Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Yas 37 ankara başkent Üniversitesi hast tedavi oldum... 1 yıllik evliyiz ama yasimiz malum.. iki asilama 1 tüp sonuc bu... inşallah Rabbim saglikla dogurmayida nasip eder inşallah
amin cnm insallh yasta ilerleyince insalh ikiz olurda zamn kaybinida kapatirsin herğun rabbimize dua et

Unutmam tabi inşallah seninki kacinci gun kac tane yas?
benim yaş 26 1tane verildi 5 gunluk emriyo verildi şimdi cok sukur 9 hafta olduk Allahin izniyle ilk denemm bitaned düsuk oldu 2 sene once 5 senelik evliyim Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin

benim yaş 26 1tane verildi 5 gunluk emriyo verildi şimdi cok sukur 9 hafta olduk Allahin izniyle ilk denemm bitaned düsuk oldu 2 sene once 5 senelik evliyim Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
Amin cnm insallah Allah'im isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hoşgeldin Rabbim gönlüne göre versin inşallah ne mutlu daha yeni öğrenmişsin :)
Evet cok yeni dün idrar bugun kantesti ile öğrendim.. napmam gerekio simdi sudan cikmis balık gibiyim.. simdi 2. Kan testimin sonuçlarını bekliyorum insallahhhh ikiye katlamistir; )

Evet cok yeni dün idrar bugun kantesti ile öğrendim.. napmam gerekio simdi sudan cikmis balık gibiyim.. simdi 2. Kan testimin sonuçlarını bekliyorum insallahhhh ikiye katlamistir; )
İnşallah katlanmıştır...bundan sonrası Rabbime bol bol dua edelim sağlıklı şekilde elimize almak nasip etsin...

Günaaaaydıııııın kızlar inş hepimiz için çok güzel bir gün olur bana plasenta arkasındaki kanama nedeniyle dün 10 günlük rapor verildi düşük riski olduğu için. Evdeyim 10 gün işe gitmiycem sonra yine kontrol var. Bugün iyi bir doçent doktora gidicem detaylı bi baksın diye inş güzel şeyler söyler dualarınıza ihtiyacım var şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…