- 9 Ekim 2015
- 200
- 178
- 103
- 36
Çok sağol canım 3 saat geçti yok bişey inşallah olmaz bi daha çok korkuyorum iğneden yaptırıcam birazdan Allahım hepimize yardım etsin çok moralim bozukTatlım yat uzan dinlen yorma kendini. Devam ederse yada artarsa tekrar ara ama inş olmaz benim transferin 16. Günü sabahında uyandığımda iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke vardı doktorumu aramıştım proluton iğne (depo progesteron) yaptırmıştı bizde kan uyuşmazlığı da var onun için de test yaptır demişti. Sen içini ferah tut sadece temkinli ol yeter
Çok şükür canimSadece transferin 16. günü sabah uyandığımda iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke görmüştüm bununla alakası var mı bilmiyorum canım son gittiğim doçent dr iyice inceledi kanama yok gibi dedi
Tatlım moralini bozma bişey olmayacak inş. İçini ferah tut bebişi de üzme annesiÇok sağol canım 3 saat geçti yok bişey inşallah olmaz bi daha çok korkuyorum iğneden yaptırıcam birazdan Allahım hepimize yardım etsin çok moralim bozuk
Sağol Canım biraz daha iyiyim çok şükür bi daha olmadı inşallah olmaz da...doğum günün kutlu olsun eşinle bebişlerinle nice Mutlu yaşlara...Tatlım moralini bozma bişey olmayacak inş. İçini ferah tut bebişi de üzme annesi
Nice guzel yaşlarıniz olsun bebisin ve sevdiklerin birlikteKızlar bugün benim doğum günüm. Her yılkınden çok daha farklı hissediyorum çünkü 2 kalp taşıyorum bu sefer. Allahıma binlerce kez şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına inş. Bu arada 31 yaşında oldum
Ben 4 ay kanamaliydim cok sukur saglikli dogum yaptimSağol Canım biraz daha iyiyim çok şükür bi daha olmadı inşallah olmaz da...doğum günün kutlu olsun eşinle bebişlerinle nice Mutlu yaşlara...
Ayy nasıl su serptin içime çok sağol ayrıca hoşgeldin...sen Bismillah de başla Rabbim inşallah verir bak ne güzel Kızın olmuş hayırlısı olsun senin için inşallah...Ben 4 ay kanamaliydim cok sukur saglikli dogum yaptim
Sağol Canım biraz daha iyiyim çok şükür bi daha olmadı inşallah olmaz da...doğum günün kutlu olsun eşinle bebişlerinle nice Mutlu yaşlara...
Teşekkürler kızlarNice guzel yaşlarıniz olsun bebisin ve sevdiklerin birlikte
Stres yok stres en büyük düşmanımız. İnş tutar tatlım Allah ol derse olurHerkese merhaba bende tup bebek annesiyim kizim 3.5 yasinda allahim herkese nasip etsin simdi 2.yi dusunuyorum ama korkuyorum tutmaz diye ilkinde tutmustu kizim
Slm ikinci bebekte tup bebek olan varmi acaba merak ettimStres yok stres en büyük düşmanımız. İnş tutar tatlım Allah ol derse olur
4 ay hem bulanti hemde siddetli kanana yattim ama hic kaybetme korkum olmadi alistim sanirim kanamaya olabilen biseymis ama cok dikkat ettim is yapmadim yurumedim cok hareketli bi kizim oldu cok sukurAyy nasıl su serptin içime çok sağol ayrıca hoşgeldin...sen Bismillah de başla Rabbim inşallah verir bak ne güzel Kızın olmuş hayırlısı olsun senin için inşallah...
Benim ilk normal oldu 2. Tüp bebek hamileyimSlm ikinci bebekte tup bebek olan varmi acaba merak ettim
Tatlım bana da 8. Haftada kalp atışı duyduğum gün plasentanın arkasında kanama var dedi düşük riski az da olsa var dedi. Ben de işinde uzman bi doçentin muayenehanesine gittim iyice inceledi kanama dedikleri yerden damar geçiyor gibi kanama yok gibi dedi cinsel ilişki yasak dedi. İnş bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız kendini yorma dinlen canımKızlar kontrolüm vardı bugün kalp atışını duymak için erken dedi doktorum 10 gün sonra tekrar gideceğim kanama alanı var dikkat et dedi her hamilede olabilir dedi yapacak bişey yok Allah'a emanet
Kizlar ben yan yatamiom sırtustu yatiom haliyle sirtim acıdı.. sizde de öylemi benmi evham yapiom ;/
Benim ilk kontrolumde cumaya...cok uzun oldu bu cuma gelmek bilmioo
Yan yatinca gobegimde bişiy kasilio sanki... yada evham yapiom tranfeden beri geceleri sirtustu yatiom.. trasferim 25 ekimdeydi iki embrio... seninki?Günaydın canım neden yan yatamıyorsun benimde cuma günü ilk kontrol senin kaçında transferin olmuştu
Yan yatinca gobegimde bişiy kasilio sanki... yada evham yapiom tranfeden beri geceleri sirtustu yatiom.. trasferim 25 ekimdeydi iki embrio... seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?