Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

O Olmayacak Bir Hayal canım bende vaginismus olduğu için üstten bakıyor dr. 5+4de kese için çağırıp baktı 2 hafta sonrası randevu vermişti yani 7+5de de kalp atışı duyduk genelde 7-8. Haftalarda duyuluyor tatlım ultrason cihazının kalitesi doktorun deneyimi de önemli. İlk hamileliğimde de 5.5 haftalıkken kese 7.5 haftalıkken kalp atışı görmüştük inş haftaya duyup rahatlarsın tatlım güzel düşün güzel olsun
687403_igt canım bence doktorunun dönmesini yada randevunu bekleme kesinlikle başka iyi bi doktora görün ultrasonla bakar belki iğne verir istirahat et yat uzan dinlen bu arada
sirine82 canım ben kızımda 14 haftalıkken öğrenmiştim cinsiyetini. 13 hafta çok erken ama belki bebiş gösterir cinsiyetini. İnş hayırlı sağlıklı olsunlar canım senin de böyle düşündüğünü biliyorum

Kızlar bizim kontrolde 26sında. 12 gün kaldı bebişimi tekrar görmek için sabırsızlanıyorum inş kontrol güzel geçer ikili test de yapılacak o gün. İnş iyi çıkar. Yaaa göbüşümüz büyüse artık ben çok seviyorum göbüşü

Canim dr um haftada bir kontrole aliyor ...bu riskli dinemivatlatana kadar boykevyaoalim dedi

Benim gobegim cikti yaa . Yaklasik 1 ay once falan normal pantalonumu hamile pantalonuna cevirttim . Normal pantalonlarim sıktı. Gerci ben gecen kıştan kilo almıştım

Benim gobegim cikti yaa . Yaklasik 1 ay once falan normal pantalonumu hamile pantalonuna cevirttim . Normal pantalonlarim sıktı. Gerci ben gecen kıştan kilo almıştım
Bende bazı pantolonlarımı değiştirdim ama bariz bi fark yok. 1.5 kilo aldım henüz. Sizler kaç kilo aldınız kızlar???

İnşallah canım ya haftaya 7+5 olacağım çarşamba kontrol var o Zaman belli olacak herşey inşallah duyarım çok sağol.,.

Selam kızlar bildirim gelmeyince birşey yazmıyorsunuz zannediyorum. Sormaya girdim kontroller nasıl gidiyo diye ama yazılmış zaten. Günler geçiyor bebişlerimiz büyüyor. Cumartesi kontrole gittim 2,5 cm olmuş bile güzel yavrum en son gittiğimde minicikti kalp atışını bile zor duyuyoduk şimdi çok şükür net duyduk bariz kilo artışı yok bendede ama göbek çıkmaya başladı pantolonlarda zor oluyo artık bol olanları giyiyorum şimdilik.

mrb kizlar maasaalh hepiniz iyisiniz sevindm insalh kimsede bi sikintu yoktur bende 25 ne ikili taramaya gidecm cok sukur hersey yolunda biraz duygusallstim sanirim ağliyorum bu aralar hamilelik surexini rahat tamamlariz insallh
Kızlar merhaba bugün beta 765 çıktı ama Dr çarşamba bir kan daha istedi neden bu kadar uzadı anlamadım kötü bir değer değil ama içime kurt dusuyor böyle olan var mı bugün transferde sonra 16.gündü 18.gün. Jr daha istedi

bi sikinti olmaz insalh bol bol dua et ikizmi acaba deger yuksek cikmiş

Cnm meeak etme. Benim doktorum degerim 1000 i asincaya kadar iki gunde bir tahlil istemisti. Her ihtimale krsi betayi takip etmisti. En son 18. Gun kan verdigimde sanirim 3 bin oldu ve sonra keseyi beklemeye baslamistim

Slm kizlar obur tarafta hareket olmayinca bende bu tarafa geldim. Insallah herkes iyidir. Tabiki bebislerde iyidir.
Benimde kontrolum 2 hafta sonraya kismetse ozaman cinsiyette ogreniriz. 16 haftamiz bitmis olacak. Hic bisey hissetmiyorum kiz erkek bakalim hayirlisi. Eskiden hep kiz isterdim ama sonra gec bulunca malum farketmeez kizda olsa erkekte olsa ayri sevinicem heralde. Erkek olursa babmiz sevinecek daha cok.

Cnm meeak etme. Benim doktorum degerim 1000 i asincaya kadar iki gunde bir tahlil istemisti. Her ihtimale krsi betayi takip etmisti. En son 18. Gun kan verdigimde sanirim 3 bin oldu ve sonra keseyi beklemeye baslamistim
Dipblue canim içim rahatladi biraz ama insan endiseleniyor elde olmadan resmen level atlayarak sanki bir oyun içindeyiz allahım sonunu hayırlı getirsin bütün tüp bebek annelerinin

Kizlar hala progestan fitil progestan igne ve hibor yada clexsan kullananlar varmi yada hangi haftada bitirdiniz?

ben kullaniyom daha vajina jeli şuan 10 hafta 5 gün olduk 2 hafta sonra doktor gel dedi sanirim ozamn kesecek
Igneleri kullaniyormusun kan sulanditici hibor ve progestan igneyi? Bebek tuttu artik ne gerek var diom vurulmak istemiom... san8rim kalp atışını duyana kadar vurulacak bu igneleri sanirim

Kizlar hala progestan fitil progestan igne ve hibor yada clexsan kullananlar varmi yada hangi haftada bitirdiniz?
Cnm bana hulusi hoca progestan igneyi 10. Haftaydi sanirim kesti. Zaten ona gore 9. Haftaya kadar kritikti sonrada ben gebelik takibi yapmiyorum diye baska doktora yonlendirdi. Ozaman hem hiboru hemde progestan fitili de 1-2 hafta sonra kes dedi. Fakat ben 12. Hafta sonuna kadar fitile devam ettim. Hiboru hala kullaniyorum. Acikcasi netbir pihtilasma sorunu gozukmesede yeni doktorum ve hastaneden diger arkadaslarim sakin birakma dediler. Hiborun sana zarari olmaz en fazla biraz canin yanar ama birakinca pihtilasma olup olmayacaginin garantisi yok dediler. Ya iyi bir hematologada gideceksinki benim yine baskentten arkadasim var. o hoca kes dediginde kesmemis hematologa gidip daha detay arastirma yaptirmis. Hematolog igneye devam birde ustune coraspin vermis.bir arkadasimda baska hastanede doktor kes dedigi icin 10. Haftalarda kan sulandiriciyi kesmis ve 10. Gun ikiz bebekleri pihtilasma yuzunden olmus. Kontrolde ogrenmis. Ve yeni tedavisi basarisiz oldu.

O yuzden ilaclari kesme konusunda acele etmeyinki bence en onemli kan sulandirici. Kanama lekelenme yoksa progestan birakilabilirde bence hibor aslaaaaaa

Anladım cnm bende hiboru kullanmayacaktim neredeyse.. gogsen hoca hrs hast yolladi bi test icin 200 tl burda 600 dedi.. yaptirdim sonuca bakti sorun yok dedi ama yinede 1 kutu daha devam dedi.. ama progestan igneyi yarim vardi bitir bidaha alma dedi ama fitile devam dedi... daha fazla hormon almayim die kesecektim hiboru felan... iyiki yazmışım sormusum buraya o zaman aynen devam teşekkürler dipblue...

Hangi doktora takiptesin cnm... neden hulusi hocayi biraktin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…