti yok Allah sağlikla kucağimiza almayida basip eder insallhKızlar ben de muayenemi oldum şükür bebişim iyiymiş kalp atışı da iyi. 8+5 günlüğüz tam gününde maşallahPlasenta arkasında kanama yok gibi dedi. İçimi rahatlattı Allahıma binlerce kez şükürler olsun
benim göbek killanma başlamiş bile artik kullandigimiz jelde koku yapmaya başladi zamanla yapar demişlerdi
Senin 12. Haftada gözüküyor ikili test 11-14 haftası idi galiba hem 11 hafta dolunca usg ile detaylı inceleme yapılıyor burun kemiği ve ense kalınlığı için. Zamanını geçirtme canım bi sor istersenİkili test zamanina varamadikki tatlim henuz
Doktorunla konuş hemen canım onlar bu durumlarda önlem olarak bir adet iğne veriyolar. Benim tüp bebek doktorum önceden yazmıştı tedbir amaçlı hamilelerin çoğunun başına gelebiliyor öyle bir durum olursa vurulursun demişti. Sende bir konuş hemde için rahat etsin. Birşey olmıcak inşallah korkmaKızlar biraz önce bi damlacık kan geldi ya valla çok korkuyorum sizde oldu mu hiç ?
Doktorumla konuştum endişelenecek bişey yok dedi elim ayağım titriyor ya hala..o iğnenin adı ne?biraz dikkat et dediDoktorunla konuş hemen canım onlar bu durumlarda önlem olarak bir adet iğne veriyolar. Benim tüp bebek doktorum önceden yazmıştı tedbir amaçlı hamilelerin çoğunun başına gelebiliyor öyle bir durum olursa vurulursun demişti. Sende bir konuş hemde için rahat etsin. Birşey olmıcak inşallah korkma
Sadece transferin 16. günü sabah uyandığımda iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke görmüştüm bununla alakası var mı bilmiyorum canım son gittiğim doçent dr iyice inceledi kanama yok gibi dediGözün aydın canım. Kanama olduğuna dair sen bir şey hissettin mi peki
11+1 im bugun 10gun sonraya randevum sanirim ozaman bakicak ense kalinligina burun kemigine gecirtmem zamanini tesekkr ederimSenin 12. Haftada gözüküyor ikili test 11-14 haftası idi galiba hem 11 hafta dolunca usg ile detaylı inceleme yapılıyor burun kemiği ve ense kalınlığı için. Zamanını geçirtme canım bi sor istersen
Tatlım yat uzan dinlen yorma kendini. Devam ederse yada artarsa tekrar ara ama inş olmaz benim transferin 16. Günü sabahında uyandığımda iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke vardı doktorumu aramıştım proluton iğne (depo progesteron) yaptırmıştı bizde kan uyuşmazlığı da var onun için de test yaptır demişti. Sen içini ferah tut sadece temkinli ol yeterDoktorumla konuştum endişelenecek bişey yok dedi elim ayağım titriyor ya hala..o iğnenin adı ne?biraz dikkat et dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?