Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

Çok sağol canım 3 saat geçti yok bişey inşallah olmaz bi daha çok korkuyorum iğneden yaptırıcam birazdan Allahım hepimize yardım etsin çok moralim bozuk

Kızlar bugün benim doğum günüm. Her yılkınden çok daha farklı hissediyorum çünkü 2 kalp taşıyorum bu sefer. Allahıma binlerce kez şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına inş. Bu arada 31 yaşında oldum

Nice guzel yaşlarıniz olsun bebisin ve sevdiklerin birlikte

Herkese merhaba bende tup bebek annesiyim kizim 3.5 yasinda allahim herkese nasip etsin simdi 2.yi dusunuyorum ama korkuyorum tutmaz diye ilkinde tutmustu kizim

Herkese merhaba bende tup bebek annesiyim kizim 3.5 yasinda allahim herkese nasip etsin simdi 2.yi dusunuyorum ama korkuyorum tutmaz diye ilkinde tutmustu kizim
Stres yok stres en büyük düşmanımız. İnş tutar tatlım Allah ol derse olur

Ayy nasıl su serptin içime çok sağol ayrıca hoşgeldin...sen Bismillah de başla Rabbim inşallah verir bak ne güzel Kızın olmuş hayırlısı olsun senin için inşallah...
4 ay hem bulanti hemde siddetli kanana yattim ama hic kaybetme korkum olmadi alistim sanirim kanamaya olabilen biseymis ama cok dikkat ettim is yapmadim yurumedim cok hareketli bi kizim oldu cok sukur

Kızlar kontrolüm vardı bugün kalp atışını duymak için erken dedi doktorum 10 gün sonra tekrar gideceğim kanama alanı var dikkat et dedi her hamilede olabilir dedi yapacak bişey yok Allah'a emanet

Kızlar kontrolüm vardı bugün kalp atışını duymak için erken dedi doktorum 10 gün sonra tekrar gideceğim kanama alanı var dikkat et dedi her hamilede olabilir dedi yapacak bişey yok Allah'a emanet
Tatlım bana da 8. Haftada kalp atışı duyduğum gün plasentanın arkasında kanama var dedi düşük riski az da olsa var dedi. Ben de işinde uzman bi doçentin muayenehanesine gittim iyice inceledi kanama dedikleri yerden damar geçiyor gibi kanama yok gibi dedi cinsel ilişki yasak dedi. İnş bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız kendini yorma dinlen canım

Kizlar ben yan yatamiom sırtustu yatiom haliyle sirtim acıdı.. sizde de öylemi benmi evham yapiom ;/
Benim ilk kontrolumde cumaya...cok uzun oldu bu cuma gelmek bilmioo

Kizlar ben yan yatamiom sırtustu yatiom haliyle sirtim acıdı.. sizde de öylemi benmi evham yapiom ;/
Benim ilk kontrolumde cumaya...cok uzun oldu bu cuma gelmek bilmioo

Günaydın canım neden yan yatamıyorsun benimde cuma günü ilk kontrol senin kaçında transferin olmuştu

Günaydın canım neden yan yatamıyorsun benimde cuma günü ilk kontrol senin kaçında transferin olmuştu
Yan yatinca gobegimde bişiy kasilio sanki... yada evham yapiom tranfeden beri geceleri sirtustu yatiom.. trasferim 25 ekimdeydi iki embrio... seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…