Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Kızlar ben de muayenemi oldum şükür bebişim iyiymiş kalp atışı da iyi. 8+5 günlüğüz tam gününde maşallah Plasenta arkasında kanama yok gibi dedi. İçimi rahatlattı Allahıma binlerce kez şükürler olsun

Rabbim yardım etsin miniğine ve sana...plasenta aşağıda mı canım?

Dualarımız seninle cancağımız inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Arkadaşlar dün sağlık ocağına gittim bilgilerimi paylaşayım.
1.si akıntı olur günlük ped kullanma onlar naylon(tam hatirlayamıyorum söylediği maddeyi) olduğu için enfeksiyona yol açabilir buda düşüğe neden olur dedi. Sık sık çamaşırını değiştir dedi. Ki ben bu konuda normal konuda da çok hasasım
2.si göbekte oluşan kıllanmaya sakın alma doğumda sonra dökülür dedi.
3.sü lekelenmeler olur dedi. Bunu doktorumda dedi çünkü hamillelik nedeniyle kılcal damarlardan dolayı lekenlenme gelebilir dedi

Gözün aydın canım. Kanama olduğuna dair sen bir şey hissettin mi peki

benim göbek killanma başlamiş bile artik kullandigimiz jelde koku yapmaya başladi zamanla yapar demişlerdi

gözun aydin cnm cok sukur bi sikinti yok Allah sağlikla kucağimiza almayida basip eder insallh

benim göbek killanma başlamiş bile artik kullandigimiz jelde koku yapmaya başladi zamanla yapar demişlerdi

Ben kapsül kullanıyordum canım. Giydiğim taytı bile sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum. Şükür dr ağız yolundan almaya devam et dedi

İkili test zamanina varamadikki tatlim henuz
Senin 12. Haftada gözüküyor ikili test 11-14 haftası idi galiba hem 11 hafta dolunca usg ile detaylı inceleme yapılıyor burun kemiği ve ense kalınlığı için. Zamanını geçirtme canım bi sor istersen

Kızlar biraz önce bi damlacık kan geldi ya valla çok korkuyorum sizde oldu mu hiç ?
Doktorunla konuş hemen canım onlar bu durumlarda önlem olarak bir adet iğne veriyolar. Benim tüp bebek doktorum önceden yazmıştı tedbir amaçlı hamilelerin çoğunun başına gelebiliyor öyle bir durum olursa vurulursun demişti. Sende bir konuş hemde için rahat etsin. Birşey olmıcak inşallah korkma

Doktorumla konuştum endişelenecek bişey yok dedi elim ayağım titriyor ya hala..o iğnenin adı ne?biraz dikkat et dedi

Gözün aydın canım. Kanama olduğuna dair sen bir şey hissettin mi peki
Sadece transferin 16. günü sabah uyandığımda iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke görmüştüm bununla alakası var mı bilmiyorum canım son gittiğim doçent dr iyice inceledi kanama yok gibi dedi

Senin 12. Haftada gözüküyor ikili test 11-14 haftası idi galiba hem 11 hafta dolunca usg ile detaylı inceleme yapılıyor burun kemiği ve ense kalınlığı için. Zamanını geçirtme canım bi sor istersen
11+1 im bugun 10gun sonraya randevum sanirim ozaman bakicak ense kalinligina burun kemigine gecirtmem zamanini tesekkr ederim

Doktorumla konuştum endişelenecek bişey yok dedi elim ayağım titriyor ya hala..o iğnenin adı ne?biraz dikkat et dedi
Tatlım yat uzan dinlen yorma kendini. Devam ederse yada artarsa tekrar ara ama inş olmaz benim transferin 16. Günü sabahında uyandığımda iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke vardı doktorumu aramıştım proluton iğne (depo progesteron) yaptırmıştı bizde kan uyuşmazlığı da var onun için de test yaptır demişti. Sen içini ferah tut sadece temkinli ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…