İnş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz hepimiz canımİnşallah sikinti olmaz canim .benimde sagbyumirtalikta kanmaa var aense sua et canim
yiyorum cnm 63 kilodn bugun saglik ocaginda 59 ciktim herseydn yemeye calisiyom ama genede bir ksiktan sonra midem almiyorKabızlık için zeytinyağlı salata tam tahılle ekmek ye canım kayısı incir ye sabahları özellikle bol su iç bi de az az da olsa bişeyler yemeye çalış yemek yemezsen de kabızlık olur tatlım
Sağol canımCanim bende hafif belbfitigi var o yuzden cokbyuruyunce oluyor . Diğer arkadaslarbu konuda bilgi verir sanırım
Gecer ins tatlim .Allah yardimcimiz olsunçok net değil ama yumurta toplama işleminde olmuş sanırım canım
Cok sevindim adina canm . zatrn 3 aydan sonra normal bi gebelikten farkli degil diyorlar.ama bizim dr daha devam.edicem dedi ben sanmiyorum kullanicagimi baska.bi drada sorucam . vitamin hangisine baslicaksin acaba burdan yazarsan sevinirim10 gun once igne canima tak dedi crinone jele gecmistim zaten cok sukur kanamm olmadi cuma ya kadar jele devam sonra birakicam onuda insallh coraspini de 15 gun sonra brakicam
Hadi kizlar su 3 ayi atlatabilseydik bi nefes alucaz insallah. 4. Aydan sonra hamileligin tadi geliyor en guzel donem 4,5,6 . aylar sonra gene zor.donem basliyocanım benim hala lekelenmeler var. Estrofem i haftalar önce bırakmıştık. Ama lekelenmelerden dolayı bir süre daha progestan kullanmam gerekiyormuş. Oksapar sulandırıcı iğne ile coraspinide 12.haftaya kadar kullanacakmışım. duruma göre biri le devam edecekmişim doğuma kadar. folik asitte muhakak 12. haftada bırakmam gerekiyormuş.
Dualarimiz senle canim. İbrahim bey tecrubeli bi dr bence icin ferah olsun bisey olsa soylerdi . ama icin rahat etsin sevgi hanimada git ins bisey cikmicak . ay biz bu 9 ayi nasil geciricez bilmiyorum nazli bebeklerle Rabbim kucagimizda gormeyi.nasip etsinKızlar merhaba cuma günü tüp bebek doktoruma gittim kalp atışı için. Kalp atışı ve bebeğin gelişimi iyi dedi sıkıntı yok dedi ama çok kısa baktı detaylı bakmadı sanki. Ben aynı gün başka iyi bir doktora da randevu almıştım sonraki takiplere ona devam edeyim diye. O dr ilgilendi detaylı baktı saolsun. Plasenta yani bebeğin eşinin arkasında hafif kanama var geçici de olabilir dedi bebeğin gelişimi ve kalp atışı iyi, düşeceğini pek zannetmem dedi küçük bir ihtimal de olsa düşük riski var yani. 3 hafta sonraya çağırdı. Ertesi gün başka bir doktora daha gittik ister istemez korktuk endişe ettik o doktor da pek bişey gözükmüyor kanama yok gibi dedi ama o doktordan pek tatmin olamadım. Cumartesi günü ayın 7sinde iyi bir dr daha öğrendik ona gidicem detaylı bakar ilgili işini temiz yapan biri dediler ona da gösterip içimizi rahatlatıcaz inş. İnş gerçekten yoktur öyle birşey ve inş varsa da yoksa da bebişimi sağlıkla hayırla kucağıma alabilirim inş. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Allah kolaylık versin . Hayirlisi ile tamamina erdirsin inşallahHadi kizlar su 3 ayi atlatabilseydik bi nefes alucaz insallah. 4. Aydan sonra hamileligin tadi geliyor en guzel donem 4,5,6 . aylar sonra gene zor.donem basliyo
Elevit yada decavit kullaniyorum ona devam edicem canim elevit kotu kokuyo decaviti tercih ediyoumCok sevindim adina canm . zatrn 3 aydan sonra normal bi gebelikten farkli degil diyorlar.ama bizim dr daha devam.edicem dedi ben sanmiyorum kullanicagimi baska.bi drada sorucam . vitamin hangisine baslicaksin acaba burdan yazarsan sevinirim
Aynen Canım valla akıntı oluyor gidip bakıyorum hemen kanamamı diye ilk bebeğimi de öyle düşürmüştüm herhalde ondan....korkuyla yaşayamayız Allah hepimize yardım etsin..Benimde sabah karnım çok ağrıdı sürekli wc ye gidip kontrol ettim kanama var mı diye tedirgindim hep çok şükür geçti şimdi nasıl geçircez bu 9 ayı bende bilmiyorum rabbim yardım etsin hep tedirginiz ya
Anladim canm saolasin .Elevit yada decavit kullaniyorum ona devam edicem canim elevit kotu kokuyo decaviti tercih ediyoum
katilabilirs8n cnm ilk hamileliğinmj kac tane emriyo verildi ve kac günluktuBende araniza katilabilirmiyim... 9. Gun degerim 62.56galiba bende tüp bebek hamisiyim ;
3. Gün embriyosu idi 2 tane verdiler. Ilk hamileligim olacak Allah'in izniyle. ..katilabilirs8n cnm ilk hamileliğinmj kac tane emriyo verildi ve kac günluktu
gozun aydin insallh hepimiz saglikla kucagimiza alirjz ikiz ozamn senin3. Gün embriyosu idi 2 tane verdiler. Ilk hamileligim olacak Allah'in izniyle. ..yarin 2. Kan testimi yapacagim inşallah ikiye katlamistir.
Nasi yanigozun aydin insallh hepimiz saglikla kucagimiza alirjz ikiz ozamn senin
kiz 2 tane verdiler dedin ya ikiz olabilir 1 veya 2 hafta sonra kese gözukur 1 veya 2 oldugu ortaya cikar saglikli olsunlarda insallhNasi yaninerden anladin ? Ay insallahhhh Allah'im saglikla nasip eder ins ikizi cok istiom yasim itibariyle;
yaş kac cinm nerde tedavj gordunkiz 2 tane verdiler dedin ya ikiz olabilir 1 veya 2 hafta sonra kese gözukur 1 veya 2 oldugu ortaya cikar saglikli olsunlarda insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?