Ay insallahhhh bendd değerden mi anladin sandim. İnşallah ikiside tutmustur saglicakla..kiz 2 tane verdiler dedin ya ikiz olabilir 1 veya 2 hafta sonra kese gözukur 1 veya 2 oldugu ortaya cikar saglikli olsunlarda insallh
cnm sanirim profiline gir kişiler bilgiler var ordan yapiluyorBu hamilelik takvimi nasil ekleniyor kizlar...?
Yas 37 ankara başkent Üniversitesi hast tedavi oldum... 1 yıllik evliyiz ama yasimiz malum.. iki asilama 1 tüp sonuc bu... inşallah Rabbim saglikla dogurmayida nasip eder inşallahyaş kac cinm nerde tedavj gordun
Tmm cnm teşekkür ederimcnm sanirim profiline gir kişiler bilgiler var ordan yapiluyor
amin cnm insallh yasta ilerleyince insalh ikiz olurda zamn kaybinida kapatirsin herğun rabbimize dua etYas 37 ankara başkent Üniversitesi hast tedavi oldum... 1 yıllik evliyiz ama yasimiz malum.. iki asilama 1 tüp sonuc bu... inşallah Rabbim saglikla dogurmayida nasip eder inşallah
Ediyorum edecegimde isteyen herkes icinde.. adagim vardi persembe hatime baslioz eşimle inşallahamin cnm insallh yasta ilerleyince insalh ikiz olurda zamn kaybinida kapatirsin herğun rabbimize dua et
bizide duanda unutmaEdiyorum edecegimde isteyen herkes icinde.. adagim vardi persembe hatime baslioz eşimle inşallah
Unutmam tabi inşallah seninki kacinci gun kac tane yas?bizide duanda unutma
benim yaş 26 1tane verildi 5 gunluk emriyo verildi şimdi cok sukur 9 hafta olduk Allahin izniyle ilk denemm bitaned düsuk oldu 2 sene once 5 senelik evliyim Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasinUnutmam tabi inşallah seninki kacinci gun kac tane yas?
Amin cnm insallah Allah'im isteyen herkese nasip etsin inşallahbenim yaş 26 1tane verildi 5 gunluk emriyo verildi şimdi cok sukur 9 hafta olduk Allahin izniyle ilk denemm bitaned düsuk oldu 2 sene once 5 senelik evliyim Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
Hoşgeldin Rabbim gönlüne göre versin inşallah ne mutlu daha yeni öğrenmişsin :)3. Gün embriyosu idi 2 tane verdiler. Ilk hamileligim olacak Allah'in izniyle. ..yarin 2. Kan testimi yapacagim inşallah ikiye katlamistir.
Evet cok yeni dün idrar bugun kantesti ile öğrendim.. napmam gerekio simdi sudan cikmis balık gibiyim.. simdi 2. Kan testimin sonuçlarını bekliyorum insallahhhh ikiye katlamistir; )Hoşgeldin Rabbim gönlüne göre versin inşallah ne mutlu daha yeni öğrenmişsin :)
Hosbuldum cnm sonunda bende burdayimHoşgeldin canım :)
Hosbuldum cnm sonunda bende burdayim)
İnşallah darısı olmayanlara Allah 'in izniyle. .Çok şükür canım hepimiz için
İnşallah katlanmıştır...bundan sonrası Rabbime bol bol dua edelim sağlıklı şekilde elimize almak nasip etsin...Evet cok yeni dün idrar bugun kantesti ile öğrendim.. napmam gerekio simdi sudan cikmis balık gibiyim.. simdi 2. Kan testimin sonuçlarını bekliyorum insallahhhh ikiye katlamistir; )
Hoşgeldin tatlımHosbuldum cnm sonunda bende burdayim)
Hosbuldum cnmHoşgeldin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?